gravidute din constanta

gravidute din constanta | Autor: adalu

Link direct la acest mesaj

sunt o graviduta de 11 saptamani care isi cauta dr ginecolog.Pana acum am mers la Deheleanu, dar vreau sa aflu si alte pareri.Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adalu, intra la "Asteptand un ingeras..." si mai exact, la subiectul "Informatii utile Constanta". Acolo pe prima pagina gasesti o lista de doctori si adresele lor, cu recomadarile pozitive ale fetelor din Constanta, si totodata, constantence inimoase aspirante la , actuale - asa ca mine, si actuale mamici, care-ti vor raspunde la ce te intereseaza.

Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Dna doctor DOBRE MIHAELA. Are cabinet la Spitalul Militar si in km 4-5 la IOVEMED. Eu sunt in 29 de saptamani si sunt foarte multumita de ea. De la 3 luni si ceva marg la ea(la spitalu militar pentru ca imi vine mai aproape eu fiind din navodari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

florin-a, si eu tot la dna Dobre Mihaela merg, la recomandarea unei verisoare. Imi place ca sta si-mi explica pe indelete tot ce vreau sa stiu si ma incurajeaza mereu, eu fiind la prima sarcina.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eu merg la Dr.Cristurean Viorel si tot cu el am si nascut.Am mers la recomandarea mai multor cunostinte ,care fie au nascut cu el,fie merg la el la cabinet...Eu sint multumita de el.Are cabinet la Prosana ,pe linga Anda...Alte detalii daca vrei iti pot da pe PM.
Asa cum spunea si Andicu,poti merge la "Info Utile C-ta" si afli mult mai multe de doctorii din C-ta si sincer chiar te sfatuiesc ,pentru ca acolo sint fete care vorbesc din experienta lor...,te va ajuta mult...
Sarcina usoara,iti doresc.

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

quote:
Originally posted by arissa

florin-a, si eu tot la dna Dobre Mihaela merg, la recomandarea unei verisoare. Imi place ca sta si-mi explica pe indelete tot ce vreau sa stiu si ma incurajeaza mereu, eu fiind la prima sarcina.

34+

FELICITARI PT BB.SI NOI TOT LA PRIMA SARCINA SUNTEM.iNTR-ADEVAR DNA DOCTOR ESTE O DRAGUTA. o ASISTENTA DIN SPITALUL MILITAR CARE ESTE SI VECINA CU PARINTII MEI A NASCUT CU EA SI A ZIS SA STAU LINISTITA CA ESTE O PROFESIONISTA.
CHIAR TREBUIE SA AJUNG SAPTAMANA VIITOARE LA EA. AI LUAT CONCEDIUL PRENATAL. PARCA DE LA DANSA SE IA SI IL VIZEAZA SI MEDICUL DE FAMILIE.NU?
PUPICI SI POATE MAI TINEM LEGATURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalu spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Intre timp am mai crescut avem 14 saptamani. Saptamana viitoare merg sa fac o ecografie.Abia astept sa vad cum da din manute si picioruse. Poate ne spune nenea doctorul si ce suntem.Apropo,cat de bine e sa fac eco in fiecare luna?Astept raspunsurile voastre,pana atuncisi aveti grija de voi si de minunile voastre!
P.S: Nu pre le am cu calculatorul .Daca mai fac vreo boacana,spuneti-mi!

Mergi la inceput