Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Adita, sa te bucuri de cele 4 minuni! Doamne cata putere ai! Nu se vad pozele, poate cand mai intri ne dai un share.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, l-am vazut pe Stefan, e un scump.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, La multi ani lui Rebe! Sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa in viata! Un pupic mare-mare de la noi!

Crinuta, ...n-am nascut, pana joi nu am de gand insa m-am aglomerat rau si nu le mai dau de cap. Suntem in aranjamente cu camera noastra ca sa o facem cat mai confortabila si utila pentru bebelina, mai am inca de calcat lucrusore pentru ea, de facut bagajul de spital, de cumparat ce-am uitat, astazi am alergat pe la Primarie sa iau formularele pentru alocatii si CIC 2 ca sa se duca tati cu ele gata completate (cred ca au schimbat angajatii sau le-au marit salariile fiindca am avut un soc maxim si toata lumea era atat de draguta si serviabila de nu-mi venea sa cred, am avut o surpriza extrem de placuta...uite ca se schimba lucrurile si la noi!) si printre picaturi mai invat cate putin fiindca sunt in sesiune (sa vad cum fug sambata din spital sa-mi dau examenul, dureaza doar 30 min, fiindca nu vreau sa-l pierd). Fratele meu s-a mutat saptamana trecuta asa ca nu ma pot baza pe ajutor decat de la sot cand ajunge intr-un final acasa. Iti inchipui ce e pe capul meu, Slava Domnului ca sunt plina de energie si pana seara nu ma simt obosita (ca atare uite la ce ora scriu.
Din pacate am aflat ca la Filantropia s-au schimbat regulile si sunt foarte stricti cu vizitele...doar intre 15-17 si numai cate o singura persoana. O sa fie tare greu atatea zile singura in spital. Eh, bebelina sa fie bine.

Andrei a reluat cresa si s-a recuperat foarte bine. E un pui minunat care vorbeste toata ziua si ma "ajuta" cat poate. Este cuminte si ascultator de uit cateodata ca n-are nici 2 ani. Abia astept sa-l vad cum va reactiona cand va veni surioara acasa.

Eu, cu durerile, sunt mult mai bine, fara nici un unguent, pur si simplu s-au atenuat de la sine.

Lavinia, ce face piticuta? Cum se mai simte? Dar sotul tau? Asteptam vesti bune!

Va !

Oana 39 si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani!

Andrei Razvan
Iustin Gabriel
Gabriel (Catiflo)
Rebecca Andreea

Horia-Ioan

Alexandra

Imi cer iertare pentru intirziere!
Florina, Patricia, Gabi,Tigabita sa va aduca numai bucurii! Si sa puneti poze de la petrecere!

Gabi, ce mai faceti voi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna dragelor, multumim pt urari, iata ca trecuram si noi pragul dintre anishori...
adita, felicitari, multa sanatate lui bb !
amaya, nastere usoara !
shobo, ma bucur ca ai reusit sa-ti recuperezi actele, as zice ca ai scapat foarte ushor !
kris, sa ai grija cu matusa ca tata s are si el tensiune mare si intr-o zi a plecat cu nepotzelul de 1 an in parc si a lesinat pe strada !
simona, sper sa reusesc sa pun poze zilele astea, va anunt !
liviana draga, zi merci ca vorbeste... ca al meu nu scoate decit citeva vorbe, de ex "is tati" care inseamna ca lucrul apartine lui tati, sau tati sta acolo de obicei... eu sint cam suparata si stresata, sotzul zice sa las copilul ca va vorbi el intr-o zi.
alina maria, cred ca ai nevoie si tu de o pauza, e greu fara nici un ajutor de la familie ! si Gabi are zile din astea cind ma gindesc sa-l scot in strada poate-l ia careva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Nu am mai scris de un car de zile asa ca, urez si eu La multi ani copilasilor aniversati zielele astea.
Amaya nastere usoara si sa fiti sanatoasesi tu si bb-lina.
Adita sa iti traiasaca bb cu nr 4. De fapt sa fiti sanatosi cu totii caci sunteti o familie superba.

Eu am fost super ocupata si stresata zilele astea. In curand imi schimb locul de munca (din nou). Nu eram de loc multumita aici si am primit o oferta de job pe care nu am putut-o refuza. Asa ca mi-am dat demisia, dupa o luna de la angajare-cu mult scandal si show-uri- acum sunt in perioada de preaviz si dupa 19 incep la noul loc de munca. SUnt fericita, acolo am ocazia sa imi fac meseria cu adevarat si in conditii cu adevarat de exceptie. Problema mea mare este ca, pe 19 trebuie sa vin timp de o sapt in Bucuresti, la training. Numai la Cristi ma gandeam, cand am auzit. Inac, initial era vorba de 2 sapt, dar pana la urma am reusit sa obtin doar una. Oricum, imi va fii tare greu. Nu am stat niciodata, nici 2 zile fara el si nu stiu cum va reactiona. In fine, cu Dumnezeu inainte.

Sper sa ma linistesc si sa intru mai des aici si, de asemenea, sper ca poate se organizeaza o intalnire in aceea sapt sa pot veni si eu sa va cunosc.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Wow Dana, abia astept sa-mi povestesti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

ALEXANDRA!
Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ce haioase sunteti: Amaya vrea sa fuga din spital sa-si sustina un examen, iar Catiflo, are mom. cand vrea sa-l scoata pe Gabi in strada sa-l ia cineva!

ALEXANDRA sa cresti mare si sa fii fericita!

O ZI MINUNATA TUTUROR!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Aoleu, initial am crezut ca Amaya naste deja...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput