Draga Silvy,
Mie mi-a facut stimulare dupa 3 ovulatii naturale, pt. simplul fapt ca dr. T a considerat ca am mai multe sanse, si apoi a doua oara, mi-a facut stimulare pt. IA, ca asa face T., numai pe ciclu stimulat. E adevarat ca, cu cati sunt mai multi foliculi, cu atat ai mai multe sanse.
Nu iti poate spune daca e ceva neinregula cu trompele, decat prin laparoscopie. Poate sa/ti vada la monitorizare eventuale chisturi sau fibroame. Dar sper sa nu fie cazul! Te pup!
Bonitta, am citit povestea ta cu sufletul la gura, imi pare rau ca nu ai reusit...Tin pumnii mai departe!
Pup toate fetele si astept noul capitol!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Imi puteti spune unde are Dr. Tutunaru cabinet privat? se respecta programarile...sau esti programat la 16 si intri la 18.30(cum mi s-a intamplat in alta parte). Cam cat costa consultatia?
Va multumesc anticipat....Sunt in cautarea unui medic bun....dupa ce am fost patita!!!
http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/
mitumac din pacate s-ar putea sa fii nevoita sa astepti mai mult sau mai putin, programarile nu prea se respecta,dar nu asta e important,ci faptul ca ai ajuns la un dr. foarte bun care sper sa te ajute.Consultatia e cca 80 RON.Monitorizarea 150 RON si mergi de cate ori e nevoie in acea luna, s-a scris despre aceste lucruri putin mai sus.Cabinetul e pe str. Sandu Aldea nr. 86 aproape de Elias si Manastirea Casin.Bafta!
Fetelor va invit la capitolul 24
Kora