Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
diana12 spune:
Neatza sau ziua buna.
Scriu pe fuga in dimineata asta, la 12 am o sedinta si trebuie sa fac si mancare la pitic pana atunci. Poate dupa sedinta reusesc sa intru.
La noi e un peisaj de poveste, a nins atat de mult si frumos. Bineinteles ca e si un frig pe masura, dar ce mai conteaza daca totul e alb.
Vad ca ati scris muuult, mi-e greu sa raspund la fiecare in parte, dar am citit tot ce ati scris.
Ana de Spania, sanatate multa la printesa mica si sa se faca bine cat mai repede. Incearca sa ii dai papa de regim, pana la urma in cazul diareei regimul face cele mai multe minuni. Bafta azi la doctor si te asteptam cu vesti bune.
Giova, superb montajul pe care l-ai facut. Mai vazusem ceva asemanator la o mamica de pe subiectul de Buzau si atunci mi-a venit ideea sa fac un dvd pentru Peter si Ecaterina cu toate momentele frumoase din ultimul an. Iar melodia pe care ai ales-o m-a uns la inima.
Ana, faina locatia, iar piticii aia mici sa ii papi nu alta. Din amintirile mele din "tinerete", parca am recunoscut fetele lui Bee si Teolinda pe acolo. Fain v-ati mai distrat. Pupici la Tibi cel voinic.
Dana, sanatate multa. Incearca sa bei cat mai mult ceai cu lamaie si pune niste cartofi stropiti cu spirt inveliti intr-un prosop pe frunte. Cateodata mai ajuta la durerea de cap.
Mirela, bafta azi la interviu. Ce ciudat trebuie sa fie sa nu te creada aia ca ai probleme si ca stai in medical doar ca asa vrei tu.
Toanca, retete bune mai ai tu pentru MAteias. Poate am sa incerc si eu din ele pentru mofturosul meu.
Moni spor la treaba si ma bucur ca ti-a trecut sangerarea.
Bianca, spor la invatat.
Ingrid, Astery, sunteti in pregatiri mari, nu?
Si in final, cum abia in dimineata asta "m-am trezit" si am vazut ca avem gravidutze printre noi le urez si eu sa aiba sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi. March, Denisa, Bumbita, aveti grija de voi.
La restul fetelor pupicei si fug la treaba. Daca mai am timp mai scriu cate un mesaj printre o ceapa, un ardei, etc.
Denisam spune:
Giova- f. fain montajul, si eu treb sa gasesc timp sa fac pt 1 an ca avem o tona de poza faine, pupicei si bafat cu directoarea la gradinitza.Pupici!
Mirela-bafta la interviu si multaaa sanatate!Pupici!
Astery-bafta cu pregatirile- dar nu imi-ai raspuns si mei la intrebarea cu homeopateel de dintzo, te rog.
Moni- cum te simtzi?
Bumbi,Anam,DaneE Silvi,Anasol, Toanca, Daniela si restul-pupicei dulci, fug la lucru!
Denisa
Denisa
16+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Giova WAW!
Felicitari pentru insipiratia de care dai dovada atunci cand faci poze. Mi-ar place si mie sa fiu atat de!!!!!
daniela
13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
Hello gagici,scriu repede,cat mai sta mami p-aci cu Diana,ca husbandul e iar la socru 
Azi mi-au zis ca a fost Diana suuuuper cuminte,a dormit,a papat,s-a jucat ... si drept urmare,mami mi-a facut o surpriza,a echipat-o pe cand am venit acasa ,eleganta (nu de alta,dar nu-i placea treningul tip "dupa blocuri" pe care-l lasasem afara
Arata haioasa cum a echipat-o,doar ca eu i-as fi dat ciorapii albi ,nu bleu cu Miky Mouse
Am pus niste poze cu ea aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070130&ctime=172156
Abia astept sa vad si eu montajul Giovei,ca stiu ca are poze numai una si una! Poate oi avea si eu timp odata de asa ceva 
Apropo de papat,dupa ce a papat Diana ciorba (cu mami),acum a mancat cu mine ... peste fript ... Si inca peste cam sarat,facut ca pentru mine
Si a mancat mademoisele cu amandoua mainile ... isi indesa in gura de n-apucam sa ii rup bucatzelele pe cum le halea 

E clar ca e si ea cuplata pe gustul meu: acru si sarat cat cuprinde!
