Beriglobin
Raspunsuri - Pagina 7
ary_v spune:
Asa si la noi, cat a fost pe singulaire tot vreun an, a facut cele mai multe crize (vreo 7), sub flixotide nu a mai facut crize dar la efort isi mai drege vocea si mai tuseste o data, de doua ori. Din acest motiv ni l-a introdus si probabil si pentru ca urmeaza sa incepem desensibilizarea.
Voi acum ce tratament urmati?
ellej spune:
Luca are acum 2 pufuri de flixotide /zi, aerius, ketof, pastila de singulair si pe acel polimod (urmatoarea doza ar fi peste 6 luni). Acum mi-a spus de o prietena de tratamentul naturist de imunizare pe care l-a dat baietelului ei, cu tinctura de propolis, vreau sa incerc si asta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
meghitz spune:
Ma ingrozesc din ce vad ca scrieti pe aici...
Am si eu o intrebare fireasca: vad ca toata lumea lauda Beriglobinul. Ok. Intrebarea e unde se poate gasi. Am avut astazi cateva tentative total esuate din start
Eu am un prichindel de 3 ani si deja am fost loviti de curand de o pneumonie si o viroza respiratorie una dupa alta la interval de 2 saptamani iar doctorita ne-a recomandat Beriglobin-P (2 ml). Credeti ca este cazul sa imi fac probleme deja pt copil? Intreb asta pt ca am vazut pe aici cazuri muult mai grave.
Sanatate la pitici!
ary_v spune:
Noi nu i l-am mai facut desi gasisem o farmacie care sa ni-l aduca in tara. Alergologul care il trateaza acum nu este deloc de acord cu astfel de vaccinuri pentru ca pot fi transmise boli grave(hiv, hepatita c). Asta ne-a spus noua, nu stiu cat e de adevarat si daca am luat decizia buna dar noi am hotarat sa nu il facem.
monu spune:
desi initial am vrut sa le fac beriglobina la fete (la recomandarea dr), dupa ce m-am chinuit sa gasesc fiolele am renuntat in utimul moment pe acelasi considerent ca si ary.
nu are nevoie nimeni de beriglobina? ca zace in frigider.
meghitz spune:
@monu: daca cumva ma hotarasc eu sa ii fac lui fii-miu te contactez
momentan vreau sa vad cum evolueaza... am vorbit ieri si cu doctorita lui si am ajuns la concluzia ca nu cred ca e deja cazul sa imi fac griji
merci
amie spune:
mamici, vad ca tot vorbiti de medicamente care nu sunt inregistrate in RO. nu stiu ce curaj aveti? daca doamne fereste apare un efect advers unde va adresati? cum ati vazut si singulair la noi se foloseste si pentru altceva decat indicatia lui de astm bronsic si la copii mai mici de 6 ani. el nu poate preveni infectiile respiratorii, spuneati de otite, laringite, pneumonii. nu singulair ajuta la prevenirea lor.
pe noi ne ajuta broncho-vaxom.se gaseste in RO si dr-ita elizei spune ca este f mult folosit, deci s-au vazut efectele in RO.
sanatate tuturor!
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amie mamici, vad ca tot vorbiti de medicamente care nu sunt inregistrate in RO. nu stiu ce curaj aveti? daca doamne fereste apare un efect advers unde va adresati? cum ati vazut si singulair la noi se foloseste si pentru altceva decat indicatia lui de astm bronsic si la copii mai mici de 6 ani. el nu poate preveni infectiile respiratorii, spuneati de otite, laringite, pneumonii. nu singulair ajuta la prevenirea lor. pe noi ne ajuta broncho-vaxom.se gaseste in RO si dr-ita elizei spune ca este f mult folosit, deci s-au vazut efectele in RO. sanatate tuturor! |
Nu e vorba de medicamente netestate, ci care nu se comercializeaza in RO, dar in afara sunt pe piata poate de zeci de ani. Iar substantele active pot fi aceleasi cu cele din medicamentele de pe piata noastra.
Adevarul e ca sunt zeci de imunostimulatoare si fiecare vede sau nu efecte la unele sau la altele. Eu la bronho-vaxom n-am vazut niciun efect. Nici Polimodul nu stiu daca a ajutat in vreun fel. Acum Luca e bine, slava Domnului.Pe langa singulair si flixotide acum ii dau Septilin si propolis cu miere, iar in nas i-am pus 10 zile Rinotisol (apa de mare cu propolis) si acum ii pun ceva de la Favisan (apa de mare cu argila de si echinaceea). Are un "record" de 3 saptamani de mers la gradi fara antibiotic.
Sanatate multa tuturor!
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Stancea spune:
Am comandat si noi Beriglobin vineri 03.04.2009,Marti 07.04.2009 il pun la avion k sa poate ajunge pana seara in tara.
Farmacia nu trimite mai putin de 10 fiole,asadar am 7fiole de 2 ml in plus.Cine chiar are nevoie de acest medicament, imi poate lasa mesaj aici.Costurile vor fi impartite la 10.
Sper sa fiu de ajutor.