Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_ana spune:
Mirelush, acum am ajuns acasa si am citit... As vrea sa fiu langa tine si sa te imbratisez si sa-ti sterg lacrimile.
Intr-adevar, viata mi-a demonstrat si mie ca este nedreapta, dar stiu ca tu nu ai sa te lasi invinsa, este doar inca o incercare prin care trebuie sa treci. Noi nu o sa te lasam sa renunti, esti o fata absolut minunata si printre cele mai iubite de pe forumul acesta. Te pup mult de tot si sa fii curajoasa!
In legatura cu chiuretajul, la o varsta asa de mica a sarcinii, in toate spitalele civilizate se foloseste aspiratorul. Eu m-am documentat foarte mult inainte de chiuretajul de acum doi ani (s-a oprit din evolutie tot la 6 saptamani). Sa-l intrebi pe medic ce vrea sa foloseasca, si in nici un caz sa nu accepti chiureta. Am citit ca aspiratorul se foloseste pentru sarcini care au maxim 1 cm (sper sa nu zic prostii, dar asa imi amintesc ca am citit). Si aspiratorul asta nu iti afecteaza asa de mult mucoasa uterina, care in cazul chiuretei poate fi ranita. Eu am avut anestezie locala si nu m-a durut absolut deloc. M-a ametit cu o injectie, asa cum spunea si Della, si a durat f.f.f putin. Dar sa nu te duci singura, ca dureaza citeva ore pana trece efectul injectiei respective si sa aiba cine sa mearga cu tine acasa.
Eu daca as fi in locul tau nu as astepta pana luni. E foarte posibil ca sarcina sa nu se elimine asa de repede si chiar daca se elimina tot o sa fie nevoie probabil de un chiuretaj pentru indepartarea resturilor. Si stai si cu un asemenea stres pana luni. Pe cind daca mergi maine, scapi si ai si week-end-ul in care poate sta sotul cu tine.
Si eu acum doi ani am asteptat zece zile de cind am aflat ca s-a oprit din evolutie si nu am eliminat nimic. Dar au fost cele mai oribile zece zile din viata mea, nu mai puteam dormi noaptea de ingrijorare. Pana la urma l-am rugat pe doctor sa nu ma mai lase sa ma chinuiesc si a acceptat sa-mi faca chiuretajul.
Stiu ca celelalte fete te-au sfatuit sa astepti. Poate au dreptate, nu vreau sa se supere pe mine, dar eu in mod sigur nu as astepta. Nu iti face bine nici psihic.
Te pup!
Cristina, 13+
POZE
cristina_ana spune:
Chantal, si mie imi aparuse un fibrom in sarcina trecuta de peste 6 cm. Si am citit tot ce am gasit pe net despre fibroame. Dupa nastere a inceput sa scada si in cinci luni disparuse de tot (am fost la doi doctori, ca nu-mi venea sa cred). Ceea ce vreau sa-ti spun este ca Tutunaru are o metoda de a te scapa de fibroamele asta. Nu stiu daca a apucat sa-ti spuna cind ai fost la el. Iti da tratament cu Diphereline trei luni, medicament care iti induce o menopauza temporara, timp in care fibromul nu mai este alimentat cu singe si scade foarte mult. SI pe urma il opereaza laparoscopic.
Citi cm are fibromul tau? Ca daca nu e mare si nu iti face alte probleme nu trebuie umblat la el. O gramada de fete cu fibrom au dus sarcinile la capat si nu au avut probleme. La mine singura problema au fost contractiile foarte dese pe care le-am avut din luna a cincea, care se pare ca se datorau fibromului. Intr-adevar, stiu ca este o problema daca este in interiorul uterului. Dar oricum, mai documenteaza-te si nu ii lasa sa te taie fara sa fii sigura ca este absolut necesar.
EU am o prietena care urmeaza sa inceapa luna asta tratamentul acela dat de Tutunaru, sper sa reuseasca si sa scape de el.
Cristina, 13+
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina multumesc mult pentru informatii si pentru cuvintele frumoase,sunt sigura ca nu o sa ma lasati sa sufar,sunteti niste fete extraordinare!
I-am spus astazi dr.ca imi este tare frica si mi-a zis ca o sa-mi faca cu aspiratorul.De asta am intrebat,sa stiu cum este.
Ai dreptate,ar fi trebuit sa-l fac maine sa scap mai repede, o sa vad cum fac!
Michele
Mirela
Michelle81 spune:
Mirela-si eu sunt de aceeasi parere cu Cristina-ana poate ar fi mai bine sa vorbesti cu doctorul daca poti merge mai repede.Sa astepti pana luni e ingrozitor de greu pentru tine!Muulti muulti pupici!!!
cristina_ana spune:
Cristina26, eu nu am apucat sa te felicit pentru fetiza si pentru faptul ca e sanatoasa!!!! Dar ti-au dat deja rezultatele la aminocenteza? Ca aici stiu ca dureaza destul de mult.
Joahnna, FELICITARI PENTRU SARCINA!!!! Sa dea dumnezeu sa ai un bebic perfect si o sarcina fara nici o problema!
Eu maine ma duc la eco. Imi este atit de frica incit as vrea sa renunt. Nici nu stiu daca sa-l iau pe sot cu mine sau nu. Mi-e teama sa nu-mi dea si mie vreo veste proasta. Sint pur si simplu ingrozita de frica!
Cristina, 13+
POZE
ladymina77 spune:
La mine s-a eliminat singura ,dar nu a fost oprita cred ,am sangerat vinerea si marti am eliminat tot.Nu stiu ce sa zic Mire,faci cum crezi tu ca e mai bine
mina
Michelle81 spune:
Cristina 26-imi cer scuze nici eu nu cred ca am apucat sa te felicit pentru fetita!Ma bucur ca este sanatoasa!
Cristina_ana-eu nu te las sa te gandesti la ceva rau.Ia-l linitita pe sot ca este totul bine,ai sa vezi maine.Nu mai fii ingrijorata ca superi bebikul din burtika auzi?
blueeyes2003 spune:
Cristina de ce spui ca ti-e frica? Vrei sa ma superi si tu? Fii increzatoare,te rog mult,trebuie sa fie bine!Nu inseamna ca daca mie mi s-a intamplat asta trebuie sa fie rau si la voi,Doamne fereste!
Eu iti tin pumnii si am sa ma gandesc la tine maine!Fii curajoasa,sigur bebe este bine,ai sa vezi ca maine vii cu vesti foarte bune!
Am uitat sa va spun ca mi-a dat Augmentin pana luni,am citit ca este antibiotic!Stiti ceva de el?
Mirela
cristina_ana spune:
Mina, la tine a fost avort spontan. La Mirelush, fiind oprita in evolutie, sigur se elimina mai greu. Mai ales ca nu mai singereaza. AM auzit atitea fete la care se oprise sarcina in evolutie de citeva saptamani si ele nu stiau. Si au stat asa, fara sa elimine nimic. De-asta am sfatuit-o pe Mirela sa se duca maine la chiuretaj. Nu face bine deloc asteptarea asta. Probabil ca pana luni nu o sa faca decit sa planga, si pe linga durerea a ceea ce s-a intimplat o sa mai planga si de frica si o sa se consume dublu. Mai bine sa scape mai repede.
Cristina, 13+
POZE
cristina_ana spune:
Mirela, augmentinul este un antibiotic foarte bun. (e foarte puternic). Si mie mi-a dat sa iau si dupa chiuretaj si dupa nastere.
Cristina, 13+
POZE