Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 25
lala12 spune:
Sunt bune si cele de la Chico dar cele mai bune mi s-au parut cele de la Avent,iar peria de spalat biberoane de la avent e cea mai buna(si o veti folosi foarte mult)
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
dyonise spune:
Salutare tuturor!
N/am mai intrat de mult la acest capitol intrucat am scotocit cu indarjire dupa informatii utile despre nastere, spitale si medici. Citind listuta de pe prima pagina am constatat ca sunt datoare cu cateva date.
Puiutul meu va fi baiat. Cel putin ultimele 2 ecografii asa spun. Data probabila a nasterii? Potrivit medicului 20/25 aprilie. Eu cred ca va fi un pic mai devreme. Ar fi amuzant pt ca eu sunt nascuta pe 19 aprilie. Si tati e tot berbec. Si bunica si strabunica puiului tot berbeci. Hi, hi. Medicul: Tamara Panait, Polizu.
Andreea20 spune:

LA MULTI ANI KARRA SI MIRANDOLINA !! 

Cria, sa-ti traiasa mamica si sa fie sanatoasa
Paula75, eu maine fac 35 de sapt, deci in sapt cu pricina as avea 38 de sapt....ceea ce nu cred ca e prea devreme.....eu din cate stiam nasterea se considera prematura pana-n sapt 37.....acum om vedea...eu am incredere in doctor si o sa merg pe mana lui
Ghibuadina, eu o sa nasc la maternitatea Giulesti.....despre operatie in sine nu am intrebat nimic, mai am un control pe 14 si atunci vreau sa intreb tot....despre anestezie, clisma, sonda urinara....sa-mi zica pas cu pas cum se desfasoara operatia.![]()
Pt bebe nu am nevoie decat de pampers....in rest au zis ca au ei la spital totul (hainute sterilizate, cosmetice)....dar parca nu-mi vine sa ma duc asa cu mana goala...
Andreea
34 sapt 
mirandolina spune:
am avadaaaaaaaaaaaaat!!!
M-am carabanit la cosmetica, am dat peste o tipa super misto si acum ma simt ca un bebelush :P sau ca o bebelusha :)) Apoi mi-am luat Garmastanul k se apropie ziua cea mare si trebuie sa am mameloanele pregatite, nu? Ei, asta a fost cadoul pe care mi l-am facut singura de ziua mea - fetelor, apropo, va multumeeeeeeeeeesc pentru urari!
Bineinteles ca acu m-am intors la orizontala, ca nu e simplu sa faci atita miscare dupa o carantina de 3 saptamini. Dar satisfactia a fost pe masura :)
Va pupacesc!
Mirandolina
35+

dianiana spune:
buna fetelor,
ce mult ati scris!
eu trebuie sa stau mai mult in pat insa vreau sa citesc ce scrieti;
am si eu intr-o carte din canada despre sarcina info despre frunze de zmeura si chiar ceai de zmeura. e bun!
tzuna, da un mesaj pe privat si iti spun ce am aflat.
am sa plec iar in pat. am si eu o intrebare...e cineva care s-a gandit sa nasca fara epidurala, natural ? eu nu vreau epidurala. am probleme cu coloana si de aia ma tem. si vreau sa nasc normal.
dianiana
28+ 
http://community.webshots.com/user/dianiana
carmen94 spune:
salut si eu toate fetele!la noi e ora 9 dimineata........ma bucur ca azi ne-am trezit mai devreme ca de obicei.
Karra80............La multi ani!

nastere usoara si bebe frumos,sanatos si mancacios.
lala,Mihaelaaa............m-ati facut sa rad cu mamicile voatre!!!!dar cred ca pe a mea nu o intrece nimeni.am avut o perioada cand am stat doar la 2 blocuri distanta si cand venea pe la mine deschidea usa de la sifonier sa vada daca sunt lucrurile asezate ca lumea,impachetate,nu aruncate gramada,apoi se ducea la baie si verifica sub chiuveta(marginea de dedesubt)zicea ea ca o gospodina nu uita sa spele chiuveta si acolo.....si acum cand mai vb,. cu ea pe mess maintreaba,,ai spalat bine chiuveta din baie?,,
despre ecografii......pana acum am facut 3.una la 16 saptamani,una cand am ajuns la urgenta ca mi se sparsese chistul si cea morfologica.
mai am una programata de doctor pe 15 feb,dar inainte ,pe 9 feb.am sa fac un eco 3D.
va spun sincer ca as fi facut mai multe,avand in vedere ca am trait povesti triste inaite.......
loradin.................felicitari ptr.camera!asteptam pozici!
mirandolina.....La multi ani!

cu somnul.......nu am probleme.la cat de putoare sunt,as dormi si in picioare,precum caii.
problema mea e ca observ ca pielea mea e tare uscata.e adevarat ca mai sar 2,3 seri de cremuit,dar lichide am ajuns cam la 4litri pe zi.
moamaaaaaaaaaaaaaaaa! fetelor deja va pregatiti de nascare?!?!?!nici nu-mi vine sa cred ca ne apropiem incet,incet de ziua cea mare!!!
pai sa inceapa galeria!!!!!

va pup acum pe toate si fug si eu sa fac mancarica!!!!
Carmen
30+cu
carmen94 spune:
am uitat.........
Cria....................La multi ani! ptr. mama ta

cat despre stelizatoare eu am gasit biberoane cu rezerve sterile de unica folosinta.mi se par mai practice.
uitati
www.sears.ca/gp/product/B000FO1I8Y/ref=sc_pgp_c_7_1_16340271_m_A10FHFRJZ0GJG3_1/002-3612724-8107219?ie=UTF8&n=16340271&s=&searsBrand=core&v=glance" target="_blank">AICIun model.sigur se gasesc si la preturi mai acceptabile....
va pup!
Carmen
30+cu
Mihaelaaa spune:
LA MULTI ANI Mirandolina!
milta sanatate si fericire.
Scuze de intarziere,dar n-am stiut!Tu de ce nu esti in listuta?
Mihaela
31+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
mirandolina spune:
mihaelaaa, eu sunt in listuta de ianuarie februarie :) Nu stau cu fundul in doua luntri, dar DPN intial era 14 martie (o data exagerata, avind in vedere ca am conceput-o pe bebelina intre 1 si 4 iunie), iar acu stau in pat ca era sa nasc la 32 de saptamini. Asa ca DPN oficial e stabilit acum la 38 de saptamini, adica pe 18 februarie. Ei, si n-am vrut sa renunt la grupul asta ca sunteti simpatice tare :))) si mai primesc si dau un sfat cind poci :)
dianiana, nici eu nu vreau epidurala pentru nasterea naturala la care visez. Mi-e frica de orice implica ace in coloana verterabla :P Brrr, prefer sa ma kinui. La o adica, mama, bunica si tot restul fameliei au putut sa nasca si fara epidurala. Trage o privire si la http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44 .
Pupaturi :)
Mirandolina
35+

ghibuadina spune:
MIHAELAA , eu am DPN pe 1 aprilie, dar cumbebica e cuo sapt in avans cred ca voi naste mai repede, mai ales ca fac si cezariana.Mi se pare ciudat ca nu-ti poate spune dc din echo cat cantareste bb.
DIANIANA, ce pbl de colana ai tu, fetita, ?Sunt asa grave de crezi ca nu o sa prinda epidurala?
adina
31