Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
magdutah spune:
Diana si celelalte mamici care va plangeti de kg ... am si eu o prietena care a nascut in vara. Se ingrasase 28kg iar dupa nastere (prin cezariana) la numai o saptamana a dat jos 16kg! Asa ca nu va faceti prea multe griji! Eu pana acum m-am ingrasat 12kg, moasa mi-a spus ca e bine- sa nu imi fac griji!
Pupici, Magda 31+
Jaana spune:
magdutah, atentie cu ceaiul de urzica, este un articol pe DC in care scrie ca sa fie folosita cu prudenta. Uite aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Roxanici, tu scrisesei mai demult cum se pune un link... da' n-am salvat bineinteles si uite ca nu stiu decat sa dau copy si paste. Daca ai timp, mai scrie formatul odata... Multumesc!
In rest, nimic nou la mine. Si degetele mele de la maini sunt umflate, am renuntat la inele, nu ma mai incap. Multumesc lui DD, in rest nu ma pling de mare lucru, doar ca-s greoaie...
33+3
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Jaana
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Roxanici, tu scrisesei mai demult cum se pune un link... da' n-am salvat bineinteles si uite ca nu stiu decat sa dau copy si paste. Daca ai timp, mai scrie formatul odata... Multumesc!
cam asa e formatul
(url="http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637")despre ceaiul de urzica(/url)
daaaaaar tb inlocuite parantezele rotunde cu unele patrate [ in loc de (
roxana
32+
kmi78 spune:
AMMA mersi pt site, stiu ca e scump carutul sa vedem daca putem lua si pe bucati, dar daca m-am uitat separat cat e un scaun de masina fara baza fixa cred ca tot acolo ajung , am gasit cam la 5 mil aici; poate sa nu iau landoul daca se poate separa, mai vedem...
ROXI, mereu pe pozitii, ce ne-am face fara tine!!!
fetelor mie de doua sapt nu mi_a mai crescut circumferinta burtii, tot atat am, oare sa nu mai creasca? kg am pus cam 1/2 pe sapt;
35+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
fetelor mie de doua sapt nu mi_a mai crescut circumferinta burtii, tot atat am, oare sa nu mai creasca? kg am pus cam 1/2 pe sapt;
kmi nici mie nu mi-a mai crescut in circumferinta de cateva sapt bune... cred ca tb totusi sa creasca dar cred ca e mai relevanta o masuratoare de la luna la luna decat una saptamanala. Io stagnez la 96 de cm(aia masurati de mine, stand in picioare)
Mihaelaaa si Mada_rozz mai ziceti ceva ca incepe sa mi se para suspecta lipsa voastra
roxana
32+
carla_lia spune:
Buna gravidutze!
Sa stiti ca incep sa cred si eu ca functioneaza telepatia prin DC.
Eu nu sunt bine deloc. Tocmai am reusit sa ma ridic si eu din pat dupa 2 zile. N-am fost cuminte
si am mancat in weekend tot ce am poftit, inclusiv sunculita afumata. Si m-am ales cu o indigestie alimentara. Asa ca de duminica seara si ieri toata ziua am vomat si am facut diaree. Am vrut sa mergem la urgenta dar am reusit sa vb cu dr. care ma suparvegheaza si mi-a zis ca sa incerc tratament acasa si sa nu ma duc deocamdata la spital. Asa ca mi-a zis sa beau ceai de menta si sa mananc orez fiert si paine prajita si de azi sa mananc branza de vaca. Asa ca ieri am mancat doar 5 felii de paine si putin orez. Spre seara am facut febra, dar n-am depasit 38. Acum nu mai am febra dar transpir incontinuu. M-am schimbat deja de 4 ori pana acum. Acum tocmai m-am cantarit. Si mi s-a facut putin teama. Eu saptamana trecuta aveam 80kg si acum am 75. Cred ca am eliminat apa pe care o retineam in organism.
A mai patit cineva asa ceva???
Eu luasem 20kg in sarcina si imi faceam griji, dar nici sa slabesc brusc nu cred ca e bine.
Oare sa o sun iar pe dr...?
Lia
31+
Cand vine Iepurasul
elpower spune:
Salutare
dute harnicute!
