Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 30
silvy24 spune:
Bonitta imi pare foarte rau ca nu ai ramas. Fetelor va multumesc ca mi-ati spus pretul spermogramei. In cat timp afli rezultatul spermogramei si dc ti-l interpreteaza acolo la centru unde o faci sau trebuie sa ti-o traduca tutunaru?
Mie luna trecuta, adica la prima monitorizare, mi-a gasit un singur folicul. L-am intrebat pe tutunaru dc se putea mai bine si mi-a spus ca dc ovulez, ovulez si gata, nu exista mai bine sau mai putin bine. Dar eu am vazut ca mute dintre voi ati avut mai multi foliculi. Deci ce parere aveti, sunt ok sau nu? Si mai am o intrebare: am platit la tutunaru 2 mil pt 4 sedinte de monitorizare dar dc la a 2a mi-a vazut foliculul a zis sa mai vin luna viitoare. Si ma intreb dc luna asta iar imi vede la prima sau la a 2a monitorizare folicul, iar dau 2 mil pt o vizita sau 2?
Va pupa silvy.
KoraPop spune:
Bonitta ti-am trimis PM.Iti doresc si aici mult succes la laparo,sa vii cu rezultatele cele mai bune!!!!Cat despre patania cu inseminarea,lasa, a trecut, trece toate acestea pe lista de scrificii pt bebe si ai sa vezi ca atunci cand il vei tine in brate iti vei spune ca aceasta lista oricat ar fi fost de lunga...a meritat!!!!
Kora
merdan spune:
Mihavasoi felicitari un bebe sanatos,mancacios, dragalas iti doresc si o sarcina fara probleme cu nastere usoara.
Zenobia , eu si sotul tau cred ca avem noi niste intuitii daca nu luna asa , luna viitoare sigur,acum ca problemele s-au rezolvat partia e libera catre
Nicole,Felicia si toate fetele in asteptare tin pumnii sa iasa II.
merdan
KoraPop spune:
Silvy la IDS veti astepta acolo pana face d-na Matei analiza,dupa care va va chema inauntru si va va explica tot,tot,tot.Bafta!
Din cate spui am inteles ca monitorizarea s-a facut 2 milioane...asta este,pana la urma tot merita platesti la inceputul monitorizarii si mergi de 2-3-4 sau de cate ori va fi nevoie....Sunt fete care au mers si de 6 ori!Sa veniti cu vesti bune!
Kora
mihailescu teodora spune:
Pup toate Tutunicile dragi mie!!!!
Fetelor,inca nu mi-a venit CM-ul,dar nici nu sper la altceva....
O perioada voi lipsi de pe forum,mi s-a intimplat un necaz,mi-a fost sparta casa si mi-a fost furat si PC-ul(printre altele),deci internet pauza...
Voi incerca sa mai intru cind si cind ,insa daca voi avea motiv de bucurie si va trebui sa va anunt ceva frumos,o voi face negresit!!!!
Va pup,o zi buna va doresc!
Felicitari MIHAVASOI!!!!!!!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
maria08 spune:
Buna!
mmc_nd: de la mine ca sa vezi ca nu sunt suparata!!!
Mihavasoi: Felicitari!!!! Sigur e bb daca s-a pozitivat testul imediat! Sa ne tii la curent!!!
Eu nu am noutati, astept CM-ul .......si sunt cazuta rau in butoi!!
Va pup!
Bonitta spune:
Silvy, draga mea, stai linistita, sa stii ca si eu am avut la 2 monitorizari un singur folicul, nu e cazul sa-ti faci griji. Eu am avut in urma stimularii 4 foliculi, dar dr. Matei mi-a spus ca nu e neaparat necesar ca toti sa fie viabili.
Eu am fost si in situatia in care am fost doar o singura data la monitorizare intr/o luna, si tot 150 RON am platit. Se pare ca intre timp s-a scumpit...
Spermograma ti-o interpreteaza dr. Matei la IDS, si apoi se mai uita si T. pe ea si iti spune ce si cum
Te pup!
KoraPop spune:
Teo draga mea, imi pare rau pt ce ai patit ....da' stii ceva?Eu tot sper ca poate macar vii cu II si sa vezi ca iti trec toate supararile!!!Hai Teoooooooooo!!!!!!
Kora
merdan spune:
Zenobia,Kora imi puteti trimite si mie PM referitor la "atentii" -le care se dau la Laparo?
Si inca ceva eu sunt programata pe 23 pt.operatia propriu-zisa dar T mi-a zis sa vin de pe 22 la spital.Intrebarea mea e daca ajung mai pe la 11-12 am are ceva?ca eu vin din C-ta si nu prea pot ajunge la prima ora.
toate tutunaresele
merdan
kristind spune:
Buna fetele!!!
Felicitari Miha!!!
Hai Feli, Teo, Nicole si altele - daca mai sinteti in asteptare!!!
Eu sint binisor, am inceput sa mananc, desi ma simt cam rau dupa, dar nu prea mai vomit! Am facut 14 sapt si astazi il sun pe dr. Iosup sa ma programez pt. eco sa vedem daca bebita are putulica sau nu. Va pupic pe toate!!!!!!!!!
kristin