Beriglobin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

quote:
Originally posted by JARMO

Fetelor, ma intereseaza sa stiu cat dureaza acest vaccin, ma refer la toate reprizele lui de administrare, 6 luni, un an , cat ? Si mai ales , ce pret aure, ca vad mereu scris ca se merita banii, insa cat costa in total ? Multumesc de raspuns !

La noi: 3 doze de 10 ml la 21 zile distanta (o fiola de 5 ml e 53 euro)... o mica avere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

alinutza parca ne-ai descrie pe noi. Toata lumea ne spune ca suntem exagerati si uneori chiar si eu ma simt prost cand vad copilasi de cateva luni fara fular la gura si robert e tot infofolit. Vara la fel nu plecam niciodata de acasa fara tricouri de rezerva la noi, dar ce nu inteleg ceilalti este ca nu am fost dintotdeauna asa, dar situatia este de asa natura ca nu iti da de ales, pentru binele copilului tau trebuie sa te transformi intr-un parinte exagerat. Tot timpul trebuie sa te gandesti sa ii fie cald la piept, apa sa nu fie prea rece etc, pentru ca la ei o banala raceala se transforma in cu totul altceva.

Mergi la inceput

Am revenit de unde am plecat. Iar a facut pneumonie... Nu a trecut nici macar o luna de cand s-a vindecat de prima si ... Sunt atat de derutata ca nu mai stiu incotro sa ma mai indrept. Macar ma mai intareste gandul ca au mai fost copilasi in situatia lui care s-au facut bine. Alinutza mai ai cumva numarul de tf al dr la care ai facut tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Am gasit subiectul si imi incerc norocul aici - daca este vorba de dnul dr Murgoci de la spitalul de pneumoftiziologie pt copii, imi puteti spune unde anume il gasesc (in afara de spital evident unde nu vreau sa mai calc prea curand)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-carmen spune:

caut cu disperare acest beriglobin si din pacate nu pot ajunge prea curand in germania.va rog din suflet daca chiar poate fi adus in farmacie la noi se poate sa imi spuneti si mie unde anume?Fetita mea are 5 ani si mari probleme de sanatate tot cu sistemul imunitar si...va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Ana Carmen noi am vorbit la farmacia ATI PLUS parca si au spus ca au mai adus. Noi inca nu am comandat (dureaza o luna pana ti-l aduce) nu prea stim daca sa i-l facem sau nu. Am vorbit cu un al doilea medic care ne-a recomandat aceeasi doza ca si primul, care e diferita de ce au facut celelate mamici, daca ai citit mai sus stii despre ce e vorba. Tie ti l-a recomandat un medic? Ce probleme ai cu fetita?

Mergi la inceput

noua ni l-a recomandat medicul de anul trecut dar nu am reusit inca sa il procur iti multumesc din suflet perntru informatie.Fetita a avut foarte multe pribleme cu sistemul respirator si a facut foarte mult timp antibiotice:de pe la 2 luni cam in fiecare luna pana pe la 4 ani apoi mai rar...la 2-3 luni iar dupa ce am trecut cu bine iarna acum a facut o amigdalita ulcero-necrotica cu dubla pneumonie.S-a lasat iar cu mult antibiotic si ...a fost foarte urat!Inca nu si-a revenit complet.Cat despre beriglobin imi pun foarte multe sperante in el desi sunt sigura ca tot va mai racii cel putin poate nu la fel de grav.Gamaglobulina este foarte buna si pentru copii care nu au avut probleme dar mai ales pentru micutii care au avut...este cea mai buna modalitate de a le intarii imunitatea.Noua ne-a recomandat medicul 2 fiole de 5 ml cate una la 4 saptamani.

Mergi la inceput

Ana carmen imi pare rau ca ai avut atatea probleme cu fetita. Crede-ma ca stiu ce inseamna si noi trecem printr-un calvar de vreo doi ani incoace din toamna pana in primavara. Acum m-am mai linistit un pic pentru ca dr la care am fost ultima data ne-a zis ca e normal sa faca 6-8 infectii respiratorii pe an. Dupa ce mi-a zis asta am incercat sa mi le amintesc pe toate si nu a facut mai multe. Bine ca mai sunt si 4 luni mai calde pe an. Racelile astea de care tot vrem noi sa ii ferim sunt bune pentru ca asa isi cladeste sistemul imunitar. Din ce ai povestit tu fetita ta a inceput sa se intareasca destul de bine daca nu a facut nimic toata iarna.
Acuma, legat de beriglobin, nu stiu daca mai are sens sa i-l faci acum cand vine vara, noua ne-a spus medicul sa-l facem la toamna impreuna cu pneumo 23. Se pare ca si tie ti-a prescris cu totul alta doza decat la celelate mamici.

Mergi la inceput

ary_v uite vezi tu,incepand din noiembrie ne-a dat doctora sa luam asa:o luna picovit 10ml pe zi,2 luni ehinaceea 1/zi si 3 luni vitC cu propolis 3/zi si se pare ca a ajutat-o pe micuta,dar combinatia de virusi pe care i-a facut acum...i-au terminat iar imunitatea pentru ca a trebuit sa faca 10zile de antibiotice injectabil.Acum ii dau berinectar cu aloe, multisanostol,echinaceea,vitC,luivac si imunobaby asta pana va face beriglobinul.Ea inca nu si-a revenit complet dar sper ca dupa toata artileria pe care o primeste sa isi revina.In Buc. a fost o epidemie de gripa f urata si se pare ca la ea a gasit un mediu unde si-a facut de cap cum nu se poate mai rau!Am auzit si de pneumo23 ca ar fii f. bun.Stii,daca ar racii doar viral,fara sa faca complicatii si sa necesite antibiotic...cred ca asi fii fericita sa raceasca si de 10 ori,dar a facut atatea pneumonii si amigdalite...ca intru in panica la fiecare stranut!Multa sanatate si ma bucur ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Ana Carmen poate ar trebui sa ai in vedere si scoaterea amigdalelor daca se tot inflameaza si fac puroi..nu mai sunt bune de nimic...
cat depsre pneumonii noi nu am facut ...in schimb suntem campioni la bronsite spastice...nu il pot duce la gradi are 5 ani..ca dupa 3 zile il iau bolnav copt..si iar trebuie infundat cu antibiotice...si noi am incercat cu bronhovacson si tot felul de imunostimulente si nu ne-a ajutat cu nimik...daca beriglobin trebuie facut cu adrenalina langa tine atunci mie teama sa il fac... ca al meu de la o simpla anestezie pt examinarea tensiunii oculare a facut spasm glotic de era tot vanat si am crezut ca se duce in mainile mele...au fost niste clipe de cosmar, nici nu stiu cum mi-a dat Dumnezeu putere sa trec sa ma tin tare..il tineam de mana ..si era tot mai vanat si abia respira...offff
Voiam sa va intreb voi i dati in colectivitate?

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput