Mamici de martie-aprilie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
Buna dimineata fetelor,bine ca e tocma' pranzu' dar eu am rupt patul cu somnul.Azi noapte pitica mea s-a trezit si a deschis tv ca nu mai avea somn asa ca nu prea m-am odihnit insa am recuperat dimineatza.
Aseara am fost la doctor si bebe Edi e bine mersi cu capsorul bine fixat la iesire si cordonul tot in jurul gatului insa am discutat cu dr si mi-a spus ca o sa fie monitorizat in permanentza si daca se detecteaza ceva suferinte fetale, cezariana scrie pe mine.Am discutat despre epidurala si a ramas ca imi scrie reteta sa-mi iau trusa si anestezicul.
Ma simt mult mai linistita acum cand stiu ca are deja 2212gr.
Despre vise si temerile voastre stati linistite ca tocmai pt ca va faceti atatea griji veti fi niste mame excelente.Sentimentul matern traieste in voi insa o sa-i simtiti caldura foarte pregnant atunci cand va veti vedea puiutii ptr prima data.
De multe ori in viata o sa va simtiti sufletul tremurand si ochii in lacrimi de cate ori va veti urmari puiutii si va veti spune uite cat e de dulce si e al meu.De exemplu adineauri Maria care are 3 ani ma intreaba daca poate sa-mi dea vitaminele ptr bebe si se chinuie cu manutele alea mici sa desfaca din tipla un Elevit si 2 Magne B 6 pe care le strange in pumnisorul ei mic si mi le da sa le iau si imi spune si acu inghite-le.
Meseria de mama se invata zi de zi si nu intotdeauna e usor insa sigur o sa stiti ce aveti de facut si atunci cand o sa aveti indoieli o sa fim toate aici sa ne sfatuim.
Hai ca am devenit preaaa sentimentala.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
32+
album no1 album no2 albumul no3
kmi78 spune:
Hello fetele!!!
Monica, tu mai poti? ce mai fac pinguinii tai? cat or mai fi crescut, mai intra sa ne dai de veste; burtica o mai poti duce; noroc ca stai in pat eu cand ma ridic treb sa o tin cu mainile ca ma dor muschii si a mea e asa de mica doar 93cm; ma tot gandesc ce inghesuita va sta bebelusa...
Nici Mihaela nu mai vrea sa vorbeasca cu noi...sau i-a venit sotul si acum e doar a lui...
si celelalte fete care nu ati mai intrat, sa stiti ca nu v-am uitat
Despre noi ce sa va zic, primesc niste picioare in ficat...mai tineti minte miscarile finutze de la inceput??? acum sunt adevarate lovituri, l-as ca facem noi cunostinta imediat...
eu sunt in sapt 36 maine si bagajel de spital nu am , citeam la ca ea deja il face la 29 sapt, de ce asa mare graba?? aveti rabdare fetele...
mai vb...
Amma23 spune:
Se pare ca suntem toate niste somnoroase azi, eu abia acum m-am trezit si directia frigider. Cine vine la o supa cu galuste si niste pilaf cu copane ?
Eu i-am scris de dimineatza un mesaj Mihaelei, da' vad ca nu zice nimic. Acum ma gandesc, numarul de telefon o fi fix sau mobil...
Absoluta, aici ne-am pus noi datele http://groups.yahoo.com/group/martie_aprilie_2007/database
Ma duc sa maninc,pupe.
kmi78 spune:
bai ce prostii am scris iar, scuze...
si vroiam sa zic ca LAURA LA 29 sapt isi face bagajul pt spital,
cred ca sunt putin
...
karra80 spune:
KMI78 ce ai mai reusit sa faci cu caruciorul? tot ala de la chicco il vrei?
iti dau un sfat sa incerci direct de pe net de pe site-ul nostru romanesc ca e mai ieftin chiar si decat de la reprezentanta....ca iaci la TM avem reprezentanta chicco si am vrut si noi sa luam si ce pe site era 1799 ron la mag era 1950 ron, si ce voiai tu era ceva in jur de 2150 ron la mag si 1950 ron pe site......merita sa incerci da un tel la bucursti si te lamuresc aia de acolo.
Karra
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
magdutah spune:
Buna tuturor,
eu sunt la pauza de pranz. Ieri am avut succes la cumparaturi. Am luat 2 hanorace cu gluga, o pereche de pantofiori si o bluzita mai subtire, dar toate pentru 9-12 luni. Pentru prima perioda astept sa vina "pachetele" de la mamicile noastre! Deseara am sa le fac poze la hainute poate vreti si voi sa vedeti!
Si eu cred ca Mihaela a plecat la mama in romania ... sau poate mai face cate o perna sau o plapumioara si pentru BB 
amma23 : ti_am trimis un PM
Magda 31+ 
ghibuadina spune:
RAISAFUDULU, ma bucur ca am gasit o slatineanca de-a mea.Asa este si pe mine m-apuna melancolia cd ajung acsa, la slatina la ai meu.la inceput imi dadeau lacrimile ori de cate ori plecam din slatina sau cd plecau ai mei din c-ta.Acum m-am obisnuit , e tare bine aici la C-ta.
Da-mi mai multe date despre tine.Am vazut ca te semnezi Diana.Eu am terminat la Minulescu In '98, apoi am plecat la Bucuresti si acum iata-ma in Cta.
Cu privire la bagajel, eu n-am facut mai nimic.Am ceva lucrusoare, mai trebuie sa cumpar si o astept si pe mamica mea sa vina cu ce a luat ea.Nu ma grabesc, dc totul e k, pana la 38 de sap mai e ceva, nu?
Am facut o negresa si va invit pe toate la un laptic si o prajiturica!!!
Pupici multi!!!
adina
31

corect raspunsul !