se merita casa in ans.rezid.?
Raspunsuri - Pagina 3
madade spune:
BraveGirl,
Si pe mine ma intereseaza ce suprafata are casuta ta si la ce pret...
Cam pe unde e ansamblul in Voluntari si cum e accesul in oras de acolo? V-ati mutat deja?
Multumesc frumos!
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
In Berceni -Mamina sta careva? Mie mi se pare ca arata grozav cartierusul.
sunt case de vanzare in mamina, cei care le-au cumparat (la un mom. dat erau vandute toate) le vand acum.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
olim spune:
sa stiti ca Benta e o firma destul de serioasa, cel putin la Targu Mures au niste case si ansam rezidentiale super faine, si de calitate.Eu am avut lucrat de ei interiorul la cbinet, si am fost foarte multumiti.
BraveGirl sa o stapanesti sanatoasa
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by olim
sa stiti ca Benta e o firma destul de serioasa, cel putin la Targu Mures au niste case si ansam rezidentiale super faine, si de calitate.Eu am avut lucrat de ei interiorul la cbinet, si am fost foarte multumiti.
BraveGirl sa o stapanesti sanatoasa
Multumesc. Inca nu ne-am mutat pt ca nu e gata.Vrem sa facem unele modificari.Pt cine vrea sa vada planul casei: http://www.benta.ro/m6_mad.pdf .
Ansamblul este pe str. Vasile Alecsandri. Se intra de pe Pipera-Tunari. Eu am luat terenul cu 150euro/mp(am aprox 400mp), iar casa a costat 830000 Ron. Casa are 268mp suprafata utila.
==========
Corina
Albumul meu
madade spune:
Multumesc BraveGirl!
Cum e zona respectiva, ansamblul are ceva paza?
Ai dormi linistita singura cu un copil in casa?
BraveGirl spune:
Mai multe detalii despre ansamblu:http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=221717
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by madade
Multumesc BraveGirl!
Cum e zona respectiva, ansamblul are ceva paza?
Ai dormi linistita singura cu un copil in casa?
Zona nu e prea frumoasa...momentan e mai izolata, dar se va construi. Cartierul va avea paza. Noi ne-am pus alarma care poate fi setata peste noapte, asa ca pot dormi linistita.
later edit: am adaugat poze noi pe forumul softpedia... (aici nu se pot pune si sper sa nu fie considerata reclama).
Christel spune:
Miramar, ma intereseaza si pe mine subiectul, spui ca pe voi v-a costat 200 de mii. Asta cu tot cu teren? Ce suprafata are casa, respectiv terenul?
Si poti sa-mi spui in ce zona e?
Multumesc si sa stapaniti sanatosi casuta!
quote:
Originally posted by Miramar
Wow - asta da profit. Terenul de 200mp este cam la 200 euro/mp rezulta pretul terenului este de 40,000 euro (aprox.) si restul de 310,000 euro este casa !!!!!Asta da profit.
Eu am o casa ceva mai mare decat cea descrisa aici+ plus garaj dublu si-am terminat-o in noiembrie trecut - si-am ajuns la 200,000 euro cu tot cu alei in curte, gard etc. Si e cu tamplarie din lemn stratificat, cu rulouri exterioare din aluminiu, cu parchet masiv din stejar, glafuri din marmura spaniola la geamuri etc. etc etc. Adica finisaje destul de bune zic eu.
Mie nu mi se pare ca merita sa dai cu mai mult de 50% pe o casa.
Iar chestia asta cu bataia de cap pe care o scutesti daca iti iei casa in complex - imi pare rau ca va dezamagesc - IN ROMANIA CEL PUTIN ESTE FALS!
Am niste prieteni care si-au luat casa la Impact si altii la Domus - ambii au avut gramezi de probleme: la Impact au dat jos tavanele - la etj. mansardat ca venea frigul - surpriza aveau vata doar din loc in loc, apoi li s-a umflat parchetul in living etc. La domus - era frig in casa - agent termic prost calculat - calorifere prea mici - in plus la geamuri - bate un crivat - pt. ca peretii nu sunt drepti si termopanele n-au fost bine puse. Si mai sunt multe multe altele.
Nu zic ca n-ai bataie de cap daca-ti faci casa sg. nu, dar in nici un caz nu e mai putina bataie de cap daca iti iei casa in complex rezidential. Si in nici un caz nu merita sa dai cu 50% mai mult.
Avantajele sunt altele - si anume viata in complex rezidential poate fi mai comoda, mai placuta, te simti mai in siguranta etc. Asta este avantajul. In plus mai sunt si facilitati precum piscina, sala de finess etc.
Parerea mea - sper sa nu aruncati cu rosii dupa mine dar sunt concluzii trase din comparatiile facute intre mine si prietenii mei care toti aveam casele in constructie in acelasi timp - si sunt concluziile comune trase de noi toti, nu doar de mine ci si de ei.
adrianafedorca spune:
BraveGirl sa stapaniti sanatosi casutza , e superba, am vazut-o imi place la nebunie, dar sotului ii place mai mult aia tip M9 , noi ne facem singurei , avem un teren...si chiar imi plac casutele astea, o sa ne inspiram si noi din modelele de la firma asta, dar mai intai s agasim arhitectul
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png