Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 24
RaisaFudulu spune:
Lala12 spor la treaba, sa ai timp sa termini tot si multa sanatate la a mica
Daia vezi ca trebuie sa scii baietel intre paranteze drepte fara nici un spatiu intre ele si cuvant
Selene si pe mine m-ar interesa o parere si daca stie cineva sa ne spuna care ar fi cele mai eficiente.
Diana
29+ 
LuizaS spune:
LA MULTI ANI KARRA80 !!!
sa fii sanatoasa, fericita, iubita sa ai in continuare o sarcina usoara si nastere tot asa
Tare harnicute sunteti la scris
Vad ca toate va plangeti de insomnii ... imi pare rau pentru voi ca nu va puteti odihni... io si acum cand va scriu casc si as tot dormi dar asta mi se intampla la serviciu si e frustrant. Noaptea dorm destul de bine ...ma mai trezesc cand ma intorc de pe o parte pe alta si culmea de obicei nu dormeam cu fata in sus dar acum mai dorm si asa si bebe nu se supara ... in schimb ma treazesc destul de devreme sase si ceva sapte si ma apuca somnul mai tarziu la serviciu 

Despre ecografii eu am facut vreo patru obisnuite si doua morfologii
eu zic ca nu am exagerat....si tata (care e medic veterinar) imi tot spune sa-l las in pace sa creasca linistit si sa nu mai fac ecografii ca nu i-ar face prea bine. Adevarul este ca eu am sesizat ca la ecografii era mai agitat, mai ales la cea morfologica, iar imediat dupa ..... vreo doua zile era mai linistit bebica .Tot la fel de bine se poate si ca bebe sa preia agitatia mea ca eram si eu mai agitata si emotionata la ecografii....
Una peste alta eu pe parcursul sarcinii m-am ghidat mai mult dupa instinct...daca eu l-am simtit bine si sarcina nu mi-a facut probleme nici nu m-am dus la eco doar sa-l vad .... sigur ca mi-as fi dorit dar n-am considerat ca asta e un motiv intemeiat pentru a face o ecografie.
Despre patut noi inca nu am luat ma tot uit pe net sa gasesc ceva care sa se potriveasca la dimensiuni in camera unde dormim noi ca deocamdata nu avem posibilitate sa-i facem camera separat (locuim intr-un ap cu doua camere).Maine o sa-mi iau o zi libera si ma duc sa ma uit prin magazine si sa fac ceva cumparaturi pentru bagaj.Din pacate am sa ma urc in masina si sa merg singura ca sotul meu e f prins la serviciu si pe de alta parte in febr da licenta asa ca....
o sa merg singurica (de fapt cu bebica).Mie imi plac cele de lemn si asa as vrea sa iau ...apoi o sa-i caut salteluta si lenjerie...cand o sa fie gata am sa pun poze in album!
Vad ca deja se face galerie pentru
care o sa deschida si la noi seria bebeilor

