Cada si cabina in aceeasi baie
Raspunsuri - Pagina 2
goanga23 spune:
am vazut si link-urile pe care le-a pus Oana_B, sunt foarte frumoase...singurul inconvenient pentru acele variante ar fi, pentru mine, mentinerea lor foarte curate...parca ma vad ("bolnava" de curatenie cum ma stiu!) zi de zi cu carpa si solutia de curatat in mana..
Verisoara sotului meu are o astfel de cabina de dus (din sticla ) ...de la apa mereu raman pete pe ea. Asa cum am mentionat, la mine in baie cabina de dus este zidita, in interior are 100% faianta , in plus , o poti masca cu perdeaua de dus ..
Andreea
I am a dreamer...
ina_nz spune:
Si eu am cabina de dus, cada si chiuveta in aceeasi incapere.....imi place la nebunie.
Ce imi place si mai mult este ca langa baie am camera separata cu "tronul" ........ deci cine e pe tron nu deranjeaza pe cel care face dush sau baie. Sau daca cineva e in baie nu face nimeni pe el la usa
Ina
olim spune:
de ce sa fie aiure, eu cred ca trebuie sa ai o baie foarte mare pentru a pune cele doua in aceeasi incapere.
Oana_B sunt super pozele.
Ramona J spune:
Andreea, iar ma innebunesti cu pozele tale! Acum am pus ochii si pe gradina voastra - voi va ocupati de ea?
Baia de la dormitorul nostru are tot asa, cada si dusul este separat. Doar ca e din sticla si imi fac aceleasi probleme, ca va trebui sa tot lustruiesc petele (inca nu ne-am mutat).
Toaleta nu e inchisa complet, dar e mascata de un zid. E in capatul indepartat al baii.
Baia e intr-adevar foarte mare, nu ai cum sa inghesui toate astea intr-o baie mititica.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
goanga23 spune:
Ramona,
asa cum ti-am mai spus, casa este inchiriata..proprietarul plateste gradinarii care vin cam o data la 3 saptamani si se ocupa de gazon, gard verde ...trandafiri...insa de lucrurile mai marunte ma ocup eu. Am mai plantat niste floricele si mai am grija de melcii care au facut ravagii vara trecuta...in rest, mai agat o planta de pervaz, mai ud gardina, mai hranesc "humming birds". Casuta mi-e foarte draga, daca as avea acum posibilitatea sa o cumpar nu as ezita...are cam tot ceea ce ne trebuie noua acum , in plus , ma incanta cum este structurata...in mijlocul casei este o terasa sau courtyard neacoperita. Inca nu am luat mobila pentru afara..sper sa o achizitionez primavara asta. Bucataria, sufrageria si camera de zi dau in aceasta terasa...dormitorul principal a fost adaugat probabil mai tarziu, este deasupra garajului asa ca au avut spatiu suficient pentru o baie mare care include si dresing. Incet incet ajung la finalul decoratiunilor mele...acum ma ocup de dormitor si baia aferenta .Am de pus draperii in dormitor si mici decoratiuni in baie (vreau o planta naturala in locul florilor din poza) si poate ceva pe la ferestre...a ..era sa uit...si , bineinteles, mai am camera Marei..tocami am mutat-o in camera ei (fosta camera de oaspeti) asa ca aici o iau de la capat..redecorarea camerei si a baii aferente ...cum sunt gata pun poze in album!
Daca as cumpara aceasta casa nu as avea de facut prea multe schimbari...poate doar as inlocui mocheta din dormitorul principal cu parchet, si , in timp , as schimba mobila de bucatarie si o parte din "appliances" ..in rest arata excelent pentru o casa de inchiriat. Anyway, daca ai vreodata drum prin Santa Barbara , te astept cu placere!
Andreea
I am a dreamer...
Ramona J spune:
Multumesc pentru invitatie. Chiar nu am fost in California.
Casa e superba si pare sa aiba si teren destul de mare. Poate ii propuneti proprietarului o varianta "rent to own". E foarte cocheta casa si ai decorat-o superb.
Sint si aici casute cu terasa interioara, am vazut citeva in timp ce cautam casa.
Ce mai, e superba! Felicitari inca o data pentru decor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Miramar spune:
Goanga - superba casa ta. Mi-am permis sa copiez poza in care se vede vitrina de la "locul de luat masa" si-am trimis-o unei firme care-mi restaureaza ceva mobila sa vedem daca pot sa-mi faca si mie una asemanatoare.
Cat despre geamurile la cabina de dus - se pot pune geamuri mate, sau cu ceva model si in acest fel nu se mai vad picaturile de apa.
R.Cata spune:
Imi puteti recomanda si mie diferiti producatori de cazi cu hidromasaj? Nu as vrea sa depaseasca 3.000 lei si dc s epoate sa aiba si sist cu aer.
Si as mai avea o intrebare: cat costa instalatia sanitara? Inlocuirea ei, tragerea de santuri pt o cabina de dus si masina de spalat. E mult 1500 lei pt doua bai si o bucatarie?
Merci frumos
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
XIO spune:
Daca ai baia destul de mare arata foart bine si mi se pare foarte practica pt. ca nu mai trbuie sa astepti dupa partener sau l dupa tine.
Goanga , superba casa .
goanga23 spune:
XIO,
merci!
Sunt convinsa ca si in Romania va deveni din ce in ce mai popular sa le ai pe amndoua in aceeasi baie...pentru cei care-si fac case, le recomand..este foarte practic... te arunci intr-un dus , nu mai stropesti prin toata baia, nu se mai face asa de mult abur etc...folosesti cada doar la ocazii mai speciale
I am a dreamer...