Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 23
andicu spune:
Hello burtici.
Brazuca, eu stiu ca nu e recomandat in sarcina sa
te epilezi cu crema. Nu stiu ce contine care patrunde in piele si nu
e bine pt bebe.
Orchis, imi pare rau pt mama ta si Dumnezeu s-o odihneasca! Testul combinat este o combinatie intre testul dublu si cel triplu, adica in loc de 3 analize la triplu iti face translucenta nucala si din sange beta hcg si inca ceva, mai putin alfa fetoproteina. Eu asa am inteles. Era vorba sa-l fac si eu, dar iese pana-n 14 sapt. si cand am ajuns eu la eco deja aveam 14 si 3 zile si nu mai iesea bine, asa ca am trecut direct la triplu test in sapt. 16. Am inteles ca e mai iportanta alfa fetoproteina din cele 3.
Meda si Lorina, nu e grav dacanu simtiti pe bebe zilnic; acum e devreme si pot fi zile in care nu va dati seama; am citit ca din trim. 3 trebuie sa miste zilnic. Nici eu nu-mi dadeam seama pana saptamana trecuta cand misca exact; adica simteam ceva, dar nu eram sigura. Acum pot sa deosebesc miscarile pt ca sunt aceleasi pe care le-am simtit de la 15 sapt. si sunt de obicei cam prin aceleasi zone; in parti si pe sub buric, exact cum descriau fetele, ca niste fluturasi gadiliciosi si de scurta durata, dar cand se repeta sunt identice. Si eu am zile cand nu-l simt, dar inca nu ma ingrijorez.
Alina, La multi ani ptr mama ta!
Mioara, multumesc pt ajutor! m-am lamurit acum cum e cu zilele alea. Inseamna ca e de bine, o sa primesc mai multi bani atunci.
Arhdy-Diana, baga citrice la greu, contin vit. C si sunt f bune. Eu de exemplu, imi fac in fiecare dimineata un pahar de suc natural din portocale, grefe si kiwi. La inceputul sarcinii am luat 1 luna vit. C forte; n-am racit deloc pana acum si sper nici sa n-o fac. Multa sanatate!
Samurai-lady si Mychy (apropos ai fost super tare la faza cu soacra!
), mie imi creste parul mai repede de cand sunt insarcinata! si unghiile la fel. Cel putin pe burta, ma transform in curand in maimuta , dar n-am curaj sa ma epilez. Cu epilatul , eu merg la cosmetica dintotdeauna, nu ma pot face singura,mai ales inghinal.
Andicu
17+
Poze noi
oaana spune:
sunt nervoasa,am scris mult si am pierdut tot
.
Ana bine ai venit,sanatate si sarcina usoara.
Fetelor am citit ca arsurile nu au de-a face deloc cu parul lui bebe,eu la prima sarcina aveam arsuri mari,si bebe meu s-a nascut fara nici un fir de par....
Brazuca,imi pare tare rau pentru ce ti se intampla,sper sa gasiti ceva in curand,oriunde si orice decat la un loc,si nu te mai stresa,ca-l afectezi pe bebe.Noi am stat de la inceput separat si apreciez tare mult acest lucru,oricum soacra mea e o bomboana,ne-a ajutat mult si a zis ca tre sa stam singuri ca si ea a stat cu soacra si stie cum e.Asa ca succes in continuare.
Fetelor ce sunt injectiile care le faceti unele dintre voi,gravib....?
Si pomelo ce gust are ca am vazut si eu si vreau sa cumpar.
Ati inceput sa va dati cu crema pe abdomen si solduri pentru vergeturi?Este o crema la naturiste special pentru asta.
Am uitat sa va spun ca la prima sarcina am avut iminenta in trei luni jum,si la sarcina asta in o luna jumate...stau cu stres pana trec de patru luni,dar am intalnit o fata in spital care a pierdut in 6 luni,asa ca?Prefer sa nu ma gandesc si stiu Ca Dumnezeu are grija.
sanatate tuturor,nervi putini...ca si eu am cam multi in ultima vreme...
oana
Luna1 spune:
Mada si banuiesc ca ar trebui sa nasc acolo ca sa se faca recoltarea sau se poate face si inainte de nastere? Nu am intrat pe site-ul dat de tine ca nu imi sta mintea la franceza acum. Crezi ca ai putea sa-mi spui daca se poate recolta si cat timp e bebe inca in burtica?
Eu am asa un sentiment de bine, adica de sigurantza de impacare cu mine astazi, nu ma intrebati de ce, hormonii probabil.
Va pup pe burtici.
Nikole pe unde esti? Esti ok?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Ioana75 spune:
Brazuca, eu ma epilez cu crema, si la fel am facut si sarcina trecuta. M-am documentat inainte si am citit ca e OK.
Lorina, am retinut, daca am probleme cu soacra la tine vin pentru terapie
.
Mada, bafta la control.
Nu mai am rabdare pina la eco de luni ... si tocmai ce m-au sunat cei de la Diagnosis ca mi-au aminat programarea cu un sfert de ora.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
fetelor bafta la control, si eu Duminica nu mai pot de nerabdare.
Alina
simo_al_jaafari spune:
luna recoltarea celulelor stem se face din cordonul ombilical numai la nastere.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by simo_al_jaafari
luna recoltarea celulelor stem se face din cordonul ombilical numai la nastere.
PRIVILEGE13+
Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
Deci pot sa-mi iau gandul!

Alina
mychydutza spune:
parerea mea e ca pe burta nu e bine sa ne epilam, ca dupa aia o sa creasca si mai tare ! cica dupa sarcina se regleaza. si cu paru cica e la fel: in timpul sarcinii are o perioada de apogeu, creste si arata bine si cam incepe sa cada dupa nastere cand se linistesc hormonii, dar isi revine in cateva luni. cica e bine de luat revalid, dar asta dupa nastere si alaptare.....................
+12
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
madabout2003 spune:
Luna, din ce am citi eu, asa pe sarite ca am un somn de-mi pica ochii in gura. Celulele trebuiesc prelevate la nastere. Practic ei iti trimit un kit cu tot ce ai nevoie si moasa, sau doctorul trebuie sa recolteze sangele din cordonul ombilical. Apoi recipientul e trimis en Elvetia. Asa ca daca acolo nu e legal nu stiu daca cineva o sa o faca!
Multumesc pentru incurajari pentu control!! Inca 3 ore....
MADA
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=a0d5re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mad_about2003/album?.dir=af16re2
lorinaoo1 spune:
Ioana, Madabout, Luna va spun de pe acum multa bafta la eco. Poate va prindeti bebeii in verva
Eu una as vrea ca data viitoare la eco sa fie mai cuminte bebelina noastra, ca sa vada dna dr tot ce trebuie si sa nu mai stau juma de ora tusind si sperand ca-si va schimba pozitia. Pe de alta parte ar fi placut s-o stiu vioaie si sanatoasa ![]()
Ioana
sper sa nu ai nevoie de "terapie" in legatura cu soacra 
nasica de moflea
burtica
16+