Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Vin si eu cu raportul: azi z.2, asadar nici un fel de intarziere dupa laparo, sun luni sa ma programez pentru monitorizare.
O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteeuta spune:

gabitoni
Pe mine ma chemat la monitorizari din z 11 a mens. ma costat 150 lei
si este incluse in pret toate monit. care o sa le faci 1,2,3,4 etc depinde cite o sa fie nevoie la tine, o sa te cheme din 2 in 2 zile
iti face eco intravaginal si iti masoara endometru si eventual foliculu si iti va spune el cind sa
In cabinet nu o sa dureze mult,cum se spune merge ca pe banda.
Sper ca te-am fost de ajutor si sper ca nu am omis ceva.
Succes la monitorizari sa ai foliculi babani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Teo cred ca panaxul nostru clar a fost expirat te pup si mai e un pic si ne dai vesti bune

Ysa ai fost azi la Elias ca ne-am uitat dupa tineeee?

Marinush cred ca joi vor veni in vizita matusicile Eu de abia astept sa te vad pe tine si pe Emma.

Se pare ca toate suntem dereglate luna asta, eu nu am facut niciodata 5 monitorizari intr-o luna, se pare ca luna asta fac, marti merg la a cincea, astazi Tutu mi-a dat sa fac pregnylul si cum il aveam la mine, mi l-a facut chiar dansul. A fost tare haios, radeam cu acul in .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Zenobia multumesc iubita Chiar azi am vazut un apartament frumos intr-o vila, chiar vis-a-vis de Circ, aproape de noi, superbaaaa, acum sa vedem daca se hotaraste babuta(prprietara), pentru ca desi apelase la o agentie, nu era de loc hotarata, daca o da sau nu. Eu sper din tot sufletul sa ne-o dea noua, ca era axact asa cum mi-o inchipuiam si mai avea si o veranda superba.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
Meteeuta, sa-ti traiasca finuta, e frumusica foc.
multumesc pentru inf.
maine o sa vedem cum va fii...sper sa fie bine.
o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Haideti, fete dragi! Iyoana, Daniela si Teo! Va tinem pumnii stransi, stransi de tot sa fie cu ochisori! Cand va faceti teste, ca eu nu mai am rabdare! Mi-as face si eu, dar sunt, la fel ca Feli si Mteeuta, abia Z 23...

Si ziceti ca are asa... efect panaxginsengul? Cate fiole se iau pe zi, ca i-l iau si eu sotiorului daca e pe-asa! Pot sa-l iau si eu?

toate fetele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Nicole, puteti lua amandoi, se ia o fiola pe zi

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, ar fi super sa reusiti sa va luati apartament in acea zona, mie mi se pare f misto! Si daca zici ca ti-a si placut... tin pumnii sa reusiti!
Nicole, stai cuminte, sa nu te prind ca faci test prea devreme! Ai putintica rabdare, da?
Panax... se ia o fiola pe zi, poti sa iei si tu, e doar un supliment natural! Fetelor, lamuriti-mi si mie prop asta (de pe cutia de panax): "consumat oral, are un efect sporit" Cum poate fi luat altfel, daca nu oral?
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fetelor
Nu mai faceti galerie
la mine nu mai are rost
Trist nu???
Aproape ca am obosit sa o iau luna de luna de la capat...
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Zenobia, multumesc mult pt PM!
Kora, multumesc pt toate informatiile, am listat PM-ul tau. Singura problema va fi ca eu nu voi avea niciun insotitor la spital, adica va trebui sa ma descurc singura.
Alexia, Ana, va multumesc de primire!

Mergi la inceput