Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 25
Catalina spune:
Va multumesc mult fetele de urari, Matei ca transmite cate un pupic la toate si va intreaba, "nu aveti ceva de mancare?".
Din ciclu' "iete ce probleme are unii ..." va spun ca mai am nitel si incep sa ma ingrijorez. Mananca Matei un bibe de 150 si dupa nici 2 ore, incepe sa bazaie cu pumnii prin gura, zic eu, dupa mancare. Bine, ii mai bag neshte ceai, nu ma bate Aelita, dar ma intreb, e normal sa planga asa de repede de foame?
Ce sa mai zic si io ... pupam talpile lui Doamne Doamne ca suntem sanatosi si mama a avut timp sa faca curat, acu baga repede un sandwich si se apuca de calcat. Aelita, apropos de obsesie cu curatenia, iete si la mine o mostra.
Pupici.
anis spune:
Off..si la voi e asa?
Iarina e inceata mananca la un san si 30 de min si tot nu scoate tot din el.Dupa aia ma mulg si mai scot.MAnanca asa de incet , mai motaie, eu o zgaltaii e un chin...si ii dau laptele muls la bibe, si cam ii place ca nu munceste.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Maryela spune:
Catalina explica-mi te rog si mie cum e cu prima de nastere?? Ce acte trebuie sa depunem si unde??
Bebe al meu face astazi o saptamana si mananca la o masa cam 100 de ml...Humana...o fi mult??
Ideea e ca dupa 2 ore se trezeste si vrea iar.
La san la mami nu mai vrea sa mai suga...s-a obisnuit la bibe.
Am vazut ca a scris cineva legat de gurita lui bebe, de chestiile alea albe...nu stim cum sa mai scapam de ele...Ii dam si cu glicerina cu Stamicin si degeaba..:(
Pup fete dragi si mult curaj!!!!!
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
LEVI spune:
Catalina,La multi ani ! pt bebe,sa fie sanatos si cuminte.
Nu te ingrijora ca mananca mult.Iti spun din proprie experienta ca e mai bine sa fie mancacios decat sclifosit.As vrea si eu sa am parte de niste bebei asa mancaciosi.
Cu Daria am patit cam cum pateste Anis,numai ca eu n-am rezistat si am renuntat la alaptat iar curand laptele a disparut.Am trecut pe biberon,dar dupa 2 luni nu i-a mai placut nici formula si orele de masa erau un chin.Sper sa nu mai am si acum problemele astea ca innebunesc.
In rest ma inscriu si eu in clubul persoanelor care nu dorm noaptea,din cauza durerilor de tot felul.Am si contractii care trec pana la urma cu No Spa,abia mai merg din cauza burtii grele.Numar zilele pana pe 10 cand avem programata cezariana.
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Salina spune:
Mai fetelor...o fi ceva in Humana de-i face pe bebei sa bea asa bine?
Maryela, scumpa... nu e mult daca nu-ti varsa dup-aia. Daca e mancacios, foarte bine. A mea matza mananca 100-130ml si are 4 saptamani... Fiecare cu ritmul lui. Ciudat e ca ziceti, si tu si Catalina, ca bebeii dupa 2 ore tot ar mai vrea sa pape...
Mediterana
, nastere usoara!!!!!
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Flavia-Ioana spune:
LEVI te
si ma gandesc la tine !!!
CATALINA, eu le dau la fete HUMANA si este foarte bun, cresc foarte frumos, le modeleaza, nu le indeasa asa cum este MILUPA, HUMANA ajuta la dezvoltarea musculaturii, a oaselor, este un lapte foarte bun, dupa spusele tuturor pediatrilor din Brasov si a neonatologilor care m-au indrumat !!!
CRISTIANA70
, numai noi stim prin ce am trecut...de aceea am preferat sa tin pt mine povestea nasterii si a celor 6 saptmani petrecute in spital, care pt mine nu au fost usoare deloc...
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
ylilimic spune:
mediterana-esti pe drumul cel bun! Sa ai nastere usoara si bb sanatos!
catalina -
La mai multe luni!
alinus25 - Sa iti traiasca bb, sa fiti sanatosi
!
ralu - oscilococcinum e remediul pentru raceli in sarcina.
hai ca revin, am putina treaba!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
FLAVIA IOANA, nu imi este greu sa imi inchipui prin ce ai trecut in cele 6 saptamani, pentru mine si cele 4 au fost foarte mult, imi tineam moralul ridicat prin minutele pe care le petreceam cu puiutul meu. Insa imi dau seama ca cu doi e mult mai greu, aveam in salon o feta care nascuse tot gemeni, fetita de 2300 si baiatul de 1600 g, avea si ea ce sta pentru baietel, sa faca greutatea sa poata fi externata. Dar spre deosebire de ea, noi am nascut la varsta gestationala mica, tu la 31 sapt daca bine imi aduc aminte, eu la 32/33, iar bebeii nostri la varsta asta nu au inca format reflexul de supt. David al meu a mancat la sonda aproape trei saptamani, bine ca a trecut, ca acum e mancacios, e lumina ochilor mei!
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
gio spune:
fetele, la fie-mea 1 am folosit Similac (cand a mancat lapte normal ca mai mult regim) si am fost f multumita. acum nu stiu daca mai este, dar la noi nu se prea gaseste si sunt putine sortimente. ca si humana, e un lapte cu traditie. iar firmele fac exclusiv laptic pt bebelusi.
intr-adevar acum 3 ani si jumatate era la moda Millumil. in general, daca le comparati compozitia, cele bune au cam aceiasi concentratie de Ca, Fe etc.
anis, si Toria adoarme la san si daca ma mulg dupa mai scot 10-15 ml. il dau si pe ala si sa vezi cum il galgaie...iar la san trage cat ii curge-n gura si dupa aia nu mai vrea
. oricum eu ii bag si completare pt ca in continuare isi roade pumnul dupa ce goleste sanii & lapticul muls din bibe. noapte o tin doar cu san, insa nu va spun cat de des se trezeste,,,,
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
sraluca spune:
LILI ocilo e remediu pt raceli oricand, e remediu homeopat. Si isi fac efectul repede si bine. Eu am tot timpul in casa oscilo just in case.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006