Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Andreea20 spune:
Buna mai fetelor....
Elyanne, felicitari si "la multe saptamani" in continuare !!
Adina, si eu cred ca o sa fac cezariana....stai linistita ca suntem destule
....
nu am mai facut de vreo 2 saptamani, am observat ca am contractii dupa...
Kg in plus....la mine 20.
...
asta e....nu am ce sa fac, ma tot resemnez cu gandul ca am plecat de la 45 si a trebuit sa recuperez![]()
Noi suntem bine, maine mergem la doctor....si numai avem rabdare...l-am si visat pe doc de vreo 2 ori![]()
Nici mie nu mai mi-a crescut burtica, am 101 cm de la sarbatori....
Andreea
34 sapt 
Amma23 spune:
Am revenit
am fost si la bazin, n-am stat atata la magazin
.
Magda, tu de unde ai luat patutul ala netratat asa de ieftin?Eu am gasit tot peste 200 euro aici.Imi dai si mie site-ul, te tog?
Daca e si in engleza, franceza ma descurc si cred ca fac livrari si in Franta, nu?Si cum arata, e frumos?E slefuit bine?
Jaana, gand la gand cu bucurie, chiar vroiam s-o intreb si eu pe Roxanici de link- cum se pune.
am incercat noi de vreo citeva zile si am avut sangerari iar, asta dupa ce vreo doua luni n-am mai facut nimic.
Ralualexandrei si la noi , tot eu sunt "capul rautatilor","hormonica". Ei, acum m-am linistit.
Carla Lia cu slabitul nu cred sa fie o problema, dar pentru transpiratii, temperatura cred ca ar trebui sa vorbesti totusi cu doctorul.
RaisaFudulu spune:
Carla_Lia imi para nespus de rau...dar acum am inteles ca te simti mai bine si ma bucur....in legatura cu slabitul eu zic ca nu-i o problema atat de mare mai ales dupa regimul pe care si fost nevoita sa-l tii si dupa atata transpiratie....pentru linistea ta suna-ti medicul

Diana
29+ 
carla_lia spune:
Multumesc mult fetelor. 
Acum m-am mai linistit. V-am ascultat si am sunat-o pe dr. si a zis ca e ok, atata timp cat pot sa mananc si nu mai fac febra. Acum ma simt mai bine, bebita e foarte activa, chiar acum cred ca sughita.

Lia
31+
Cand vine Iepurasul
RaisaFudulu spune:
Elpower acum am vazut si eu pozele din album...dragute...ai facut atatea poze la el?.....mie cand am fost ultima oara mi-a facut decat 4 si mi-a dat CD...a zis ca nu are timp sa-mi faca mai multe

Diana
29+ 
magdutah spune:
amma23: cum ajung acasa am sa caut link-ul sa ti-l trimit1 Rabdare numai caci eu mai stau un pic la birou si pe urma vreau sa colind magazinele caci aici au inceput reducerile !
Pupici si revin dupa 20!
Magda 31+
P.S. am sa incerc totusi acum sa vad daca gasesc repede ... si iti trimit!
RaisaFudulu spune:
Fetelor am si eu o nelamurire.....o sa ziceti ca tara arde si baba se piaptana.
..chiar si asa....vroiam sa va intreb ceva
ce e cu ursitorile astea?
cand se pun?
si
pe mine ma streseaza sora-mea
- moasa bebelinei- ca sa nu cumpar eu nimic ca ea cumpara hainute cu ce sa o scot din spital?????
........sunt paralela cu aceste obiceiuri babesti si fiind primul copil habar nu am ........
Stie cineva ceva?
Multam frumos
Diana
29+ 
magdutah spune:
amma23 : Gasit, dar momentan este in germana ... macar sa vezi cum este! Il poti aseza pe 3 nivele si da gratiile jos si niste laterale sa il faci pat de "junior" si vad ca aici il si poti face ca un fel de canapea (noi din pacate nu l-am luat de aici ... de aici am luat doar salteau de cocos)
http://www.lebensfluss.de/Shop/kinderbett-träumerle-p-240.html
Magda
gabi78 spune:
Buna tuturor!
BiancaM multumesc pentru ca mi-ai atras atentia. Eu am spus ca folosesc crema Avon dar sa stii ca nu am identificat in lista de ingrediente acidul ureic. Daca altcineva stie ca e cu siguranta sa-mi spuna si mie! Deja sunt la al 3-lea tub!
Adina si eu am dat tot 170 Ron la eco 3D in Ploiesti, dar cu 2 poze si CD inclus! In Bucuresti insa mi-a fost recomandat nici mai mult nici mai putin decit dr Herghelegiu (o personalitate in domeniu se pare), dar nu am reusit sa il prind in timp util. Dura mai mult de o luna si jumatate sa te programezi la Medsana (cica numai acolo e 3D\4D) si costa 360 Ron parca. Oricum erau preturile pe site-ul lor.
Fetelor sa stiti ca eu stiu pe cineva care a luat 40 de kg in timpul sarcinii! Din pacate s-a intimplat atit din cauza tratamentului hormonal facut pentru a ramine insarcinata, cit si glandei tiroide. Dupa nastere a slabit rapid dar tot tiroida a fost de vina! Era imensa, credeti-ma! Exact vorba aia: mai bine o sari decit sa o ocolesti!
Eu am luat pina in sapt 33 doar 10 kg si toate sunt in fata pe burtica. Mi s-a cam intimplat sa ramina cite o vinzatoare cu gura cascata cind m-am intors cu fata la ea pentru ca de la spate nu iti dai seama nici un pic ca am bartai bebelusul la purtator. Fiecare organism reactioneaza altfel si nu trebuie sa ne facem probleme!
Si sa va mai psun ceva! In privinta mincarimilor si eu am dar nu sunt suparatoare si nu sunt decit in jurul buricului. Si imi spune mama ca ii creste bebelui parul! Pe asta nu o mai stiam!
Diana eu am scos-o pe fina mea din maternitate si intr-adevar am cumparat tot ce a trebuie pentru scos. Am intrebat-o inainte daca o scoate pe mititica infasata sau nu si am cumparat ce mi s-a dat din magazin pentru asta. Eu de abia acum sunt la primul bebe, acum un an de unde era sa stiu? Daca imi dadea din magazin salopeta de fis as fi fost in stare sa o cumpar si pe aia chiar daca era in mai. Pe linga trusoul respectiv am mai cumparat citeva lucrusoare (pantalonas, costumas, camasuta si parca si un pled) pentru ca am zis sa le aiba pina isi cumpara ea cele necesare. Si cam asta a fost tot. Ea a cumparat ce i-a trebuie in ziua cind a venit acasa. Nu a luat absolut nimic inainte! Tot din superstitie.
Acum ce sa zic ca si mie imi spusese soacra ca nu eu ca nasa ar trebuie sa o scot, ci moasa. Dar cine este moasa asta... nu stiu! Si daca nici mama finei mele care este de la tara nu a zis nimic, noi asa am facut. Acum pe mine nu stiu daca vine sa ma scoata nasa pentru ca nu am discutat chestia asta. Dar vine sotul cu siguranta!
Va sarut pe toate,
Gabi 35 sapt si