Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cleo, si mie mi-a zis dr neonatolog ca sa nu fac nimic la vaccin ca e ok sa faca bubita aia si basicutza ca si cum face puroi.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Catalina, pai zau ca ejti inumana, fato, adica tu ai acusha verde la utza utza si eu trebe sa mai astept??? Vezi, viata nu e dreapta...

Liuda, iti trebe ajutor, fato, nu poti face numa' tu totul! Eu am avut ieri o criza de behaiala ca nu dormea micul istucan si ma bagase in toate alea, nu stiam ce sa-i fac si-mi mai si cadea capul pe birou de somn din ala rauuuu! Cum au venit mama soacra si iubitul nostru tati acasa, cum (dupa inca o toana de suspine) m-am relaxat si am tras si un somnic... azi viatza e iar rozzzzz ca gārgālicea mea!

Belle, am facut o chestie desteapta - am muls laptele meu si il stochez la congelator si ii dau cu bibe - mi-e mai usor asa, laptele meu poate fi dat la bebe de oricine pe urma si vad si cat haleshte la o masa, ceea ce ma calmeaza, logic. Plus ca azi am cantarit-o si a luat aproape 300 de grame intr-o saptamana, ceea ce e super bine, sunt atat de fericita!

Ceea ce ma duce cu gandul la alta chestie. Fetelor, unele din noi avem prea mult lapte, altele nu au deloc - am putea face un grup de suport pentru fetele care nu au - il colectam pe al nostru si facem un fel de banca de lapte de mama? Ce parere aveti de asta? In felul asta, mamicile care nu au lapte de mama dar ar vrea sa hraneasca bebeii asa ar putea primi macar ca supliment lapte de la noi cele care avem prea mult. Cum vi se pare ideea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Ana! Sa-ti traiasca bb Filip! Apgar 10 la cezariana, asta chiar ca e ceva rar!

Observ ca sunt din ce in ce mai multe discutii despre bebici si din ce in ce mai putine despre burtici. Ce frumos, in curand vom fi toate cu ...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Messa ideea este laudabila dar in practica nu este voie sa dai laptele tau la alt bebelus. 1. Din motive de sanatate - ale mamei, 2. pe motiv ca laptele tau este conceput sa se potrieasca bb-ului tau. Asta ni s-a zis in spital.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

offfff
vad ca nu sunt singura care se chinuie cu bb sa pape. si noi tot cam asa: pun bebelina la san, trage cat trage, se enerveaza pt ca nu o las sa molfaie si-i scot sanul din gurita ca sa i-l dau iar... si tot asa 10-15 min. apoi ma mulg si-i mai dau ce iese, dar normal ca nu se satura si-i mai dau si 2 masuri de humana. nu mananca tot, sau daca ia tot apoi vomita. macar sunt fericita ca nu mai am rani la sani si pot sa-i dau atat cat ia. cred ca e si ea mai lenesa dar nici laptele meu nu e asa consistent. sper din suflet sa se regleze si asa ia numai san. daca natural nu am putut sa o nasc macar sa o hranesc natural...

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Eli1977, bebe Andrei e scump tare, iar in ochii parintilor se citeste mandria! Sa va traiasca!
Ana_Alx, felicitari pentru bb Filip!

Mie imi plac tare mult povestile despre nasteri! Si cum acum sunt in perioada in care plictiseala incepe sa ma enerveze, pleaseeee, scrieti povesti!

Eu, asa cum ati dedus, in afara de felicitari pt proaspetele mamici, nu am nimic de scris, la sfaturi nu ma pricep, asa ca nu vreau sa umplu pagini cu non-sensuri!

& & &

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici, mamici, bebici!

Eli1977, frumusel foc bebitul vostru. Sa va traiasca!

Flavia, ce-au crescut buburuzele voastre! Sa nu fie de deochi! Am si eu o intrebare... s-ar putea sa sune stupid... cum le deosebiti? Au semne distincte sau ... Totdeauna mi-am pus intrebarea asta, cum deosebesc parintii de gemeni bebeii...

Ana_Alx, felicitari pt bebe!

Eu nu stiu ce sa va zic... Sunt in asteptare... Destul de stresata/ emotionata... Nu pt ca nu m-as descurca cu bebe... mi-e cam teama de momentul nasterii, in rest n-am nici o grija... Asteptam...

Loredana 39+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Hai ca am hranit si eu puiutii. Nu stiu cum se face ca la ora pranzului li se suprapun mesele...si sa ma vedeti cum tin biberonul cu o mana si cu alta mai bag o lingurita, sau in cazurile fericite toc la cap nazdravanul mare sa mestece.

Monu - uleiul de masline este de la Costa d'Oro, extra virgin, l-am pus intr-o sticluta de 100ml (in care initial a fost alcool alb), apoi am pus la fiert in apa clocotita si am lasat 15 minute. Eu n-am pus vit A pt ca nu am avut in casa, asa ca nu stiu ce cantitate, parca gabriela_s zicea de vit A, poate te ajuta ea cu un sfat. Nu cred ca merge direct uleiul, sincer nu am o explicatie stiintifica.

Messa- esti teroare

Marina- cel mai important pt bebelus este o mamica linistita si echilibrata, ceea ce sunt convinsa ca esti. Nu te mai stresa cu lapticul. Inexplicabil, dar vad ca tot mai putine femei reusesc sa alapteze. Din pacate nici eu n-am avut norocul asta Vad ca si tu tot pe Humana esti

PS- am baut lichide de mi-a venit rau si lapte tot n-a fost. Adica este dar nu suficient pt papusica mica. Ma trezeam noaptea si, dupa o tura de alaptat, bagam un borcan mare de compot de piersici. Ceai, cate 2 cani odata. Apa...la alaptat stateam cu sticla langa mine. Nu a fost sa fie, asta e! Bebelina sa fie sanatoasa!

Ma duc sa-mi culc puiutii, vad ca David s-a bagat deja in pat. Ma asteapta!!!

Va pup pe toate

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu: "Am si eu o intrebare... s-ar putea sa sune stupid... cum le deosebiti?" Flavia, aceeasi intrebare ma framanta si pe mine in timp ce le admiram!

monykk, oare e la spital? Nu a mai intrat de vreo 2 zile.
Pentru fetele care nasc azi sau au de gand:

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salina, merci frumos. Tu reusesti sa te descurci cu copiii solo? fara ajutor gen dadaca?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput