FIV 101

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

PUSSI,cu "pisicul" stau binisor,am emoti pt. Adhnana sper din tot sufletu sa vina cu vesti bune.Am nevoie de vesti bune

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

MadalinaM,tin pumnii sa fie bine

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

galuscuta, ma bucur pentru Bia si sper sa reuseasca sambata . Probabil as fi optat si eu pentru Austria daca as fi in locul tau.
cris, e super bine daca te mai dor inca sanii. Pe bine m-au durut dupa ET, dar in ziua in care trebuia normal sa vina cm, ca prin minune mi-au trecut toate. Si vorba lui Kitta m-am "debalonat" brusc subit si dintr-o data . Eu am considerat un semn de nereusita.
Pussi,m-a linistit dr. spunand ca daca am bufeuri de caldura cu siguranta estradiolul e mic. Din toate inhibarile as spune ca aceasta e cea mai resuita daca e sa ma iau dupa bufeurile de caldura. Am si eu niste pitici cu estradiolul, dar si el are ceva cu mine ca nu-mi da pace deloc .
Sheriiiiiiii, spune-ne cum esti? Isi fac hormonii de cap? Mi-am cumparat si eu ananas. Mare problema am avut atunci cand sa-l aleg pe cel bun. M-am cam prins eu sa nu aiba frunzele uscate, dar culoarea lui cum trebuie sa fie: galben, maro, verde? Il vreau pe cel mai bun.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

kitta, ce zice si pussi dar e cam invesrs, in prima luna dupa stimulare, posibil sa iasa FSH prea bun deoarece (de ex. la stimularile cu menogon care este FSH natural de la animale) este un aport din afara de acest FSH si atunci iese poate fals imbunatatit; asta nu inseamna ca nu trebuie profitat de asta va ovulezi mai bine

Ce mai stiti de Liana?
este bine? ca vad ca da emotii comunitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Buna. Sunt o cititoare din umbra a acestui forum cam de trei ani. Povestea mea seamana cu a multora dintre voi: o sarcina pierduta la 28 de saptamani in 2001 (desprindere de placenta, incontinenta cervicala), dupa care incercari esuate de a mai ramane insarcinata. Teoretic si aparent suntem amandoi sanatosi, deci infertilitate inexplicabila - unii doctori considerand stresul ca si cauza. Considerand ca 4 ani de incercari sunt mai mult decat "suficienti", si varsta mea - 37 de ani apropiindu-se de o limita critica, ne-am hotarat sa recurgem la FIV la Cluj.
As vrea sa pun unele intrebari fetelor care fac FIV la Cluj. Din cate am retinut, Moniland este una dintre ele. Eu am facut analizele hormonale din ziua 2-5 de ciclu (cu rezultate in limitele normale si la mine si la sot) si mi s-a spus ca din ziua 21 de ciclu pot sa incep tratamentul de inhibare. Nu am reusit inca sa fac analiza pentru Chlamidia intrucat la laboratorul de la Gine 1 care se pare ca este singurul care face aceasta analiza in Cluj nu au cele necesare. Sper sa rezolv cumva si sa u fie aceasta o problema pentru continuarea procedurii. Nu mi s-a spus inca daca ar fi trebuit sa fac analizele hormonale si in ziua 14 de ciclu si vroiam sa va intreb pe voi despre ele. M-as bucura mult daca ati putea sa imi mai dati si alte informatii referitoare la cum se procedeaza la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Madalina, cam mare rezultatul prolactinei, poate este o greseala totusi, stai sa vezi la repetare cum mai iese. Stie nenea Marinesko ce sa-ti dea si cum sa faca.
Pussi , luni am primul eco de dupa stimulare. Sunt f calma si impaciuitoare perioada asta de menogon, nu-mi vine sa cred. Ma intreba si sor;mea aseara de ce sunt asa de buna si vioaie. Soi bun, ce sa-i faci. Am ceva emotii sa vad ce productie am, in rest ma inteapa cand mai sus (dim la diphe) cand mai jos (seara la meno). Parca am niste gauri si porneste vantul pe acolo de se face curent. Fain. Parca sunt o scoica de ocean.
Moniland, ananasu cu cat este mai galben cu atat este mai copt (deci cu frunze uscate). Si trebuie sa miroasa de sa cazi pe spate. Daca n-ai cazut, il pui in bucatarie la umbra sa se mai coaca el singurel, in trei zile este ca din conserva.
Adhnana, Cris , tin pumnii stransi sa fie cu V de la Victorie!
Io cu cine mai fac punctie in jur de 8 febr (dupa socoteala mea)?
Oana ,


Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

DELIA am facut un album cu bebeii pe http://daily
.webshots.com/signup.si intri pe my shots.album si ceri
laurabyby si vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Oana M imi plac socotelile tale. semeni cu mine!!
moniland cum a fost in Cj ieri?
la toate fetele si va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie.
Spunea o data o doamna la Tv: " Doamne, cand voi fi vrednica sa am un copil, atunci sa mi-l trimiti". Si deja incep sa o cred.
Pupici,
Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

am mai incercat si pe yahoo.com am bagat si acolo tot pe laurabyby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bq, m-am descurcat ca Pistruiatul . Azi am facut primul puregon. Urmatoarea vizita e marti la ora 10. Pana atunci sper sa apara foliculii dar nu o armata ci numai un detasament.
Si am intrebat asistenta daca mai apar copii si mi-a zis ca tocmai au un caz de tripleti.

Sheri, multumesc. Bafta multa cu productia. Din calculele mele, voi face punctia de ziua indragostitilor. Poate atunci se plac si se cupleaza . Asa ca esti mai mare cu 6 zile decat mine.

Monica

Mergi la inceput