Casnicutze sexy (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt p'aici pe acasa, fac o ciorbita.
olga, bafta sa faci cea mai buna alegere!

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou!

Eu

Olga, nu ma pricep ce sfat sa-ti dau, tu stii mai bine, dar nici sa stai in stres continuu nu e bine, nici pentru tine, nici pentru Tony. Eu sper totushi ca vei mai trece pe la noi, un cuvintzel acolo, te descarci si te simtzi poate mai bine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

miha - ma dezamagesti....
ioana - fain bancul...
mmiha - ce mai faceti????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, unde esti?cum e?
Olga , ia decizia care ti se pare buna pentru tine!
Miky inca nu a aparut!
Va pup , mai revin!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabi,uite ca imi repar greseala : http://good-times.webshots.com/photo/2619540780088512827GYTQkq?vhost=good-times

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liana sanatate multa, hai ca Doamne-doamne te ajuta si o sa fie bine. Odihneste-te si atunci totul o sa fie bine, eu am patzit mai rau ca tine, cind aveam trei luni de sarcina si... cu odihna s-a rezolvat. -ici sintem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

miha - esti o dulce! multumesc mult!
ce s-a intamplat cu liana????probleme??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am tras cu okiul e la FIV.Liana are ceva scurgeri de sange dar dr zice ca-i normal.trebuie sa stea cuminte-n pat.S-o lasam sa se odihneasca.
Pupare.Sunt pe-aci dar parca n-am chef de nik.Vantul asta turbat nu se mai opreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Olga, nu stiu ce sa spun. tu trebuie sa stii cum e mai bine pt voi.
Doina, acum chiar ca sunt nervoasa.nici nu pot suna pt ca nu am cerut semnatura. mai asteptam pana la sf.sapt.

la toate. fug inapoi in pat.

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput