Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Am trecut cu bine peste chiuretajul in sine,a durat putin,tot timpul dr. a vorbit cu mine,ceea ce mi-a facut asteptarea mult mai usoara si am scapat.Mi-a facut anestezie locala si mi-a facut cu aspiratorul.Mi-a zis ca nu voi avea nici un fel de probleme chiar daca am o cicatrice pe uter,acesta nu a fost afectat prea mult din cauza chiuretajului.Am fost putin ametita,dar a fost sotul cu mine si am putut sa plec repede acasa.Aseara m-a durut burta si noroc ca am avut Diclofenac in casa,dr imi daduse pe reteta dar m-am grabit sa ajung acasa si am uitat sa trec pe la farmacie.
Fizic,sunt bine,psihic...la pamant!Cat am asteptat aseara veneau la control numai -dutza sau proaspete mamici care povestea care mai de care cum se descurca cu bebeii.Exact ce-mi trebuia!
Nu pot sa cred ca am pierdut 2 sarcini intr-un an!Mi-am facut atatea sperante ca totul va fi bine de data asta...cadoul dat de Craciun ni s-a luat inapoi intr-o clipa!Nu pot sa cred...in noaptea dintre ani una dintre dorinte,de fapt cea mai importanta era sa avem acest copilas care sa ne umple sufletele de bucurie...si in rest ce primim...numai suferinta...pentru ce?
Se apropie si martie,luna in care am primit cea mai grea lovitura de pana atunci si credeam ca fiind insarcinata acum voi trece mai usor peste asta dar acum...nu-mi ramane decat sa plang si iar sa plang!Am acceptat greu ceea ce mi s-a intamplat prima data si am zis sa trecem peste asta pentru a ne implini visul dar se pare ca iar s-a naruit!Nu mai pot,sunt intr-o stare...M-am saturat de atata suferinta!
Iertati-ma ca va spun toate astea,nu vreau sa va stric ziua dar stiu ca voi ma intelegeti!

Mirela

Mergi la inceput

Flavia imi pare bine sa aud ca esti mai bine,ca ti-a scazut febra.Cu siguranta daca stateai asa il afecta mai mult pe bebe,bine ca ai luat antibioticele!Iti doresc multa sanatate si in acest wwek-end sa te odihnesti cat mai mult,o sa fie bine o sa vezi!Fii optimista!
Andreea mersi,iti tin pumnii sa fie bebe.Doamne ajuta!Cand faci testul? Avem nevoie de vesti bune! Incepem galeria

Biby iti tin pumnii stransi pentru duminica daca faci testul!Te asteptam cu II liniute!
Irlandeza sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu!Acum nu prea sunt increzatoare!
Cristina cum a fost la eco? Asteptam vesti si poze cu bebe!
Adela
Michelle,Jojo,Mina,Ileana va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus, iubita bine ca ai trecut de ziua de ieri! Acum stiu ca suferi si ca ti s-au rascolit toate amintirile, dar vei reveni la ce ti-ai propus in noaptea dintre ani: sa ai un bebe anul asta! Pana in martie poti fi iar graviduta, sunt foarte multe femei care dupa chiuretaj au ramas inainte sa le vina primul ciclu si au dus sarcina fara probleme! Iti doresc sa te recuperezi repede si sa o iei de la capat cu speranta. Fa analizele alea, ca sa elimini posibilele cauze si apoi inapoi pe cal! Vei avea copilasul tau, chiar daca inceputul a fost decurajant!

Poze Laura

Mergi la inceput

Andreea cand faci testul? Luni ar trebui sa-ti vina? NU mai vin!

Biby esti culmea, ne mai faci sa mai asteptam pana maine???

Flavia ma bucur ca a scazut febra, chiar ma speriasesi! Multa sanatate, ai mare, mare grija de tine!

Ileana esti o draguta! Sper sa fie bine, toata noaptea asta ma visat numai femei gravide si una m-a ascultat cu stetoscopul pe burtica sa vada daca am ramas si nu eram gravida Sarcina usoara mai departe

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura multumesc pentru incurajari.Am sa astept totusi 2 CM,am sa imi fac si analizele peste cateva zile si mai vedem.
Acum astept sa veniti voi cu vesti foarte bune!
Iti tin pumnii sa fii -dutza!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aseara am venit foarte tarziu acasa si nu am mai intrat pe forum. La eco a fost totul bine, bebe e dezvoltat normal, dar nu a putut sa imi spuna inca sexul. Ma mai duc peste doua saptamani pentru triplul test si atunci sper sa aflu ce am in burtica. Momentan m-am mai linistit, dar sa vedem pentru cat timp. Mi-a dat o poza din care nu se intelege nimic. Cred ca are ecograful cam prost la cabinet, dar pe ecran se vedea bebe foarte bine.
Mirelus, ma bucur ca ai trecut cu bine peste ziua de ieri, adica ma bucur ca macar fizic nu ai suferit foarte mult. Acum stiu ca esti inca intoarsa pe dos, dar o sa iti revii incetul cu incetul. Nu sta in casa, du-te cu sotul la plimbare, duceti-va la un film, intilneste-te cu prietenii si o sa treci mai usor peste asta.
Vreau neaparat sa-ti spun ceva. Am citit ca ai avut IR-uri de 0,7, ceea ce este foarte mult. Probabil ca bebe nu a fost oxigenat cum trebuie din cauza asta. Ele nu ar trebui sa depaseasca valoarea de 0,5. Tu ti-ai facut vreodata analizele pentru sindromul antifosfolipidic? Pentru ca atunci cind ai acest sindrom IR-urile sunt asa de mari. Daca nu ti le-ai facut inca, du-te neaparat , sa le faci, pentru ca asta este o cauza a opririi sarcinilor in evolutie. Chiar daca ai asa ceva, nu te speria, ca exista tratament. Important e sa stii ce ai. Ma bucur caz nu te-ai hotarit sa renunti si peste doua luni incerci din nou. Pana la urma trebuie sa fie bine si pentru noi toate.
Flavia, si eu am luat antibiotice acum doua saptamani pentru o infectie urinara si uite ca bebe e bine. E mult mai grav sa stai cu boala netratata. Eu am luat augmentin, care e de fapt tot amoxicilina, ca si la tine. Sper sa iti revii cit mai repepde. SI eu sunt racita, imi curge nasul non-stop, ma doare gitul, dar am noroc ca nu am febra.
Andreiutza, iti tin pumnii sa iasa doua linute. Nu-ti faci azi un test de sarcina?
Laura, daca tin eu bine minte, saptamana viitoare iti facem galerie si tie, da?

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mirela-ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua de ieri,am refer la durerea fizica pentru ca stiu ca iti era foarte frica de chiuretaj.Imi pare rau ca suferi atat!!Nu stiu ce sa mai spun,sunt trista cand vad cate tragedii se intampla.Te cred ca ieri a fost greu sa vezi atatea gravidute pentru control,stiu cat e de dureros.Eu am facut atatea controale si de cate ori stateam in sala de asteptare si vedeam gravidute,ma gandeam ca ele au copilasi sanatosi,toate motivele sa se bucure de sarcina iar eu...Iti doresc sa te faci bine(fizic si psihic)cat mai repede.anul nu s-a terminat,mai este timp sa ti se indeplineasca dorinta ce ti-ai pus-o de Revelion!Te pup dulce!
Cristina_ana-ai vazut ca e totul bine cu bebikul din burtica?Te rog frumos de acum sa nu mai gandesti negativ!e normal sa-ti fie frica dar trebuie sa te gandesti ca ceea ce simti tu simte si comoara din burtica si nu cred ca vrei sa fie trist copilasul tau,nu?
Flavia-ce bine ca a mai scazut febra!ai mare grija de tine draga mea!
Bybirox-eu presimt ca e sarcina...ne lasi asa sa asteptam pana duminica?
Andreea16-tin pumnii sa se intample minunea!
laura Ioana-saptamana viitoare ce zici sa mai inveselesti admosfera pe aici aratandu-ne cele doua liniute?
L5845,Chantal,Hair,Ladymina,Ileana-Marius,Cristina26,Mcrissa,Irlandeza,Della,Jocelyn,LiaB,Vivela,Irda,si restul fetelor-va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut,cu gandire optimista!!VA PUP PE TOATE SI PE FETELE CARE LE-AM OMIS!!

Mergi la inceput

Cristina ma bucur din suflet ca este totul bine cu bebe,te-ai mai linistit acum!O sa fie bine,ai sa vezi!
Multumesc pentru informatii,intr-adevar IR-urile au fost marite si medicul mi-a spus ca mai mult ca sigur aceasta a fost cauza si prima data si acum.Am sa fac toate analizele sa vedem cum sunt si daca este nevoie imi va da un tratament,chiar inainte de a fi insarcinata.
Nu stiu insa,unde sa-mi fac analizele pentru sindromul antifosfolipidic,am auzit pareri pro si contra despre anumite rezultate la Fundeni sau Cantacuzino.Am sa ma interesez,oricum celelalte le fac la Medlife.
Laura stiu ca tu ai facut la Medlife,ai facut cumva acolo acesta analiza? Eu nu o gasesc pe lista cu analizele pe care le fac ei.
Michelle multumesc mult ca te-ai gandit la mine!Am trecut cu bine fizic!Acum este nevoie de timp sa ne mai revenim.Se pare ca dorinta de revelion nu ni s-a implinit,atunci eram deja insarcinata si ceea ce ne-am dorit s-a naruit.
Sper ca esti un pic mai bine si mai increzatoare!Ai grija de tine!

Mirela

Mergi la inceput

Cristina Michelle da, la sfarsitul saptamanii viitoare vedem care-i treaba! Si eu si Ela Nu vreau sa fac test, decat daca-mi intarzie ciclul.

Mirelus intra pe site-ul medlife si gasesti toate analizele si preturile lor. La Medlife am facut toate analizele. Dar sa te programezi dinainte, ca eu era sa am surpriza sa plec cu buza umflata! Noroc ca am insistat si le-am zis ca-s din Piatra si m-au primit! Pe site-ul lor au si nr de tel pt programari (acolo langa gara de nord)

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, dar tu cit ai avut IR-urile la prima sarcina? Ca daca au fost tot asa de mari, e clar ca asta a fost cauza, si nu tensiunea mare. Analizele astea le poti face la Fundeni gratuit, cu trimitere de la medic. Acolo se fac cel mai comnplet, dar au fost multe cazuri de rezultate fals pozitive (inclusiv la mine). Le mai poti face contra cost la Cantacuzino si Coltea. Dar neapart fa-le, vezi ca sunt multe. A fost mai demult un subiect pe tema asta si de acolo am obtinut multe informatii folositoare.
Eu zic sa le faci la Fundeni si daca ies pozitive le repeti in alta parte. E o doctorita, Uscatescu, care se ocupa numai de asta. Si stiu sigur ca daca ai trimitere sunt gratuite.(cred ca merge si de la medicul de familie).
Michelle, multumesc pentru cuvintele frumoase. O sa incerc sa nu ma mai stresez atit. Ieri in timpul ecografiei il intrebam incontinuu pe doctor daca ii bate inima lui bebe, daca e sigur ca ii bate bine, si tot asa, nici nu mai tin minte ce mi-a mai zis in rest de col, placenta, etc. Eu ii dadeam incontinuu cu inima. La final mi-a zis ca am o adevarata obsesie cu inima asta. Offf, ce stie el ce e in sufletul meu. Tu cum mai esti?

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput