se merita casa in ans.rezid.?

se merita casa in ans.rezid.? | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Mie imi place f. mult ans. rezid. Mamina. Ideea de ans. rezid ma incanta dar sotul meu nu suporta faptul ca-s casele inghesuite, stradutele f.inguste. In plus nu vrea sa i se impuna administratorul. Sustine ca iesi mai ieftin sa-ti construiesti singur...
Eu sunt in dubiu...sa trec de partea lui sau sa sutin ideea cu cartierusul rezid.
Astept cu interes raspunsuri...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Si noi am vrut sa ne luam casa in ansamblu rezidential acum 6 ani.Ne-am tot interesat si pretul era cam piperat.Asa ca ne-am decis sa ne facem singuri.Ce-i drept ne-a mancat multi nervi ,dar pretul final a fost de 400 de Eur /m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi ne luam o casa intr-un asamblu...eu una sunt incantata. Nu cred ca ne-am descurca sa ne luam noi teren si sa construim in regie proprie. Casa pe care o luam e deja construita.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

si noi locuim intr-un ans. rezidential cu 22 case. noi nu am fi avut timp si energie sa ne construim singuri, asa ca am vandut terenul pe care-l aveam si ne-am luat casa la cheie. dupa ce s-au mutat toti vecinii, ne-am constituit in asociatie de proprietari, care a angajat administrator pentru administrarea zilnica a parcului. pentru noi este solutia ideala.

Mergi la inceput

Ieri am fost sa vad si eu ansamblul rezidential Domus stil din Pipera.Eram f curiasa pt ca in weekend a venit cineva in ansamblul unde ne luam noi casa si ne-a zis ca in Domus sunt mai mari casele si mai ieftine.
Mie una nu mi-a placut deloc cartierul cum e construit.Prea inghesuite casele si multe nu aveau garaj...Nici arhitectura nu mi-a placut.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

culmea, noi acolo ne luam casa in ansamblul domus stil si suntem foarte multumiti si de impartire si de pret si de felul cum au lucrat! intr-adevar nu au toate garaje dar exista suficient spatiu de parcare vis-a-vis de blocuri si intre casele de pe margine! oricum gusturile nu se discuta

Emily

Mergi la inceput

Si mie mi-a placut cum sunt impartite casele...ca si suprafata casa tip A e mai mare decat cea pe care ne-o luam noi....asta a fost si unul din motivele pt care am fost sa le vad.Casa noastra are doar mansarda deci am mai putin spatiu, dar casele sunt pe parcele de minim 400mp. Si sunt doar 38 de case. Asa ca arata mult mai aerisit cartierul. Am stat mult si am cantarit plusurile si minusurile din ambele cartiere....
Si asa este....gusturile nu se discuta. Oricum, felicitari si sa o stapaniti sanatosi...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Si mie mi-a placut cum sunt impartite casele...ca si suprafata casa tip A e mai mare decat cea pe care ne-o luam noi....asta a fost si unul din motivele pt care am fost sa le vad.Casa noastra are doar mansarda deci am mai putin spatiu, dar casele sunt pe parcele de minim 400mp. Si sunt doar 38 de case. Asa ca arata mult mai aerisit cartierul. Am stat mult si am cantarit plusurile si minusurile din ambele cartiere....
Si asa este....gusturile nu se discuta. Oricum, felicitari si sa o stapaniti sanatosi...

si vou felicitari si sa o stapaniti sanatosi!

==========
Corina
Albumul meu

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

Buna seara,

Parerea mea este ca se merita casa in asamblu rezidential - daca nu ai terenul in primul rand si daca crezi ca nu te vor tine nervii si cunoastintele sa iti construiesti tu singur casa - caz in care vei iesi muuul mai ieftin. Dar esti suficient de pregatit intr-ale constructiilor, ai timp sa stai dupa muncitori si nervi mai ales???
Casa in ansmablul rez este solutia comodului - fara stress dar scump - cum este si cazul nostru.
Apropos - ma intereseaza si pe mine la cat ajunge o astfel de casa ? adica sa aiba 4 camere (ca mai multe nu ne permitem ), doua bai (dus si baie), si o camera la parter daca este cu etaj. Stie cineva asa o casa in vre-un as rez?? Ma intereseaza si preturile ..
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by roxi2004

Buna seara,
Apropos - ma intereseaza si pe mine la cat ajunge o astfel de casa ? adica sa aiba 4 camere (ca mai multe nu ne permitem ), doua bai (dus si baie), si o camera la parter daca este cu etaj. Stie cineva asa o casa in vre-un as rez?? Ma intereseaza si preturile ..
Multumesc,

casa noastra este aprox similara cu ce spui tu, adica are la parter living (38mp), bucatarie (12mp), hol si grup sanitar si la etaj are 3 dormitoare cu 2 bai. mai avem o camera la mansarda de vreo 2o mp.
in ansb (zona iancu nicolae/jollie ville) sint 22 case cuplate 2 cate 2, piscina, sala fitness cu aparate, loc de joaca pentru copii, loturile sint intre 200-230 mp. ce este la vanzare acum costa aprox 350,000 eur.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

multumesc mada .. asa o fi numai ca pretul este (ca sa spun asa cum spun elvetienii) "un pic" peste posibilitatile noastre .. Si in plus, chiar daca as avea banii astia m-as gandi de doua ori daca sa ii dau sau nu pentru ca la pretul asta iti iei casa afara. Dar de, este bucuresti, capitala si proaspat integrata..

Mergi la inceput