Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Amaya, neaparat sa imi spui cand nasti.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Tigabita, ti-am admirat comorile si de asemenea m-au napadit amintirile vazand pozele de la prima noastra intalneala.
Stiu tot ce am vorbit, cine a fost, ce am mancat, etc.
Shobo se hotararase sa mearga la Tutunaru, si era nehotarata daca sa plece sau nu in USA, avand o ocazie rara.
Tigabita ne intreba de seful ei, eu va povesteam de Saudi, Ingerasa tocmai venise de la Iosup si aflase ca va avea o fetita, asa cum isi dorise, Patricia ne povestea ca ii era rau in fiecare dimineata, iar la plecare, ma apucase pe mine greata si era sa vomit, dar n-a fost sa fie, insa Patricia, m-a vazut ca m-am schimbat la fata si ca mi-e rau si a mers cu mine o portiune de drum.
Intre timp a venit si Androix la noi sa ia " microbul" si l-a luat, etc.
M-am emotionat sa ma revad cu burtica.....
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, ce amintiri frumoase!! ma apuca nostalgia!!
Tigabita, ai niste copii superbi!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune.
Apropo de nostalgii nici nu va inchipuiti ce aiurea este pentru mine sa va povestesc de ce simt acum inainte de nastere si sa fiu singura care vorbeste despre asta...parca tot astept mesaje de genul "Aaa, si eu la fel..." sau "Fetele, cred ca azi am inceput sa pierd din dop..." si tot asa
.
Dar incet-incet o sa va aud si pe voi cu vesti ca ale mele...
Nu mai stiu cine imi spunea ca sunt nerabdatoare sa vina bebelina, nu sunt...as vrea sa o mai tin putin acolo insa mi-e foarte frica sa nu se declanseze travaliul si sa apara complicatii cu cezariana veche. Ma uit la mine si vad in ce hal s-a subtiat si intins pielea si cat de bine reliefate sunt partile corpului bebelinei cand se impinge in burta si mi-e teama efectiv sa nu-mi crape pielea la propiu. Mi-am luat ieri un cantar smecher, digital, foarte exact si am 69,300 kg, deci nu am luat in greutate nici 7 kg (am plecat de 63) iar dupa ecografii bebelina s-a dezvoltat aproape exact ca Andrei (ea este insa putin mai lungana) asa ca va inchipuiti de ce mi-a teama ca-mi plezneste pielea, totul este intins la maxim. Stiu, logic, ca asta nu se va intampla insa asta e senzatia si am avut o sarcina mult prea buna si frumoasa ca sa o termin cu vreo complicatie.
Hai ca iar ma intind, dar voi ma intelegeti, sper.
Crinuta, sigur ca te anunt!
Oana
38+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
sirimie spune:
paula am citit despre un aparat salin pentru aer, am citit ca ar fi foarte bun si nu prea scump. Poate ar fi bine sa cauti, e bun pentru asm. Insanatosire grabnica!
Eu am citit si peste tot scrie ca fluorul este bun pentru sanatatea dintilor si ca ce dauneaza este excesul de fluor. Eu personal ii dau lui Vladut de la 6 luni. Multe articole denigratoare sint contra fluorizarii apei in USA, ceea ce la noi nu este cazul (pentru ca la noi apa nu este fluorizata - si parerea mea personala este ca din cauza asta majoritatea batrinilor si oamenilor saraci sint fara dinti in timp ce in USA cariile sint destul de rare). Si se stie ca tratamente de intarire a dintilor cu fluor se fac in mod curent la stomatolog.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Witchie spune:
Am descoperit ca la 10 minute de casa e un grup de joaca la care sunt primiti copiii de la doi ani in sus. Am sunat sa ne interesam azi dimineata si ni s-a spus "puteti veni". Mare bucurie a fost pe capul nostru mai ales ca eu ii tot spuneam Irinei ca in curand va merge la gradi. A inceput sa topaie si sa zica "gadi, gadi"...
Dupa care s-a ingrijorat putin si a zis: mama, bebe cade, buba!
Asta pentru ca de cate ori ma duc sa conduc, sa ma obisnuiesc cu masina ii spun cam asa: Mami trebuie sa invete sa conduca pentru ca tu sa fii in siguranta. Deocamdata mami nu vrea sa fii in pericol, pentru ca daca mami nu stapaneste bine masina poti sa faci buba si mami nu vrea sa faci buba dar intr-o zi o sa te duca mama cu masina la gradi. E un speech cam lung dar tine... Si vad ca a inteles din moment ce a asociat imediat plecatul la gradinita cu "mama nu stie sa conduca"...
In fine, ne-am imbracat frumos, am luat ghiozdanelul la spinare, caruciorul si ne-am dus. Gradinita e in cadrul scolii primare. Era foarte cald inauntru si cam 10-11 copii cu 4 educatoare. Mai multi baieti decat fetite. Irina s-a dus drept spre sevalet si a inceput sa "picteze" cot la cot cu un baietel mai micut decat ea. A inspectat apoi camera, a gasit o matura si a inceput sa mature, a colorat, a stat la masa cu ceilalti copii pentru o mica gustare...
N-a vrut sa cante cu ei si nici sa faca gimnastica dar ma gandesc ca fiind prima zi dupa mult timp in care nu prea a vazut copii, e normal.
Mi-au dat sa completez un formular, mi-au spus ca ii invata si Welsh (ceea ce m-a pus pe ganduri nu stiu cum o sa faca fata la trei limbi... pe de alta parte la nivelul asta nu are ce sa-i strice).
Gradi incepe la 9.30 si se termina la 11.30, costa echivalentul a 200 de mii pe care ii platesti la sfarsitul sedintei si chiar daca lipsesti in zilele in care ai zis ca te duci, esti obligat sa dai banii (ca si in Ro de altfel). Ce mi-a placut: Aveau multe chestii cu care sa se joace: un bazin cu apa, un bazin cu paste fainoase (pe post de nisip), sevalet, un "castel" cu spirale cu bile colorate care se muta pe serpentine, un cerc dublu, mare si lat in care se pot ascunde. Un colt al camerei era aranjat ca un cabinet medical pentru ca saptamana asta se joaca de-a spitalul. Au bancute de lemn, mese mici si scaune si niste ciuperci sculptate care pot fi folosite si ca taburete la o adica. Au carucioare cu papusi, creioane de colorat, multe carti. Camera e foarte mare si ei sunt putini (2-3 la un ingrijitor). Personalul e foarte atent cu ce vrea parintele, nu ii deranjeaza sa le schimbe scutecele si m-au intrebat tot felul de chestii inclusiv cum sa o linisteasca daca plange si cine mai vine sa o ia. Ca si in Ro, daca bb e bolnav te roaga sa il tii acasa insa sunt mai relaxati in privinta racelilor usoare. Piticii pareau fericiti acolo. Sper sa se adapteze, va tin la curent.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
Amaya spune:
'Neata mamici! Va astept la cafea!
Anda, suna tare bine gradinita Irinei si e minunat ca ati gasit un loc unde poate fi cu copii. Ce bine ca s-a integrat atat de usor, inseamna ca este foarte sociabila. Bafta la condus, ca sa nu faca fata buba
!
Oana
38+ si
Comorile mele
crinuta spune:
Amaya, dar daca ai implinit deja 38 de saptamani esti la termen. Ce nu pricep eu de ce inca nu ti-a facut cezariana? Eu sincer, n-as sta mai mult de 38 de saptamani avand deja o cezariana la activ.
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Crinuta, scuze, hai ca abia acum am reusit sa intru iar sa citesc raspunsul tau (am stat o ora cu mama la telefon...si vorbim in fiecare zi
)...nu mi-a facut inca cezariana fiindca totul arata f. bine acum o luna la ultima ecografie, colul era lung, tare si inchis, placenta cu grad de maturare doar 1 spre 2 (surprinzator), bebe cu greutate aprox. 2,5 kg si s-a gandit sa o lasam pe bebita sa stea cat se poate de mult in burtik. Insa eu cred ca maine se va decide sa facem cezariana mai devreme de 9 feb. (chiar poimaine, sper eu).
Anunt si eu cu mandrie ca am trecut cu bine de primul examen (matematica) din sesiune (si eu si sotul).
Oana
38+ si
Comorile mele
crinuta spune:
Am inteles, dar eu nu as risca. Esti deja la termen. Indiferent ce ar zice medicul eu i-as cere cezariana la 38 de saptamani.
Felicitari pentru examen. De ce faci matematica? Cand ai avut timp sa inveti?
Crinuta si
Rayan