Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici!

Mama, ce mult ati scris ieri! Ma pun pe citit ca sa recuperez insa am vrut sa va salut inainte. Daca am de raspuns la vreun mesaj raspund putin mai tarziu cand termin lectura. Eu abia am revenit de la examen si bag cafea la greu fiindca de la 4 n-am mai putut dormi de nici o culoare si acum sunt putin zombi.

Va si va doresc un week-end minunat!

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bestutza, superbe pozele, ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca, draga mea! Eu nu ti-am mai vazut pozele tare demult...
Ana Maria, concediu placut!
Alina, rabdare multa! E greu, toate am trecut prin asa ceva si sunt convinsa ca fiecare ne-am simtit uneori obosite, exasperate si depasite de situatie cu incapatanatii astia mici. Poate poti lua si tu niste vitamine ceva ca sa nu te mai simti atat de slabita. Oricum sa nu mai spui ca este rea Mandy, asa sunt toti, ne pun rabdarea la incercare. E doar o varsta dificila care va trece curand.
Liviana, ma bucur ca te-ai obisnuit cu gandul. Sa vezi cine va fi cea mai protejata si rasfatata femeie din lume cu atatia barbati in jurul ei! De 1 martie, de 8 martie o sa te simti
Felicitari pt. apartament, o sa va descurcati, sunt sigura!
Kris, sanatate multa matusii si tie intelepciune ca sa poti lua cea mai buna decizie.
Simona, sigur il gasesti in Cora. E la jucarii.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana stii cum se spune de obicei ca fetele sunt mai apropiate de mama samd. Asa am crezut si eu si chiar credeam ca baietii nu au grija de parinti. Uite soacra mea are doi baieti pe care nici macar nu i-a crescut ea. Parintii sotului meu au stat in strainatate in perioada copilariei lor. Acum soacra mea e bolnava iar sotul meu si cu frate-su sunt foarte devotati si o ajuta enorm. Ca sa-ti dau un sinugr exemplu, femeia nu vrea sa renunte la serviciu si unul dintre baieti o duce dimineata cu masina iar celalalt o ia la intoarcere desi nici unul nu are drum pe acolo. Eu de multe ori cand il vad pe sotul meu cata rabdare are cu ea nu pot decat sa-l admir, nu stiu daca eu as putea face la fel.Cred ca depinde de copil si de modul in care il cresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu niciodata n-am crezut ca fetele sunt mai apropiate de parinti decat baietii, si nici nu sunt de acord ca ar fi mai dragalase decat baietii. Am exemplu clar acasa.

Tatal meu si-a sacrficiat ani multi pentru mama lui, noi stim cate a facut pentru ea. Asa devotament mai rar.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aseara mi-au furat geanta din Cora... greseala mea ca o clipa am lasat-o in carutz ca-mi tot cadea de pe umar pt a alege niste rosii.. si dus a fost unu cu ea si carutz, cu tot... era ff aglomerat si pana sa ma prind exact au fugit, i-am vazut, erau 2 si au disparut in multimea din Cora si rafturi -eu pe tocuri si in fusta degeaba am incercat sa-i prind... avea cam toate actele si mobilul, bani nu f multi insa cel mai nasol e ca aveam cheile de la casa... acum sotul meu e dus sa cumpere yala noua ...

v-am povestit sa fiti cu ochii in 4 - chiar si in magazien cum e Cora.. se fura gentile de sub ochi cum ai scapat un moment.. si eu aveam obiceiul prost ca o mai puneam in carutz ca sa am mainile libere la umblat pe rafturi, sa NU faceti ca mine!!!
am spus rpd la receptie dar cred ca tipii deja fugisera pe usile de la Cora... oricum agentii de paza mi-au zis ca au in medie 30 astfel de cazuri SAPTAMANAL!!!, va dati seama ce inseamna asta, cam 4/zi :(, oribil! asa ca luati aminte!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo, am vazut si eu asa un caz in Carrefour. Doamna respectiva si-a lasat poseta in carut, mare greseala.
Cati bani ai pierdut? Acum tre' sa iti refaci actele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

hahaha, si sotul meu zice ca in Carrefour Militari ar fi mai safe.. la tine e vorba de Orhideea? aveam ceva in jur de 1 mil, buletin, permis si talonul masinii mele. i-am trimis tipului pe mobil SMS uri sa-mi zica unde imi lasa si mie actele, ca poate mi le lasa in cutia postala... nu stiu dc o va face sau nu... oricum am ceva telefoane pe care le-a dat pana sa blochez eu telul si as vrea sa sun si eu la cei cu care a vorbit sa le zic cumva sa-i transmita ca vreau sa-mi rescumpar actele, i-as da 1 mil pe ele toate. cu telu nu are ce face, teoretic nu i-l cumpara nimeni, la Zapp nu te poti abona cu un tel fara factura de cumparare...asa ca poate il conving cumva sa mi-l dea inapoi pe 500mii :)... si uite cum ii incurajez eu sa fure iar, nu?... sa vad

sanatate multa puilor! si mamicilor bolnavioare!

Amaya, mai ai f putin, bafta!
gata, am pus yala noua, macar sa dormim linstiti..

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

am reusit si eu sa mai pun ceva poze noi, dc vreti sa ne vedeti la Craciun...

http://new.photos.yahoo.com/dradetchi/album/576460762388110496

stiu ca e cam tarziu insa nu prea am gasit timp. in curand va promit ca va arat poze de la botezat -cum facem si noi rost de ele de la fini..

Mergi la inceput

Shobo draga, da si tu mama share la album....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am aterizat si eu de la servici, ce bine e cand vine sotul sa ma ia, am masina la scara

Shobo, imi pare rau ca ti-au furat geanta...nasol rau, mai ales cu actele. Eu cand merg prin hipermarketuri nu-mi iau geanta, doar telefonul in buzunar si banii stau la sot.

Ana Maria, distractie placuta , ce super!

Lavinia, drum bun! Of, cate curse mai faci si tu...sotul e mai bine?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput