Beriglobin

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Buna, ary_v, ce mai faceti? Cum stati cu imunizarea?

Luca a reusit a dea dintr-o otita in (vesnica) pneumonie, tratate una cu augmentin, cealalta cu klacid. azi e ok si maine merge la gradi. Luna asta ii dau a doua cura de polimod, sper sa dea rezultatele asteptate.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Eleej ma bucur ca a trecut. Dar era pe flixotide cand a facut? Polimodul ce mai e? Daca nu simt ca o iau razna cateodata, ca am probat si eu atatea pe el... Eu nu ii mai dau nimic acum decat flixotide-ul. A facut o cura de vitamine luna trecuta si gata. In rest, casa e aproape goala, fara perdele, covoare, canapele etc, se aude ecoul cand vorbesti, saltelele au huse antiacarieni si cam atat. Pai iarna trecuta am turnat in bietul copil o gramada de medicamente de imunizare si a fost mai bolnav ca niciodata. Inseamna ca nu au efect la el, nu are rost sa mai fac experimente pe el. I-a mers bine pe flixotide si o sa merg inainte. Oare cat putem merge asa? Ca si asta o avea efecte adverse nu?
Mai tarziu o sa incercam si vaccinurile pt desensibilizare. Nu stiu de la ce varsta se pot face. tu stii?
In rest speram sa treaca iarna fara evenimente neplacute mai ales acum ca s-a marit familia si mai avem un omulet mic in casa.

Mergi la inceput

Sa va traiasca omuletzii!

Da, era pe flixotide de 50, un puf dimineata (si e in continuare). Polimod e un imunostimulator, l-am luat din afara ca nu se comercializeaza aici. Dr. Ulmeanu, care i l-a prescris, zice ca dupa a doua cura ar trebui sa se vada diferente notabile, Doamne ajuta. Ma bucur ca baiatul tau e mai bine.

Nu stiu cand ar trebui sa se faca vaccinurile de desensibilizare, deocamdata alergoloaga zice ca e mic. Nici flixotide-ul nu stiu cat de bine e pe termen lung (am citit pe net ca periculos ar fi cortizonul injectabil, dar cine stie si puful cat de nociv poate fi). si evident e tot pe singulair.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Ellej sper sa fie mai bine. Iarna abia a inceput si nu cred ca nu va mai face nici o criza dar sper numai sa fie mai rare un pic.
Acum e iar racit si plin de catar, dar pana acum plamanii sunt curati. O sa vedem. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu tuseste, trebuie sa il santajez sau sa il momesc cu cate vreo bombonica ceva ca sa il fac sa tuseasca. eu nu inteleg cum suporta harcaiala aia acolo si nu ii vine sa tuseasca.
Eu singulair nu ii mai dau. tu vezi sa aiba vreun efect? El a luat din mai, anul trecut pana in aprilie, anul asta si perioada asta a fost cel mai bolnav, a facut crize in fiecare luna, aproape. A fost un calvar, nici nu ii trecea bine una ca incepea alta. La noi flixotide-ul a facut diferenta, poate si faptul ca am redus numarul de acarieni din jurul lui (aici nu sunt sigura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dupa lungi cautari si eforturi si sperante am reusit sa iau 4 fiole de beriglobin. dar... pt bb mic nu pot sa il fac deoarece este suspecta de astm iar pentru cea mare e si ea la fel. asa ca... cine are nevoie de fiole? le dau cu 62 ron / fiola.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Ellej sper sa fie mai bine. Iarna abia a inceput si nu cred ca nu va mai face nici o criza dar sper numai sa fie mai rare un pic.
Acum e iar racit si plin de catar, dar pana acum plamanii sunt curati. O sa vedem. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu tuseste, trebuie sa il santajez sau sa il momesc cu cate vreo bombonica ceva ca sa il fac sa tuseasca. eu nu inteleg cum suporta harcaiala aia acolo si nu ii vine sa tuseasca.
Eu singulair nu ii mai dau. tu vezi sa aiba vreun efect? El a luat din mai, anul trecut pana in aprilie, anul asta si perioada asta a fost cel mai bolnav, a facut crize in fiecare luna, aproape. A fost un calvar, nici nu ii trecea bine una ca incepea alta. La noi flixotide-ul a facut diferenta, poate si faptul ca am redus numarul de acarieni din jurul lui (aici nu sunt sigura).

Da, de un an si ceva e pe singulair fara intrerupere. a reusit sa faca laringita si alergologa i-a dublat iar 'tainul' de flixotide si ii dau din nou aerius. vad ca nu mai face la pneumonie, ci otita si laringita. Oricum vreau sa-i scot polipii acum sau in primavara, ma interesez de operatia cu laser.

Mergi la inceput

Ellej pai daca face si sub singulair de ce il ia in continuare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Ellej pai daca face si sub singulair de ce il ia in continuare?

Cred ca singulaire-ul impiedica crizele de insuficienta respiratorie, dar nu virusii, asa ca... asteptam imunizarea.

Mergi la inceput

Acum am inteles. Am fost zilele trecute la alergolog si mi-a zis ca singulairul nu a dat rezultate pt ca nu era tinut sub control astmul. In fine, ne-a dat si noua sa ii mai dam 3 luni de singulair pe langa flixotide si calciu cu magneziu, ca i-am zis eu ca ii pocnesc oasele si transpira noaptea.
De pe 1 dec incepem si cu vaccinul de desensibilizare. Nu am mai apucat sa o intreb eu ca ne-a zis din prima ca ar fi bine sa incercam. Sper sa dea rezultate si sa scapam o data de cortizon. Oricum rezultatele se vad mai tarziu cam la 1 an de la inceperea vaccinului.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

De anul trecut , din septembrie am fost si noi pe singulaire ( 4 mg) ,flixotide , puf-uri cu ventoline in crize ... etc . Acum ne-am mutat in Franta iar vizita la medicul pediatru ne-a schimbat complet modul de administrare al acestora , si anume : in Franta nu se administreaza acest Singulaire (care e atat de indicat in Romania ) copiilor sub 6 ani iar atunci cand este indicat se face doar la copiii care fac crize de astm la efort ( singulaire 5 mg ), deci nicidecum preventiv in caz ca ... poate este suspect de astm . De aceea noua ni l-au intrerupt si sincer va spun ca , desi lua singulaire-ul de un an si ceva , tot imi mai facea crize de astm , cu wheezing , insuficienta respiratorie ... etc . Asa ca , sanatate la puiuti si sa nu mai avem nevoie de nici un medicament !

Mergi la inceput