FIV in Ungaria 8
Raspunsuri - Pagina 15
mariaa28 spune:
Saru'mana de raspunsuri. Vroiam sa stiu daca se face FIV pe trompe infundate dar se pare ca nu si nu am decat 2 solutii: ori le scot ori la desfund laparoscopic. Da asta este . Nu mai vroiam sa ma gaureasca dc. inca o data dar se pare ca alta solutie nu este.
Da PUSSI ai dreptate , o sa astept consultatia si apoi voi lua o decizie.
A !! a facut vreuna dintre voi laparo la Szeged ? Si cat costa?
pussi spune:
mariaFIV se face cu trompe infundate, si eu am facut cu o trompa infundata..dar eu nu am lichid. Am facut si laparo in TM ..si nu s-a putut desfunda..trompa mea dreapta e infundata 2/3..e o diferenta intre trompe opturate si hidroxalpinx!!!
Din cate am auzit la Szeged laparo costa cam 1.400 Euro!!!
Care e diagnosticul tau???
PUSSI
pussi spune:
normal la urmatorul CM, inceput de martie...dar vad ca nu vine nici asta de acum!!!! Am vazut ca tu ai fost zi azi la spital, macar te-au lamurit???
PUSSI
andicu spune:
Salutam "Unguroaicele"!
ZoRi, Gabita, ! multumesc!
ZoRi, ce harnicuta ai fost! bravo, inseamna ca esti f hotarata! chistuletele alea le poti rezolva cu tinctura de muguri de zmeur si Mastodynon; in 2 luni scapi de orice urme de chisturi!
Pussi, lasa ca vine el Uratul! sa stii ca si stresul il intarzie! mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori! asa ca linisteste-te si gandeste-te ce frumos o sa fie cand o sa repeti FIV-ul! ca acuma stii ce te asteapta si o sa fie mult mai bine!
Andicu 18+
Poze cu burtica
teacdrn spune:
Salut toate fetele!Va urmaresc de ceva vreme si incerc si eu sa intru in hora.E primul meu mesaj-sper ca reusesc sa-l trimit.As avea si eu niste intrebari:dr. Zadori face si IA? A facut cineva cu el?O sa revin dupa ce constat daca a ajuns bine mesajul meu.Multumesc.
irlandeza spune:
Pussi, nu prea m-au lamurit. Eco nu mi-au mai facut, desi am vazut ca in dosar eram suspecta de SEU, doar BHCG. Cel de sapt. trecuta a iesit 5. Eu ma simt bine, deci nu pre e SEU. Dar probabil ca dr. a vazut ceva acolo si nestiind ce e , a zis SEU. Si mi-a zis sa astept primul ciclu si apoi sa mai incerc. Atat.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
ZoRi spune:
Teacdrn bine ai venit! Sedere cat mai scurta pe aici si sa ajungi repejor la Odisee. Bineinteles ca dr. Zadori face si IA. Ce probleme ai, daca nu-s indiscreta? Da-ne mai multe amanunte poate te putem ajuta cu ceva.
Pussi sigur stresul e de vina. Despre intalnire vorbim vineri la tel.
Andicu mersi de data asta chiar voi lua. Sunt naturiste, nu are ce sa-mi faca rau, nu?
Moniland tin pumnii de data aceasta sa fie bine. Trebuie sa gandesti pozitiv. Nu inteleg de ce nu ti-a schimbat tratamentul stiind ca faci f. usor hiperstimulare.
Va pe toate
ZoRi
Liana30 spune:
teacdrn bun venit
eu sunt una dintre cele care au facut IA cu Zadori
andicu vazui si io burtica,,momaaa da ce mumoasa esti fatoo..
pussiii vdeate'AS CA PE MINE..NA SA NU MAI VINA..
VA PUPACESC PE TOATE CA UITAI CUI MAI TREBUIA SA RSPUND
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
revenii ca uitai sa'i spun lui Moni bun venit pe'aci..fatooo daca vei merge la ne'a ungurunici o secunda nu vei regreta..
legaturoooo da vesti ca de nu te sun..am zis!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"