Clinica dermatologie,ajutor!!

Clinica dermatologie,ajutor!! | Autor: Gabriella

Link direct la acest mesaj

Va rog mult fetelor daca stie cineva o clinica foarte buna de dermato in Bucuresti,de preferat zona Cotroceni ptr ca nu sunt din Buc si nu ma descurc....Am descoperit pe internet clinica TOP-DERM u.n.i. Cotroceni,B-dul Eroilor(langa academia Militara),stie cineva cum sunt serviciile acestei clinici?Mentionez ca am o problema cu tenul foarte urata de 6-7 luni si am tot urmat tratamente aici la Pitesti,analize peste analize si creme de milioane dar degeaba :(
Va rog daca cineva cunoaste mai bine,nu ezitati!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna, stiu acest cabinet si am mai citit pe alte forumuri si am inteles ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Multumesc,m-am mai linistit,chiar nu stiam nimic de aceasta clinica si cum nu as vrea sa mai dau gres si de data asta... iti multumesc pentru raspuns cristi22na.
mamica lui Jill

Mergi la inceput

Am sunat sa ma programez si mi s-a spus ca pana pe 15 februarie nu este posibila consultatia deoarece d-na Conf.este plecata :(
M-am programat la clinica Medsana la dr Popa Venerus...O fi dr. bun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

DERMAGIN, cabinet foarte bine dotat , zona centrala ( strada George Enescu, 50 m de Calea Victoriei, vis a vis de Biserica Alba),dar ce e mai important medicul, Dr. Corina ZIGU ,un medic cu rezultate reale.Poti sa te programezi la telefonul 0723.588.593.

Beatrice 8 sapt si Luca 22 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Gabriela, eu am fost in 2005 la clinica Medsana, dar la dr.Popescu Catalin. Mi-a facut impresie buna, curatenie si profesionalism. Cabinetul de dermatologie nu are cine stie ce dotare, dar important este medicul, care isi face treaba bine. Eu am fost multumita, pentru copil am fost, am vorbit mult cu el, mi-a explicat multe lucruri. Acum va trebui sa merg din nou, la o noua consultatie, voi face programarea in curand.

Mergi la inceput

Va multumesc!O sa merg la Medsana ca tot am apucat sa fac programarea si sper sa se si rezolve problema mea

Mergi la inceput