Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Dragele mele,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.

Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata!

Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Dragele mele,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.

Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata!

Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

Felicitari!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Acum am vazut ca si July_g va fi mamica! Ma bucur din toata inima! Felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:

Dragele mele,

FELICITARI SIMONA!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Sa fie intr-un ceas bun!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

simona, Felicitari si sarcina usoara! sa dea Domnul a de data asta sa fie perfect pana la capat!
aura, deci acolo dis[parusesi tu! succes si la sesiunea viitoare!
poze faine la gabi, cami si geliza, cu tiza fetitei mele. btw, si euam remarcat ce poze meseriase are luana, banuiam eu ca-i un sony...
steluta, si ilinca face la fel, dar cu fundul nu prea poate. deci suntem tot pe-acolo.
fetele cu trezitul noaptea, la noi vad ca m,erge de vreo saptamana maceratul de tei argintiu. adica se culca pe la 22.30-23 si se scoala la 6, dar oricum e un progres fata de trezitul la 2, la 3, la 4, la 5, la 6, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:

Dragele mele,

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

Felicitari!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEC-RAZACILA-DINTISOR SI ANA MIRUNICA!!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE TRECUTE!!!

Lacra,felicitari pt mama si dintisori!!!
Am vazut poze multe si frumoase si pupam de zor protagonistii!!
Noi am avut 2 zile in care ne-a trecut diareea,dar de ieri a revenit!!Rezultatul la coprocultura nu a iesit si ma gandesc ca sigur e la antibiograma,ca are cupilu meu ceva!!!
Nu prea mai mancam nimic daca nu e cu cereale in combinatie!!!Si ne trezim noaptea in plansete fara motiv acum zic eu,de 2-3 ori pe noapte!
Si sa mai facem o strigare poate mai apar din fetele noastre "ratacite":Gicutza,Papadie,Angelica,Virgi(distarute de cateva zile bune!!!),Ellax!!!Unde sunteti mai dragelor???Dati un semn de viata sa stim ca sunteti bine!!!
Carminutzo,tu esti ok???

Mergi la inceput

Si cateva poze cu noi:http://www.flickr.com/photos/13932096@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Si cateva poze cu noi:http://www.flickr.com/photos/13932096@N00/

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Dana vad ca voi ati ajuns la citit deja. Probabil cititi "povesti de adormit copii"....de asta adorme puiutul in premergator!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Felicitari Simona!!!
Sarcina usoara si un bb minunat!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput