Beriglobin

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Vreau eu cele 7 fiole! Si noua ne-a fost recomandat si as vrea sa il am in frigider, aproape, cand imi voi lua inima in dinti...
Noi am facut acea viroza/gripa urata ce a circulat prin Buc, iar dr din Germania mi-a recomandat sa-i fac Beriglobin. Dr de aici se uitau la mine ciudat cand le spuneam de recomandarile dr din Germania...
Cum te pot contacta? Imi lasi pe pm un nr de tel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stancea spune:

Doctorii din Germania ti-au recomandat acest vaccin? Astea pe care le am eu sunt fiole de 2ml.Doctorii din germania nu ti-au spus si ce fel de fiole? 2/5ml.....
Nu-ti pot lasa mesaj PM. Eu sper sa NU fie NEVOIE de 7 fiole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Eu tb sa-i fac 2-3 /saptamana: o injectie de 5 ml sau doua de 2 ml. Pe 15 mai pleaca o prietena in Germania si imi aduce dar pana atunci ma poti ajuta cu cele 7 fiole?
Cum te pot contacta?

Mergi la inceput

Cand incerc sa-ti las mesaj,imi spune ca nu poti primii mesaje private.Lasa-mi tu o adresa de mail....un id de mess......

Mergi la inceput

Uite ce "mesaj" imi apare cand incerc sa-ti scriu pe privat:Scuze, simonadinca nu accepta mesaje private

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ande spune:

Buna
Ani sunt...si eu am un baietel bolnav si as vrea sa-i fac Beriglobin... mi-ati putea spune care este pretul pe fiola(5ml) si cate bucati se pot cumpara de la farmicie?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna Ande,

Beriglobin nu gasesti in farmaciile din Ro. poatein cateva spitale dar asta nu stiu sa iti zic. pretul este in jur de 60-65 lei noi/ fiola.

Poate gasesti la unguri dar iti trebuie reteta. daca nu gasesti eu am in frigider 4 fiole. copiii mei trebuiau sa le faca dar am refuzat in ultimul moment din motiv de "pitic propriu".

Mergi la inceput