Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Zeno,multam de intrebare!
Ce sa facem?Ne traim viata frumos,fara stres prea mare si ignorind orice simptom....Suna frumos,hmmmmm
Felicitari pentru asa rezultate frumoase la monitorizare.Doamne-Doamne sa-ti ajute sa se finalizeze fericit asteptarea ta!
Pupici multi....
Cum stati cu starea euforica generata de panax?
La fel am patit si noi!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Aaaaa,acum am calculat:sunt in z 25.Si nimic-nimic.
O fi de bine?
O fi de rau?
Vom vedea....

Teodora

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
La fel am patit si noi!

Teodora

Teo despre ce stare vorbesti? Ca si sotul meu ia panax si nici o stare euforica Oare sa-i dublez doza?
Te pup si astept sa ne dai vestea cea mare in cateva zile
Marinush e frumusica rau de tot Emma, de abia astept sa o vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

[quote]Originally posted by mihailescu teodora
Teodora

Mai, se pare ca va place panaxul! Al meu, dupa prima fiola, a venit la mine in bucatarie: "MAi vreau!"
Raza, ma bucur ca sunteti bine, si ca mai intri sa ne dai vesti!
Teo, e f bine, asa!
Alexia si Zeno, bafta maine la Tutu! Pana atunci, spor!
Avalon, deci te-ai hotarat! Vezi sa nu asculti tot ce zice Zeno... Adica partea cu condusul masinii spre casa la cateva ore de la laparo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

toate fetele. Nu am mai intrat de mult timp pt k nu am mai avut noutati. Ieri am inceput o noua luna de monitorizare la dr T. Maine dimineata trebuie sa ma duc la Elias pt monitorizare, poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna la ce etaj si la ce cabinet sa ajung, pana acum am fost doar la cabinet. Acum ma apuc de citit din urma si revin sa va cer parerea cu valorile mele, dr. nu mi-a zis prea multe. Reviiiinnnn !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai Marina ce frumoasa e Emma Ioana, mi-au dat lacrimile de fericire!! Sa stii ca mi-am pus imagine pe desktop poza cu Emma in care doarme picior peste picior si cu manuta la fata. E dulce foc, sa-ti traiasca si sa se faca mare si sanatoasa. I-mi pare sincer rau ca nu pot veni la voi in vizita acum. Caut apartament cu doua camere sa ma mut si nu gasesc nimic. Vrem sa ne mutam din garsoniera intr-un apartament mai mare si nu gasesc nimic bun. Ce e foarte frumos e foarte scump, ce e convenabil ca pret e urat si departe. Asa ca de vreo saptamana am innebunit cautand si negasind nimic.
Avalon sa inteleg ca ai devenit tutunareasa cu acte in regula??? si bine ai venit!
Teo eu zic ca e de bine, z25 fara semne! sa fie cu ochisori!

Eu fetelor, cred ca sunt dereglata rau, sau mi s-a schimbat ziua CM-ului de luna trecuta. Azi sunt in z27 si la fel ca Teo nici semne de rushi, insa noi nici n-am prea prestat, asa ca nu am la ce sa sper. Astept sa vad cand i-mi vine luna asta si pe urma o sa-l sun pe Tutu, pentru programare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor va multumim mult si va dorim din suflet sa vina si la voi cat mai repede cate o minune mica... 2...3

Ioana succes la cautari. noi te asteptam oricand... sau poate venim noi la tine daca te lasi asteptata.

deci...cand ne vizitati matusicilor???

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Alexia,draga mea,panaxginsengul asta iti da asaaaaa neshte furnicaturi prin anumite zone,ca-ti vine sa nu mai pleci la servici....
Am renuntat sa le mai luam dimineata,ca erau prea afrodisiace...
Apai,daca-ti mai zic si de contributia Tribullusului+branca+naprasnic,aiaiaiiiii,ce nebunie
Feli,fata!Ce-ai mai facut?Ma bucur ca si Gabi reactioneaza la panaxginseng!

Eeeee,peste citeva zile nu prea cred ca vine rezultatul,ca nu stiu cind am ovulat,sau dac-am facut-o,dar peste vreo saptamina si ceva poate ma edific si eu!

Marina,Dumnezeule cit e de frumoasa Emma!E ingeras,intruchiparea perfectiunii!Si eu abia astept s-o vad!

Teodora

Mergi la inceput

Ioana,multumesc de incurajari,dar am invatat sa am rabdare.Sincer!!!!
Nu vreau sa ma mai imbat cu apa rece,nici nu stiu dac-am ovulat.Eu am avut niste dureri de ovare mai accentuate prin z 16-17-18,dupa care nimic.
Acum e secretia aia progesteronica.
Pentru ovulatie,alt indiciu in afara de mucusul cervical si durerile de ovare,n-am avut.Teste n-am facut.
Multa bafta sa-ti gasesti casuta mult dorita,si cit de curind dormitorul sa-l decorezi pentru bebelush
Iti promit ca te ajut cu idei pentru decoratiuni!!!!!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana fac galerie sa fie cu ochisori.
Fetelor la ce etaj are dr T cabinet la spital, e pt prima data cand ma cheama la Elias. La ora 8:30 trebuie sa fiu acolo pt monitorizare. Va rog mult sa-mi dati si mie un raspuns.

Mergi la inceput