Noi am dormit foarte bine azi noapte. Ne-am trezit cu uimire constatand ca suna ceasul pt tati si noi nu ne trezisem pt baie deloc toata noaptea. Nu numai asta, dar cred ca dupa spectacolul de ieri cu bebelina si tura de gatit facuta spre seara am fost epuizata si nu m-am ridicat din pat pana la ora 13.00. Dar nu-i nimic. Si-asa nu prea am nimic de facut si ma plictisesc ingrozitor de una singura prin casa. Noroc cu voi ca va mai citesc si trece timpul mai usor.
Adina, asa cum a spus si Raisa, la noi eco 4D e 170RON si daca vrei CD mai costa si asta 20RON, iar pt fiecare poza pe care ti-o dau mai adaugi 3RON. Eu pana acum mi-am facut ecografiile morfologice la o alta policlinica unde costa 120RON cu tot cu CD, dar acolo nu aveau programul de reconstructie faciala, desi pe hartiile mele de la eco scria eco 3D-4D. Iar despre durata... N-as putea sa-ti spun, avand in vedere ca noi mai mult am asteptat sa-si schimbe bebelina pozitia manutelor sa-i vedem fata. In rest nenea doctorul a masurat si vizualizat diverse pe masura ce-i puneam eu intrebari. Altfel, si-o fi dat si el seama ca nu venisem decat pt spectacol. Dar, daca faci eco morfologica stiu ca dureaza intre 20-30min, depinde de medic.
Phili ma bucur ca esti bine. Ai grija de tine in continuare si cu ajutorul lui DD, o scoatem noi la capat.
Madmat bine ai revenit! Incepusem sa-ti simtim lipsa.
Despre epilat, eu una ma epilez total in continuare. Numai ca atunci cand simt eu ca m-ar durea prea tare, ma epilez pe picioare cu ceara de unica folosinta. Si tanti de la cosmetica imi mai pune si ceara obisniuta pe unde nu se ia prea bine. Iar pe "dansa" o epilez total cu ceara normala. Dar eu am noroc ca acolo nu ma doare prea rau, ca se mira si cea care ma face de cat de cuminte stau.
Iar
noi nu am mai facut de cand am aflat ca
s-a implantat unde trebuia. Si asta doar de fericirea momentelor deatunci la aflarea vestii, iar apoi eu am avut o disgravidie de prim trimestru si numai de-asta nu ne mai ardea. Eram fericiti ca am putut pastra copilul. Plus ca am avut primele patru luni de groaza. Stat numai la pat cu frecvente drumuri la toaleta la vomitat. Acum degeaba e
ca lui tati ii e frica si nici nu cred ca ar fi indicat, mai ales ca eu iau in continuare Utrogestan.
Despre ce numere de telefon vorbiti voi? Despre cele din agenda de pe grupul de pe yahoo, sau despre altele? Ca acolo nu e decat un numar.
Hai sa ne introducem acolo toate numerele de telefon sa avem cui sa dam SMS-uri cand nastem. Si sa ne punem si numele userului de pe DC sa stim care cine este, chiar daca pana acum ne cam cunoastem. Ce parere aveti?
Va pup si merg sa pap ceva ca mi s-a facut fomica!
Ela
cu
Thea Ioana 32s
magdutah spune:
Jaana multumesc de sfat! De 3 luni mi-a recomandat medicul ceaiul ... si de atunci tot il aman sa il beau din aceleasi motive. Pe pachet spune sa beau de 4-6 ori pe zi, eu m.am gandit sa ma limitez la 2 pe zi si sa fiu atenta daca la
nu iese rosu! Asta ar fi scris pe pachet ... ca nu se cunosc reactii adverse ptr. insarcinate ... desi pe net spun ca nu se cunosc ptr. ca nu s-a investigat. ufffffffffffff
Dar am zis sa incerc cateva zile sa vad daca se imbunatateste ceva!
Pupici ... si pe deseara
Magda 31+
elpower spune:
Carla_lia, acum am vazut mesajul tau. Imi pare tare rau pt tine. Sper sa te faci bine. Nu cred ca e vreo problema cu slabitul asta brusc, mai ales daca zici ca retineai apa. Oricum dimineata fata de seara ai mai putin cu 2-3 kg, asa ca duparegim cu ceai si orez fiert nu cred sa fie vreun semn de ingrijorare. Dar pentru linistea ta poti suna si medicul sa il intrebi.
Multa sanatate!
Ela
cu
Thea Ioana 32s
elpower spune:
Gata, acum m-am uitat unde trebuia in grupul de pe yahoo. Mea culpa! Am gasit numerele!
Ela
cu
Thea Ioana 32s