Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 22
tomasa spune:
Liviana, noi anul asta am vrea sa ne mutam, prin toamna. Sa vedem in functie de cum luam creditul, deocamdata asteptam sa ne iasa cadastrul. Daca aud pe cineva care cauta ap. de inchiriat iti spun. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
lbelciug spune:
Tomasa, merci si succes cu creditul!
Fetele, am si eu o nelamurire. Baiatul meu repeta des toate "sfaturile" pe care i le dau: "Sa nu faci pipi pe tine", "Sa nu duci zapada la gura", "Sa nu apesi butonul" etc... Ma intreb oare e normal? Oare sunt prea multi de NU? Habar n-am cum altfel sa-l feresc de rele... La voi cum e?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, incearca sa nu mai folosesti negatie. spune de ex: cind vrei pipi, cere oala; pune doar mina pe zapada; etc.
si rebecca repeta ordinele care i se dau "Lebeca tai do"! (stai jos) "Lebeca a mata" (la masa" Lebeca a baie" si tot asa. si eu ii zic multe "nu", vad ca ea nu reactioneaza inca.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Aha, merci Patricia. O sa instruiesc si bona in acest sens. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Shobo spune:
Liviana, ce a zis Patricia e cel mai bun sfat, asa ti-as zice si eu - sa ii spui ce sa faca nu ce NU tb :). e greu, stiu, si eu ma trezesc uneori spunand NU si atunci exact aia face.. in general eu ii vorbesc de genul: uite sosetele plang ca nu le pui in picioare, ele zic ca esti suparat pe ele si plang...si atunci le accepta in picioare macar pt un timp.. sper ca nu fac rau, insa nu vreau sa-i zic n-ai voie sa scoti sosetele...
hmmm... uneori il mai las si in pace, umbla si acum iarna in talpile goale pe gresie... dc am vazut ca nu pateste nimic nu mi-am mai batut capul sa alerg dupa el cu ciorapii...
a inceput sa arunce tot felul de lucruri ce gaseste prin casa, pijamalele din patul nostru, paturi, orice si rade de nu mai poate... linguri/furci de pe masa din bucatarie, servetele si radeeeeeeeeee si noi ce sa=i mai facem... ii tot zicem hai hai lasa-ne, lasa-le si gata... dar ne abtinem sa zicem NU e voie cu asta cu asta sau cealalta... ii zic de multe ori ca nu e pt copii ci doar pt adulti, spre exp cutitul etc..
kris, merci frumos de compliment :)
crinuta, pai hai sa vedem cand ar vrea fetele sa ne vedem??
vineri pe la 17 va convine? pt mine cred ca poate mama sa stea cu piticul si as putea veni.. dar ziceti si voi.
Patricia, sanatate multa Rebeccai, sa fie fresh de ziua sarbatoririi :).. se apropie si la noi, deja am emotii ca tb sa ma apuc de tortul masinutza si sper sa-mi iasa. crinuta, am gasit si luat si foi cremsnit de care ziceai, e vorba de firma Boromir si voi face de ziua baiatului reteta aceea, sper sa-mi iasa :)
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Patri, e un sfat bun! O sa incerc sa evit pe cat posibul negatia"nu".
Eu nu pot vineri, plec din Bucuresti. Daca stabiliti in alta zi, vin cu mare drag.
Noi avem mucisori, sper sa fie o simpla raceala, 

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
adita spune:
Buna fetelor. am mai reusit si eu sa intru pe aici. am pierdut mult si nu mai am timp sa citesc din urma. noi suntem bine, nasterea a decurs fara nici un fel de probleme, bebe a fost bine, sanatos, eu mi-am revenit foarte repede, mi-a venit laptele mai devreme ca pana acum. bebe papa si doarme bine, fratiorii sunt incantati de el, totul e minunat. partea proasta e ca deja cel mic a racit, probabil au adus cei mari ceva de la gradinita, dar dupa botezul de ieri, vad ca e mult mai bine. daca vreti sa ne vedeti, avem cateva poze aici
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Ubi spune:
La multi ani dragii nostri, sa cresteti mari si frumosi. Sa va bucurati de ei dragi mamici!
Bogdan (Strunfita)
Andrei Razvan (Tigabita)
Iustin Gabriel (Gabi.i)
Gabriel (Catiflo)
Rebecca Andreea (Patri)
Horia-Ioan (danonica)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Ubi spune:
Patricia - pai asa va laudati? Sanatate lui Rebe sa se faca bina pana in we!
Shobo - vezi, numai vesti bune acum. Si potrofelul acasa si sora cu bb la purtator. Am vazut pozele si Codrin e leit cu mami (cel putin in prima poza seamana teribil)
Adita - sa va traiasca copii si tie putere sa ai grija de toti. Sanatate multa lui Stefan!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
MihaT spune:
La multi ani!!!Rebecca si Horia 

Patricia sa-ti traiasca fetita,sanatate multa si sa iti aduca numai bucutii!!!
offf...eu nu mai apuc sa scriu deloc,am inceput garzile de noapte la servici si este foarte obositor.Cand am liber trebuie sa gatesc,curat si sa mai stau si cu Alexia.