Casnicutze sexy (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

liana - stai cumintica in pat si odihneste-te...tinem pumnii sa fie bine! pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am uitat ceva
LIANA iti spun si eu sa stai in pat sa te odihnesti

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

Olga poate sefa iti poate face program doar citeva zile pe saptamana de inceput...asa 2-3 zile ca sa-ti fie nitel mai usor.
Sper sa fi fost intelegatoare si sa fie totul bine pentru voi.Cum mai e Tony?

Ange bafta cu vinzarea casei.Sa-mi spui cind o putem vedea pe sia.ca. Spor la treaba!!

Bun venit Lara!

Danelutza nu pot pune poze, sunt foarte mari si trebuie ajutorul sotului si cum suntem ocupati in cursul saptamanii poate vom gasi ceva timp liber in we cu toate ca tare ma indoiesc.Gazuta ta cred ca trebuie intarcata ca sa -ti fie si tie mai usor...de cite ori se trezeste pe noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

fetelor!!
Vin cu vesti de la Liana(pe ea am legat-o de pat)..In primul rand-tre' sa va transmit si multumiri tuturor pt. urari!!
Am mers azi cu ea la Dr. si i s-a spus ca totul pare a fi OK.Inca nu se vede BBicu"/cii..dar parca a fi ceva acolo..care ar putea fi BB.Joi trebuie sa refaca Bhcg-ul,iar pana atunci trebuie sa stea in pat si sa-si ia constiincioasa pastilutzele!
Deci,daca o vede cineva pe Messenger sau Forum-va rog din suflet sa o trimiteti de urgentza la pat si..sa-i mai dati si vreo doo!!Va multumesc!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

zozela, multumim de stiri despre burtik noastra. -ici o mie de la noi sexoasele.
miha, ce bataie ti-asa da! nu ne mai chinui cu bunatatile tale:)

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Zozela, multumim de vesti
Miha- vreau reteta de la Diplomat, nu mai stiu daca ai dat-o, poate am uitat.Tare mult imi place in poza si cred ca nu e greu de facut.

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

zozela - multumim de vesti....nu-ti fa griji....cum o prindem...cum o trimitem in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Zozela multzumim pentru veshti despre Liana. Transmite_i multa sanatate din partea noastra si sa stii c-o pindesc, daca o vad pe mess, ma dau la ea in mod periculos . -ici si sa aiba grija de ea.

Emilly numai o data ma trezeste noaptea, dar mai rezist o tzirica, mi-am dat seama ca-i place tzitzuca, ca prea ma trage de sutien, iar dupa ce suge bine, adoarme. Parca nu ma indur, inca, o sa-mi fie dor sa mai simt cum suge.
Tu ce mai spui, au venit rushii sau nu ?! Itzi trecem burtica ? Mama, cred c-am devenit obsedata, imi innebunesc si barbatul ca mai vreau un bebe, chit ca dorm in picioare

Mirela eu inca mai astept clatitele tale pufoase

Miki nu ma uitzi miine dimineatza ? Vezi ca te astept la cotitura si ma dau la tine

Olgutza sotzul ce spune cind vede ca te chinui atit de mult si esti extenuata ?

Cuscra

Georgi itzi veni cheful de vorba, sau te-ai dat la soatza ?

Bianco unde disparushi ?

Dana ch ce-ti mai fac bolnaviorii ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuuuu,am lipsit o zi si uite ce de vesti

LIANA,FELICITARI...da Doamne sa fie totul bine si sa vina bebeii la Liana..ce mi-ar place sa fie 2

Of,am pierdtu si cheful de la cap 100

Revin ca plange Robert!

pe toate!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bey am muncit toata ziua.
am strans tot ce se putea strange.pare atat de mare casa fara o mie de lucruri in ea
numai ca daca indrazneste cineva sa deschida vreo debara sau vreun sertar o fura rau de tot.Risca sa-i cada tot ce nu-si imagineaza in cap
Pozele eu le-am facut ca agenta era varza
am incercat s apun poze si de sus de la locatara dar acolo era bordel.Nu am vazut in viata mea o mama cu 2 copii atat de nesimtita O dezordine de nedescris.Nici nu ma mira cand ii este capul numai dupa .... vorba colegului

emily,astazi a intrat pe sia.Acum numai agentii o poate vedea pana maine cand vor fi finalizate toate hartiile.
Cum apare pe sia cum va dau linkul sa o vedeti si mai ales sa-mi admirati curatenia

liana,si eu intaresc ceea ce ti-au spus fetele.Stai cumintica in pat pana se prinde bebe bine.Asa am facut si eu primele 3 luni Dupa ce misca poti sa batzi tzurca pe strada cu copii daca ai chef.

pup la toate sexoasele
merg dupa copii.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput