Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, n-are nimic puisorul la coaste ...
Si Vladut avea capusorul moale la palpat la ultima vizita. Fontanela anterioara e mica mica, dar posterior capusorul avea fontanele inca moi si maricele. Despre coaste noua nu ne-a zis nimic. Dar zau ca nu se vede nimic in neregula la Mathias. Totusi e bine ca ai urmat tratamentul prescris.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - ce ar trebui sa se vada la coaste?deocamdata n-am vazut nimic. ma intereseaza pt ca mi-a zis pediatra sa-i fac la Vladic eco de sold si femur aproape de 4 luni tot pt rahitism.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nu prea stiu ce-ar trebui sa se vada la coaste...dr il palpeaza mereu acolo si zice ca-n cateva luni s-ar vedea ca-i o problema daca n-am face vit D.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MamiLili eu nu vad a avea ceva piticu la costite,cica ar trebui sa se vada ca se duc spre exteror (adica flutura)
Itzy sa fiti sanatoase si sa nu aveti nimic dar ca sa te linistesti fa-i analiza.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Usorlili si Matti sufera cand trage parturi,de multe ori il trezesc si din somn

Notte fetelor m-a duc si eu la nana

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

UsorLili, si Raduku plange la unele partzuri. Pe alea le numim "partzuri de aur", pt. ca-i vine tare greu sa se desparta de ele. Asa sunt unele partzuri, mai elaborate, si pt. ca a muncit atat de mult sa le confectioneze, bebe se supara cand ele pleaca.

MamiLili, pupici pe coastele alea... Sunt in regula. Intr-adevar, daca ar fi o problema, se va vedea. Noua ne-a recomandat dr. sa luam Vigantoletten, pt. ca Vigantholul era prea slab (?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ena eu am o dr pediatru...femeie la 52 de ani...tu cauti un domnu' dr. poate stiu fetele...

Eu am avut rahitism cand eram mica...aveam coastele mai bombate asa...adik mai iesite in relief un pic...ca sa va dati seama ...la extrema desigur...poate stiti copii aia subnutriti africani cu burtik mai bombata si cu coastele la fel...ei bine aia sunt rahiticii. Eu mereu ma tot uit la coastele bubulinei.

Cat despre partulete a mea le trage fara sa clipeasca, razand...cand se joaca, cand pedaleaza....nu are nici o jena si nu se screme deloc...chiar ma gandeam daca o face asa si la gradinita...

Usorlili or fi crampe...sau poate chiar colici...o avea acum daca zici ca se strange asa...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara tuturor!

La mine nu a mers netu' aproape 2 zile si cand in sfarsit si-a revenit si deschid dc ce gasesc? Oricum imi pare rau de ce s-a intamplat si nu intru in detalii. Am avut de recuperat aproape doua capitole, iar din acesta an citit abia 4 pag. Vreau sa raspund la mai multe dintre voi, dupa care voi termina de citit.

gracie mi-ai promis niste poze cucipic cand era mic mic. Astept
Beatrix e super suportul pt baita, voi cauta sa cumpar si eu pt ca ccc cred ca-i practic. Felicitari pt primul dintisor al lui Eric
Sephora eu alaptez si nu mia venit CM, sper sa nu vina degraba "musafirii", ca-i urasc . In legatura cu muscatul de tzitzi si lui Luca ii cam place sa faca asta o face zambind.
Vauva sunt super pozele, vreau si eu zapada si sa merg la sanius cum mergeam in alti ani.
Alexxia am citit si eu perlutele Rutycai, scumpa de ea. Abia astept sa aud si eu perlele lu' fi-miu. Multa sanatate lui Ruty.
Monique am descarcat si eu de pe odc Winsor Pilater dar inca u am apucat sa vad despre ce-i vorba.
Ignatica multa sanatate micutului
Itzy si strumphuletzul meu tresare si orice, iar eu banuiam ca se intampla asta deoarece cand era insarcinata radeam de socru-miu ca el tresare tot timpul prin somn si am crezut ca de asta tresare si Luca. dar din cate am citit aici vad ca e ceva normal.
Pufy listuta e super
Cristina am semnat condica

Vazut toate pozicele anuntate in ultimile 2 capitole si toti bebicii sunt superbi.

Oricum vreau sa zic si eu ceva (nu aruncati cu rosii in mine), imi amintesc cand era la odisee de ceva ce nu mi-a placut dar am tacut si n-am zis nik. Intrebasem si eu ceva ca nu stiam si una dintre fete (nu dau nume) imi raspusese intr-un mod nu prea frumos si m-am simtit respinsa su stiu de ce. Asta s-a intamplat nu o data ci de doua ori, dar nu am pus la suflet si bine am facut. Nu am nimic cu nimeni si nu plec de aici, dar cred ca voi scrie si dincolo ca tote imi sunteti dragi. Gata am terminat ce am vrut sa spun. Ma duc sa termin de citit si revin.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pufy spor la amenajat noua casuta

Oanacn si Beatrix felicitari pt primii dintisori

Scumpik asa credeam si eu ...ref la tresarit ca este din tim,pul sarcinii...cand am cazut pe scri la metrou...eram in 7 luni si atunci m-am speriat rau...dar daca ziceti ca si la voi e tot asa...

ma duc si eu la culcare...am mai cautat una alta pe net...dar dejami-e somn..pupici

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Dupa 2 zile de citit si cugetat, raman la ideea ca pacat ca s-a ajuns aici! Oricum, eu am decis pt. inceput sa postez pe ambele forumuri si voi ramane acolo unde ma simt cel mai bine.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput