Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 27
cleopiciu spune:
buna mamici si burtici!!!
AM si eu o iotrebare in legatura cu vaccinul facut in spital ,la cit timp a trecut la bebe si cum arata inainte sa treaca ? la noi s-a inrosit si in mijloc e galben ,m-am tot uitat sa vad ce este daca e puroi sau ce e ...,m-am speriat tare aseara cind am vazut ....,o sa o sun si pe dr. ...,dar nu mai am rabdare ,ma puteti ajuta cu un raspuns....
ylilimic spune:
gio- da-i multe lichide organismului si va sti el unde sa le directioneze: compot, iaurt de baut, bere fara alcool - toate sunt probate de mine si chiar neonato ni le-a recomandat la iesirea din spital.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
FLAVIA IOANA, pe mine nu m-a stresat asa de tare alimentatia cu sonda, eram constienta ca era unica metoda de a-l face pe bebe sa ia in greutate, astfel incat sa ajunga sa aiba forta de a manca singur. La sectia de prematuri, unde am stat din saptamana a doua, asistentele erau foarte dragute, ne lasau pe noi sa dam lapticul lui bebe, ne-au invatat si incurajat sa le schimbam pampersul, am venit acasa cu multe lectii invatate. Binenteles ca acum nu as mai dori sa-l mai vad cu furtunelul in gatut.
Si noi facem botezul duminica, nu vreau sa mai stau pana upa Pasti, ca atunci e bun deja de dus la agatat!
ELI 1977, si eu am bibe de la Avent, si nu mi se pare ca ar avea nu stiu ce debit, saptamana trecuta le-am luat la regaurit cu acul incins, ca se plictisea puiutul sa traga si sa vina asa incet, dar noi suntem deja la jumatatea lunii a doua. Eu il tin pe David mai inclinat, goleste primii 60 ml in 10-15 minute, depinde cat de infometat este.
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
cristiana70 spune:
Rog fetele sa-mi dati si mie o reteta de cura de slabire, ca am pus pernute pe picioare si solduri. Daca tot nu mai fac lapte nu mai are nici un sens sa ma alimentez ca o disperata, am hotarat ca dupa botez o tai cu dulciurile. Vedeti acum de ce facem botezul duminica?![]()
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
Helenutza23 spune:
buna fetelor
azi 31 ianuarie la ora 6 a.m. a nascut Ana_Alx pe bb Filip cu 3280 g, 50 cm, Apgar 10, cezariana! 

stiu ca si jordash era tot programata azi... ce stiti de ea?
Flavia super fetitele, sa va traiasca!
Catalina sunteti mari! sa fiti sanatosi!
37+ 

anis spune:
Gio ..da ..e putin..si la mine tot cam asa e..tot asa scot dupa 3 ore cam 30-40 dintr-un san , mie mi se pare f putin.Lichide multeeeeee 4-5l, bere fara alcool , seminte
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
cleopiciu- lasa-l in pace pe vaccin! e normal, vaccinul isi va modifica aspectul continuu pana la 6 luni, cand se va face verificarea lui.
rectiile locale descrise sunt si ele normale, nu stoarce/racai cu nimic.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
Salina poti sa imi spui si mie te rog ce fel de ulei de masline folosesti la masaj? de la cine e? si cum il fierbi in bain maine? direct nu se poate? ai idee la cat ulei de masline se pune o fiola de Vit A?
noi suntem cu pielea uscata rau de tot si se descuameaza.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Catalina spune:
Cleo, si noua ne-a zis in spital ca daca se intampla sa se inflameze vaccinul sa il lasam in pace. Asa ca eu zic sa nu ii faci nimic dar suna totusi la medic ca sa te linistesti.
monu spune:
Cleo, la Alexia vaccinul se bubosea o data pe luna timp de cateva luni pana sa se vindece complet. Asa ca stai calma ca e OK.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia