Cand visele prind aripi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

FELICITARI DIN SUFLET, LIANA!
Ma numar si eu printre cele care te admira (din umbra, nu stiu daca ne-am intersectat pe la vreun topic :)), ne-ai insuflat de multe ori putere!

DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI!

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Va multumesc!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Sa fie intr-un ceas bun, sa-ti semene si sa vina pe lume sanatos, vesel si norocos ca sa o poata bucura pe mamica lui! felicitari!

Mergi la inceput

katja multumesc..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Liana felicitari! Asa mult m-am bucurat cind am vazut ca ai reusit! Sa va ajute Dumezeu ca peste 9 luni sa va tineti puiul in brate!
Esti un exemplu pt. aspirante!

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Lorym multumesc

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana, cum e sa fi ? Am si eu o prietena buna care este in 11 saptamani si traiesc alaturi de ea fiecare minut al sarcinii! Am si eu emotii, sunt atenta la ce mananca... Ce mai, sunt super mega empatica cu ea!

Cum te simti? Totul e ok? (si sper ca la intrebarea asta sa nu dai alt raspuns decat unul pozitiv!!!!). Sunt super happy cand aud ca fetele raman gravidute!!! Mai ales cand la mijloc sunt multi ani de asteptare si tratamente nenumarate (si eu fac parte din aceasta categorie). Si cand mai vad pe strada cate o burtica sunt si eu happy pt fata respectiva. Mi se pare ca toate sunt extrem de sexi! I-am spus prietenei mele (care, by the way, e tot olteanca!) ca la vara e musai sa poarte tricouri si bluzite mulate ca sa se vada super dulce mingiuta!!!!

Te pup si te felicit!!!! Sa ai grija de tine si de bebeu! O sarcina usoara si un bebe super!!!!!!!

Mergi la inceput

katja multumesc mult..nu sunt prea bine,.dar incerc sa trec peste..sper sa reusesc!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Hai, hai ca suntem alaturi de tine! Fortzaaaaaaa! Si prietena mea are greturi si varsa zilnic de cel putin doua-trei ori dar, vorba ei, merita!!!!! Mai ales cand doctorii i-au spus sa-si ia adio de la bebe!!!! Si a ramas gaviduta pe cale naturala fara nici un fel de efort! A fost sa fie!!!!!!

Hai ca toate or sa fie uitate din momentul in care il vei tine in brate!!!! Pun pariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor!!! azi sarbatorim la dublu

PUSSI

Mergi la inceput