Dupa ce a terminat o bucata intreaga de peste ... nu i-am mai dat,doar pentru ca il nimerisem cam sarat,ca ea ar mai fi vrut
A si baut la apa en gros evident!
Ma pun sa ma delectez la montajul cu Marco - nu mai stiu care zicea,parca AnaS,dar si mie mi se pare taaare schimbat blondul cu zulufi 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
ralirali spune:
Giova super super montajul. pai cum vrei, fata, sa ai copchil cuminte cand voi l-ati "haiosit" in toate felurile de cand era mic mic? Asa parinti "zgubiliti", asa copil
.
Am pus niste poze cu srumfa cand a mancat crema de ghete dupa nici 10 minute in care a stat singura cu Ovi
.
http://www.dropshots.com/anastasia4
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
monica70 spune:
GIO chiar ca e superb,montajul,pe langa pozele una si una ai ales si o melodie perfecta! Si Diana s-a uitat cu mine si a cantat "na na na" si a tzipat de bucurie la unele poze cu Marco,plus tot cu degetul in ecran era
A zi chiar si "BE BE" la un moment dat Ce as mai face si eu un montaj d-asta,dar n-am timp momentan
Nici energie ...
Mami imi tot da stiri despre ce mai face Diana ,zice ca azi i-a aratat radioul sa il aprinda a facut "na na na" si a aratat cu degetul sa ii puna muzica
Pe urma imi fura batista (de obicei am una langa patul din dormitor,langa perna) si se "sterge" la nas cu ea - m-o fi vazut pe mine in exercitiul functiunii
Acum am vazut ca hranea jucariile cu suc
- eu de obicei ii dau bibe cu apa,ala cu suc numai sub supraveghere ,da' mami tot aiurea ...
Acum i l-am luat ca p-orma o fi tot lipicios p-aci
!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
RALI iar nu merge dropul 
MONI
de
ralirali spune:
Am vazut si eu ca merge dropul cu spatele. Daniela, nu i-am certat oe nici unul ca Anastasia era foarte mandra de isprava ei cand am intrat in casa, iar Ovi era la calculator si zicea "vai, dar cand o fi reusit? Ca doar eu am fost tot cu ochii pe ea
". Am ras ca bezmetica, iar strumfa se uita nedumerita la mine de ce rad asa.
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
Poze cu familionul
ralirali spune:
MAi fetelor, si la voi e tot timpul ca la nebuni in casa? Ca eu nu mai fac fata cu jucariile si tot ce cara mandra prin casa. CAm de 3 ori pe zi facem curat si tot la fel e. Acum i-am mai mutat din cartierul general la ea in camera, dar tot la fel cara tot ce prinde.
Poze cu familionul
marchplayer spune:
Asa mi-e ciuda cand vad CAT mananca unii copilasi sau CE mananca altii. De care peste i-ai dat moni?? Sucul ala il dai asa simplu, fara zahar?
Eu nici nu stiu cum sa mai comport vizavi de hrana copilului. Se tot strica la burtica..mi-e frica sa-i dau mancare de-a noastra tocmai din acest motiv..pe de alta parte nu vreau s-o cocolosesc prea mult, are si ea aproape un an.. ar trebui sa mai sarim si noi calul macar cateodata dar..cand imi iau si eu avant mai tare da kkreala peste ea si o luam de la capat.
Bee, de ce nu bea Ana lapte fara lactuloza? Este scarbos rau? Ca i-am luat si eu Ioanei si vreau sa-i dau in seara asta.
Ralu mortala Anastasia in pozele cu crema pe botic.
daniela
13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze