Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

dianiana: Daca nu apar complicatii intre timp, eu ma gandesc sa nasc normal, fara epidurala. Am si eu o problema cu coloana (o forma de spina bifida in zona lombara), si cum bebe n-a fost planificat () nu am facut cercetari amanuntite daca afecteaza cu ceva epidurala sau nu...

Intre timp ma pregatesc sufleteste, fac gimnastica in apa, umblu pe jos cat pot, sa am muschii pregatiti...

Si "La multi ani!" pentru Karra80

Diana 28+ cu

http://image.lafemmebonita.com/c/f298943.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI KARRA!
LA MULTI ANI MIRANDOLINA!

Rebiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

La Multi Ani Karra, Mirandolina! Sa fiti sanatoase, fericite, iubite, sa aveti nasteri usoare si copilasi sanatosi , mancaciosi si somnorosi
La multi ani!si pentru mama Criei, sanatate si tot ce-si doreste.
Eu vreau sa nasc natural,fara epidurala. Ca-s mai masochista din fire. Am zis ca incerc asa si daca nu ma doare de nu mai pot atunci o sa-mi fac.Da' nu ma las! Eu nu suport senzatia de lipsa de control, asa ca prefer durerea. Tre' sa fiu in control, nu pot sa fac ce-mi zic altii fara sa simt eu. O sa ziceti ca-s nebuna,dar asta e. Si ma gandesc si ca-i mai bine natural.In plus acele ma inspaimanta
Mihaela, ti-am scris un mesaj pe telefon, l-ai primit? Bine ai revenit printre noi
Sterilizator am cumparat, sper sa-l si folosesc .Eu l-am luat cu 20 euro, sterilizator pentru microunde si la rece.Probabil ca daca alaptezi nu ai nevoie de el, dar cind o creste mai mare da.
Acum sa va intreb ceva pe cele care mai aveti copii. Aseara stateam in fund, pe pat si simt ca incepe sa ma doara in partea stanga jos. Tot mai tare si mai tarede-mi venea sa urlu de durere.Cred ca Luca al meu "isi baga picioarele", da' rau de tot. A stat un pic si iar , inca o repriza.Dupa asta gata, liniste, valuri, valuri, da' fara durere. Ma intreb, tinind cont de stresul meu...s-o fii intors? Cum il simti cind se intoarce. Mai demult il simteam cind se intorcea, zic eu da' acum nu mai stiu. Voi ce ziceti. luni o sa merg la ecograf si stiu sigur. Doamne ajuta sa vina cu fundu'n sus.

Ama 32s +2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am fost ieri la doftor, toate-s bune, mai am un control pe 19 feb si dupa aia in fiecare saptamana.
Azi-dimineata am si mi s-au spart vase de singe sub ochiul stang de atata efort... Acu' arat parca-s batuta

Io m-am apucat sa beau ceai de zmeur de ieri - 1 cana pe zi. Va spun eu daca o avea efect. Am intrebat-o pe doctorita ce parere are. S-a uitat intr-o carte cu plante de-a ei si a citit ce citisem si eu...Ca ajuta la usurarea nasteri etc...Dar ea zice ca daca-i cer parerea ei ea ar spune sa nu beau ca n-am de unde sa stiu daca ajuta sau nu si ca oricum de data asta o sa am perioada mai scurta de travaliu decat ultima data (care a fost 12 ore...). Mi-a mai spus ca a avut si alte paciente care au baut ceai de zmeur dar nu poate sa-mi dea un raspuns daca le-a ajutat sau nu. Eiiii eu m-am hotarat sa beau o cana pe zi de'acu incolo si oi vedea.

Va pup pe toate, sa aveti o zi usoara si linistita

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mai, dar suntem multe curajoase care vrem sa nastem natural fara epidurala. amma, imi place cum gandesti. E adevarat ca o sa fie dureri, dar cred ca le voi suporta, cu gandul ca acelea de la sfarsit oricum vor dura putin si mai ales ca totul este pentru o cauza asa de mica si dulce, roz si placut oracaitoare

Azi am mai luat cate ceva pentru bebe si pentru mine la spital. Am luat si ceai de frunze de zmeur, dar ma gandesc sa mai astept putin inainte de a incepe sa beau.

Merg sa imi pun niste compot de struguri, ca mi s-a facut pofta tot umbland prin oras.

33+

Mergi la inceput

Si eu sunt tot in 33+

Mergi la inceput

Si eu sunt tot in sapt 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

AMMA,am citit un mesaj postat de tine,unde spuneai ca mi-ai trimis un mesaj,m-am uitat la mesaje private...si nik!
Acum vad ca zici ca ai trimis mesaj pe telefon....nu l-am primit ca ala care l-am trecut acolo e nr de fix.Acum am schimbat si mi-am trecut nr de mobil,scuzeeeee!
Apropo, despre ce era vorba?

Mihaela31+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

LA MULTI ANI, KARA!!!!!!
LA MULTI ANI MIRANDOLINA!!!!
Va doresc la amandoua nastere usoara si bebei frumosi si sanatosi.Si voua multa sanatate ca e cea mai scumpa.
Apropo de sanatate eu nu prea sunt bine.Ma simt din ce in ce mai rau cu regiunea lombosciata.Azi am fost la medicul de familie si mi-a prescris fastum gel dar cautand pe net am vazut ca nu este bun pentru gravidutele din ultimul trimestru.Mi-a dat pana la urma un bilet de trimitere la Spitalul Municipal.Am fost acolo si doctorul de garda nici nu s-a bagat,mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca, ca trebuie sa vorbesc cu ginecologul deoarece nu risca.Asa ca maine imi iau inima in dinti si ma duc la doctorul meu ginecolog.Cred ca l-am stresat saracul, mi-a zis sa ma duc numai daca am scurgeri de sange sau dureri abdominale foarte mari.Am ajuns sa nu mai pot face nimic,parca sunt o povara pentru sotul meu.Stau numai in pat si ma vait cand merg la toaleta, nu ma doare tot timpul doar cand fac unele miscari.Este normal sa ma doara asa de rau?Mai are cineva problema cu care ma confrunt eu?

ELLA 29
http://new.photos.yahoo.com/mihaela160705/albums/
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Fetele care aveti probleme cu spatele...eu zic sa incercati sa faceti putina gimnastica.
Cautand pe net, spre exemplu "pregnancy yoga" puteti sa gasiti cateva serii de exercitii care sa va ajute putin ( http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregnancyfitness/7862.html)
Durerea de spate vine si din cauza unei pozitii incorecte a coloanei.

29+

Mergi la inceput