Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Do,mi-a zis ca atata timp cat alaptez sa-mi iau gandul de la anticonceptionale .A ramas sa ne vedem dupa ce tremin cu alaptatul.Asta e,trecem la prezervativ.Si mie mi se pare prea repede bb 2 la 3 luni dupa cezariana.In toamna ma puc de "treaba"si apoi gataaaa mai mult de 2 bb-ei nu vreau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosioara spune:

Si eu vreau bb2 si ... bb3.Daca bb2 va fi baietel, atunci ma opresc, daca nu, sper sa am curaj si pentruu bb3. Oricum, apropo de perioada de pauza, mie mi-a zis ca dupa 8 luni este in regula. Anticonceptionale nu am cerut (ca nu ma pasioneaza subiectul) dar nici nu mi-a prescris.
Ayna, multumesc de intrebare... Ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Buna fetelor!
Eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de la prima cezariana, fiind sigura ca nu am cum sa raman (alaptam si foloseam si prezervativ) si totusi s-a intamplat... Desi spuneam tot timpul ca nu o sa fac niciodata intrerupere de sarcina, dr. mi-a zis ca nu se poate, este prea repede dupa cezariana, trebuie sa treaca macar 2 ani. Asa ca am fost nevoita sa fac atunci intrerupere de sarcina, desi mi-a parut rau si ma mai gandesc si acum...
Acum sunt la a doua cezariana dupa 5 ani, si ma gandesc serios la metodele ce o sa le folosesc dupa nastere, pentru a nu mi-se intampla iar vreo nenorocire. Si mie la fel, mi-a zis doctorul atunci ca daca alaptez nu poate sa-mi dea anticonceptionale... Ma gandesc totusi ca de acum 5 ani or fi aparut si anticonceptionale care se pot lua atunci cand alaptam.
Azi am sunat la cabinet, si m-am programat la control marti- 06 febr. ora 16,30. De abia astept sa vad cand ma programeaza la operatie.
Voi, ce mai faceti?
Va pup! si mai vb.

Dimalexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a nascut Shine im mesaj scria decat ca e ok si isi admira puiul!

dimalexia si eu sunt programata marti pe 6 feb, insa la ora 15... cine stie, poate ne vedem ...desi sincer as prefera sa nu fie o intarziere asa mare la programari...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Felicitari pentru Shine!
Multa sanatate ei si puiului ei!
Helenutza: Da, poate ne vedem, de obicei eu ajung mai devreme decat sunt programata, acum depinde si de trafic.

Dimalexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Au inceput puisorii de februarie sa scoata nasucul la lumina !!
Felicitari ptr Shine, refacere rapida si puiut mancacios si sanatos!
Cine urmeaza?!

Dimalexia, ai dreptate. Mie de asta mi-e frica, fir-ar el sa fie de prezervativ! Am avut cateva accidente stupide si deja am inceput serisos sa ma gandesc sa ma duc sa-l intreb despre pilulele monohormonale speciale ptr mamicile care alapteaza. Sunt cateva marci, dar cel mai prescris pare a fi Exultonul. Dati si voi o cautare si vedeti ce intelegeti voi din ce gasiti pe net. Eu am dedus ca sunt cea mai buna metoda contraceptiva ptr cele care alapteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Ce curajoase sunteti. Deja vb de BB2. Eu ma gandeam inainte sa se intample ce s-a intamplat dar acum....

Am ajus la 1900. Dar aseara nu a vrut in ruptul capului sa se mai trezeasca la masa de 5.30...a dormit de la 3 pana la 9 dimineata desi am tras de ea o ora dela 5 la 6. Pana la urma cred ca aveti dreptatea, ea stie mai bine cand ii e foame. Oricum la 2.30-3 a mancat pt 2 mese...probabil s-a gandit ea ca mai bine mananca atunci 60 ml...decat 30 la 2.30 si 30 la 5.30...sunt fantastici copiii astia.
Do merci de incurajari...nu cred ca i-a trecut inca incterul...mi se pare in continuare galbena. Nu mai e cum a fost dar nici rozalie nu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Shine Felicitari!!!
Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si mancacios iar tu sa ai mult laptic!!!

Te asteptam cu povestea nasterii!Ieri dupa-amiaza cand asteptam la medic,a sunat sa spuna ca intarzie pentru ca are o nastere,cred ca tu erai,nu?
Abia astept sa ne dai mai multe detalii!
Va !

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,
am auzit ca ieri la CF2 au fost multe nasteri incepand de dimineata. Shine a noastra a trimis si detalii: bb Alexandru a venit pe 2 feb la 15:28, 2870 g, 48 cm prin nastere naturala cu epidurala... si a cam luat-o pe mami prin surprindere

Mirela nu zic nimik, nu mai are sens. decat trimit un mare

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Cosmogirl, mii de scuze publice. Am vazut abia azi mesajul in care ma rugai sa-ti trimit detalii despre banii ptr nastere, mesaj pe care mi l-ai trimis la adresa de mail cu care m-am inregistrat dar pe care n-o folosesc prea des. Acum am schimbat-o si in profil. Promit sa nu se mai repete.
Imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde dar sper ca ai facut rost de informatie.
Inca o data mii de scuze.
Do

Mergi la inceput