suntem alaturi de voi fetelor !!! Se pare ca voi fi in aceiasi perioada cu magdutah, BiancaM, ghibuadina si madmat dar noi mai avem ceva timp ....
aveti grija de voi si bebeluti
31+2 cu 
loradin spune:
Salutare la gravidute!!!
stiu ca nu am mai scris de mult insa am reusit in sfarsit sa terminam camera!Sunt foarte multumita si fericita!Mie imi place foarte mult.Am sa o rog pe Roxanici sa-mi scrie si mie pasii prin care pot sa adaug pozele.
Am terminat si cu bagajul!Nu stiu daca este premonitie insa simt ca bebica mea nu prea mai are rabdare.De vre-o doua nopti ma incearca mici contractii.(dureri ca cele de la menstruatie dar usoare care se resimt si in spate)Sau poate am doar eu senzatia....Oricum am ceva emotii.
In seara aceasta ma duc la control.O sa aflu daca s-a intors si cum vom proceda pe viitor.Am sa va rog sa-mi tineti pumnii.Si eu si sotul meu simtim ca trec atat de greu orele astazi!As vrea ca bebe sa mai aibe rabdare macar o saptamana si jumatate.Ce-o vrea Domnul!
Cu dormitul este tare, tare greu.Sunt foarte obosita.Stau noaptea ore intregi cu ochii in tavan caci nu ma ia somnul de nici o culoare.Mai nou, de vre-o doua zile ma doare groaznic un picior.Nici nu pot sa calc pe el.Cred ca mititica asta imi sta pe vre-un nerv.Nu vreau sa va par o plangacioasa insa cred ca oboseala este de vina.Desi astept cu nerabdare sa o vad realizez ca ar fi mult mai bine pentru ea sa mai stea.Ideea este ca o simt foarte jos!De multe ori am senzatia ca o pierd pe drum.Majoritatea celor care vin in vizita la noi mi-au spus ca burtica a coborat mult.Sa vedem ce zice domnul doctor.Maine promit ca vin cu vesti.
Va las acum ca ma supara un pic spatele!
Loradin
35+3zile
Ana
RaisaFudulu spune:
Katink ce mai faci? ..... nu vrei sa ne mai dai nici un semn de viata?
Roxygeo esti bine, speram ca nu te-ai dus la epilat
Va asteptam la un pahar de vorba fetelor
Diana
29+ 
mirandolina spune:
karra80 si mama lu' cria_bv, La Multi Ani! Azi e si ziua mea :D asa ca suntem deja trei :) Va pup si va urez multa sanatate! 
cria_bv, periaza-ti dintii cit mai finutz, asta e, o sa trecem si de perioada asta. Citeva zile am avut un asemenea disconfort ca ma durea si cind ma tzocaia barbata-meu.
mihaelaaa, bine ai revenit! Ai facut f bine ca ai stat cuminte acasa! Imi pare rau doar ca tb sa stai singurica... Mi-a placut poanta cu vaca :)))
diana_jors, s-ar putea sa gasesti liber la Sanador, dar te costa 300 ron orice eco
, nr e 327-7580.
Gauri in urekile copilului se fac la maternitate, vbiti cu o sora de acolo, ii dati 10 ron si se face. Nu e prea devreme.
Cit despre spart gheata la nasteri... Nu cred ca depashesc 18 februarie, care inseamna fix 38 de saptamini, sper sa fie totul bine cu mine, ca pustoaica o duce f bine din ce se observa. Adica sper sa ramina colul la 1 cm si sa nu mai scada :((( Dar am primit dezlegare de la dr sa ma duc azi sa ma epilez, sa nu cumva sa ma prinda nasterea "nepregatita" :D
Va pupacesc!
Mirandolina
35+

LuizaS spune:
Eu am doua cumnate cu copilasi: fetita un an
si fetita patru luni
si din experienta lor am vazut ca sunt f utile sterilizatoarele. Chiar daca alaptezi ....
Una dintre ele care ne este si nasa de cununie a avut probleme cu rani pe la sani si a folosit pompa pentru lapte si a hranit-o cu biberonul un timp pana s-a refacut.
E si mult mai comod decat sa fierbi.....
Chiar eu i-am facut cadou sterilizatorul...era de la Primii Pasi....asta anul trecut in iunie.... fara sa stiu ca peste putin timp o sa am si eu nevoie.Costa in jur de 150 lei.Am vazut si la Avent sau Chicco tot electrice dar sunt cam 350 lei.
lala12 spune:
Fetelor daca aveti microunde sunt foarte bune si mai ieftine sterilizatoarele ptr. micounde.
Eu nu am avut la primul copil si le fierbeam .Se faceau urate dupa o luna doua dar luam altele si daca le calculez toate biberoanele care le-am cumparat tot ies mai ieftin decat un sterilizator electric.
.
33+
(Aida)
(Laura 3 1\2 ani)
paula75 spune:
Iar eu,
Chiar asa daca vorbiti de biberoane sticlutze...sa-mi zica si mie cine stie
Am inteles ca cele de la Chico sunt cele mai bune..da nu-s din plastic sticlele?...sunt chiar bune ..sau care sunt cele mai bune?
Iar referitor la creme la ce burtoi am eu de 110 cm....
eu n-am pic de vergetura si m-am dat cu o crema de la Avon f. grasa cu vitamina E iar pe picioare am folosit Vichy..e cea mai tare dintre toate cremele de pe piatza...cam scumpa dar merita..
Pupici
Paula 36 cu
Eliana Ioana
arissa spune:
Salutare!
La multi ani karra, mirandolina si pentru mama lui cria_bv! Pentru fete, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi! Imi place mult zodia asta a varsatorului, mi-ar fi placut sa fie si bebe al meu varsator, dar mai mult decat sigur o sa fie pesti.Ceea ce e ok, pana la urma, copiii pesti sunt cumintei si atasati de parinti, din cate stiu.
lala si mihaelaaa, ati fost tare simpatice cu povestile despre mame.![]()
Eu am prins vreo 4-5 ore de somn fara intreruperi azi-noapte si ma simt mai bine, dar tot la 6 m-am trezit si am fost sa-mi iau banii pe jumatate de luna lucrata si jumatate concediu prenatal...nu prea am simtit mare diferenta la bani, ceea ce ma bucura.
Acum astept sa se faca crema de zahar ars din cuptor si vreau sa ies sa mai cumpar cate ceva ptr bagajul de spital; cred ca nu ma linistesc pana nu vad gentuta pregatita.
Ne auzim mai tarziu.
33+