Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 29
monykk spune:
catalina sa va traiasca Matei 
alinus felicitari ptr. bebelina , sa fiti sanatoase
mediterana nastere usoara si sa auzim de bine

felicitari Ana_alx sa va traiasca bb filp
gio am plans citind povestea voastra " vis de ianuarie " , felicitari
JORDASH TINEM PUMNI , AZI E ZIUA CEA MARE
ARI_ELA FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA
anis toata admiratia mea , nu te lasi deloc 
AISKA , RALI M-ATI LASAT SINGURA SI ATI PLECAT LA NASCUT ? EU VA FAC GALERIE CA LA MINE E DE GROAZA

MONICUTZ TIN PUMNI PTR. VINERI , POATE NASC SI EU ATUNCI
ALBINUTZA GALERIE SI PTR. TINE , POATE VREA ASA BEBE 

bb-ul meu e terorist .........azi am facut acelasi lucru , iar spital, iar control, iar carat bagaj si degeaba si
in final iar acasa. Numai ca de data asta am fost mai desteapta , patita de data trecuta , m-am dus intai si m-am schimbat
ca sa nu ma plimbe iar cu imbracat dezbracat . M-am dus eu increzatoare ca azi o fi ziua cea mare , ca ma opreste si ma interneaza , da de unde sa am eu norocul asta . Copilul nu a coborat inca (la 41S ) colul moale si scurt dar tot inchis,
contractii de nici un fel , lichid destul , puteti merge acasa si daca nu se intampla nimic vineri va internam si provocam nasterea ........aoleuuuu am gandit , iesi mama afara ca ma omoara astia vineri. Fetelor , am ramas socata , m-au dus
la inregistrat copilul cu apratele alea ale lor , in sala acolo , o tipa care nastea saraca si tipa ca din gura de sarpe
imi venea sa o iau la sanatoasa cand ma uitam la ea si avea si epidurala facuta .........de data asta aveam morcovul nu numai cu
frunze ci si cu gradina si gradinar ,mi s-a facut o frica .........brrrr. Asa ca eu deocamdata in acelasi stadiu pana vineri , pup fetele
41+
mony
loremunteanu spune:
Monykk, tu cu cine nasti? Cu medicul care te-a urmarit sau cu cineva din elias?
Loredana
39+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Liuda spune:
ALO!!! EU SANT AICI!!!
nu am citit mai nimic din urma dar poate o sa reusesc pana la urma... am frecat-o din gara, adica de acasa, ma duc la dr. gineco - ca de eri luam pastilute sa oprim lactatia care oricum nu exista insa ca sa nu facem masita - asa trevuie - pastilute! ma duc sa ma pipaie doamna la tite sa zica ce vede... sau simte, Diana e acasa cu bona, doarme foarte bine, bine, cate 4-5 ore de cateva zile, eri a fost constipata insa dimineata a ras 100 ml de ciai de musetel cu zahar (pentru fermentatie ) si intr-o ora a facut tona de caca in pampers... lapticul il avem la pachet asa ca nu e nevoie de mine... dar am plecat la 2 din casa... nu ma indur s-o las chiar daca stau aiurea in jurul ei, oricum trebuie sa mai ies ca numai asa imi revin si eu din starea asta de cacat in care am fost. Acum parca sant mai bine chiar daca nu ma satur de somn, - diseara ramane bona peste noapte si dorm si eu mai linistita, ca asa ma trezesc de 100 ori pe ora - cam de cate ori casca sau rade in somn papusa - de atatea ori sant si eu cu ochii beliti si urechile ciulite... Ma duc sa fac si cateva poze sa-i trimit lui maicamea ca m-a inebunit la telefon cu pozele ca parca asta ar fi problema mea ...
daca o sa mai fiu pe aici o sa va mai scriu - acum promit ca o sa incep sa apar mai des... poze cu aia mica o sa pun diseara - ca le am acasa in calculator -
eu va pup si mai citesc pe aici sa vad cine a nascut cine nu, cine urmeaza, care e faza ca inca nu inteleg care e situatia aici - pe forum!
aaa iar am uitat sa schimb semnatura
- o fac... data viitoare
pup fetele si bb si burticutele ramase ( ma uitam in poze si parca imi este dor de burta)
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 4 zile
AMR - azi e ziua cea mare!!!!
monykk spune:
mihacarm multam de grija dar bb asta al meu e tare capos nu mai stiu ce sa
fac , cu rugatul nu merge la el si mi-e o frica de inducere .........
mony
carcarel spune:
Burticutze si mamici, voi stiti ceva de Oana Bucur? Nu as vrea sa o stresez, ma gandeam ca poate ati mai aflat voi ceva despre ea. Cred ca ar trebui sa-i dea drumul acasa in curand.
gio spune:
quote:
Originally posted by cleopiciu
buna mamici si burtici!!!
AM si eu o iotrebare in legatura cu vaccinul facut in spital ,la cit timp a trecut la bebe si cum arata inainte sa treaca ? la noi s-a inrosit si in mijloc e galben ,m-am tot uitat sa vad ce este daca e puroi sau ce e ...,m-am speriat tare aseara cind am vazut ....,o sa o sun si pe dr. ...,dar nu mai am rabdare ,ma puteti ajuta cu un raspuns....
e absolut normal, nu v-au zis ca asa trebuie sa fie? inseamna ca e bine si va face floricica. stai linistita, numai sa nu umbli acolo, sa nu-i faci nimic.
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
monykk spune:
loremunteanu eu o sa nasc cu Mona Zvanca desi nu am fost urmarita de ea
doctora la care am fost eu (particular) m-a trimis la elias la doctora Zvanca
zilele astea nu a fost nici ea si m-a vazut alt doctor , din doctor in doctor........
mony
loremunteanu spune:
Monykk..........intrebam din simpla curiozitate. Sper sa nu te fi suparat.
Fetelor sa ne deschida si noua cineva capitol nou...
Va rugam.
Loredana
39+1
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Catalina spune:
Auzi stimata Messa, dupa aproape un an fara utza utza, poti sa spui ca ma rasfatz? Sper sa mai gasesc ce trebuie sa gasesc ... . :)
Liuda, ma bucur sa te aud cu un tonus mai bun. Cat despre trezitul de 100 de ori pe ora, cred ca pentru cele mai multe dintre noi se aplica, daca nu pt toate. Sanatate multa!
Pupici
monykk spune:
stai linistita lore nu am de ce , si eu am pus o multime de intrebari pe aici ,
si tu mai ai putin , tu la ce medic esti , tot la elias ?
mony