Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 23
Cristinna spune:
Buna seara fetelor,
Stiu ca nu am scris de foarte demult, dar de citit v-am citit apoape in fiecare zi si m-am bucurat de fiecare nastere a puiutilor vostri

.
Acum e randul meu sa va anunt ca s-a nascut si puiutul meu David-Cristian, in 25 ianuarie, la orele oo:20 min
. Nasterea a fost naturala cu epidurala , iar tartacuta mea a avut 3150 de gr si 52 de cm
.
Acum suntemem deja de 2 zile acasa , sunt extrem de cuminti, dormim, papam si iar dormim.
Va salutam si va dorim la toti si toate stelutele sa creasca mari, sanatosi si cei mai fericiti copilasi
Cristinna si puiutul David
Cristinna
29+
David
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20070112/dt/8/k/0397/preg.png
LEVI spune:
In legatura cu laptele praf,si eu imi puneam problema pe ce fel de formula sa mergem acum.
In urma cu 4 ani era foarte in voga Milupa.Eu cu asta mi-am hranit fetita.Acum vad ca se merga mult pe Humana.
Mai da cineva Milupa la bebe? Eu stiu ca era un lapte foarte gras,ramaneau urme pe peretii biberonului.Nan-ul mi s-a parut destul de subtire(am incercat odata si cu asta ,dar ne-am intors tot la Milupa,ca tot asta ii placea mai mult).Si de crescut ,crestea tot in ritmul ei.In primele 2 luni a luat cate 1 kg,apoi mai putin.
Eu am auzit ca toate tipurile de lapte praf cam "pufosesc" copiii.
Intrebarea mea e :Mai foloseste cineva Milupa?
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
sraluca spune:
uita-ti ce am gasit pe un forum:
NOVALAC
NOVALAC - FORMULA NOVALAC 1, 400G
Lapte pentru sugarii pana la 5 luni
NOVALAC - FORMULA NOVALAC 2, 400G
Lapte pentru sugarii de peste 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC 3, 400G
Lapte pentru sugarii de peste 1 an.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC AC 1, 400G
Formula de lapte anticolici pentru sugarii pana la 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC AC 2, 400G
Formula de lapte anticolici pentru sugarii de peste 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC AD 250G
Formula de lapte antidiareica.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC AR 1, 400G
Formula de lapte antiregurgitare pentru sugarii pana la 5 luni
NOVALAC - FORMULA NOVALAC AR 2, 400G
Formula de lapte antiregurgitare pentru sugarii de peste 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC HA 1, 400G
Formula de lapte hipoalergenica pentru sugarii pana la 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC HA 2, 400G
Formula de lapte antiregurgitare pentru sugarii de peste 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC IT 1, 400G
Formula de lapte pentru combaterea constipatiei. Pentru sugarii pana la 5 luni.
NOVALAC - FORMULA NOVALAC IT 2, 400G
Formula de lapte pentru combaterea constipatiei. Pentru sugarii de peste 5 luni.
Pentru cei cu probleme
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
cristiana70 spune:
Ma bag si eu in seama, desi vad clar ca locul meu nu e aici, de nascut nu mai trebuie sa nasc iar bb e prea cuminte
!
ADELA, si eu ii dau NAN lui David, pana acum a fost PreNAN, acum suntem la ultima cutie, dupa asta NAN1. Eu il prepar cu apa calda fiindca sunt terorizata de cocoloasele care raman in lapte si infunda tetina, apoi il racesc la robinet. Cu cocoloasele am patit-o de catreva ori, ca a plans bietul micut de disperare ca nu venea lapticul.
Cu kk stam bine, o tura mare noaptea, atata doar ca azi s-a intamplat taman cand il schimbam, si mi-a trantit fi-miu un kktel pe masa de infasat. Aviz GABRIELEI S care a postat subiectul cu articole nenecesare la bb, unele fete au scris ca e inutila salteluta de infasat, oare nu le-au facut niciodata bebeii pocinogul in pat?
Fiindca azi piticul s-a trezit prea inaintea orei de masa, l-am imbarcat in carut si l-am lasat in sufragerie, sa vada omul stirile. A adormit ca un ingeras, ca tat-su. Intre timp am realizat si adaptarea cu ceilalti membri ai familiei, cei doi labradori, care l-au mirosit si acceptat, hotarand ca e ok. Saptamana trecuta, dupa ce a plecat mama, am lasat intr-o zi usile deschise si eram la telefon in sufragerie. La un moment dat vad ca dispare cainele, termin conversatia si sar ca o disperata sa vad daca nu s-a suit peste David in patut. Ei bine, Ringo al meu statea bine mersi in cur langa patut, cu o privire gen:"uite ce am gasit?". Cateaua n-a intarziat si ea sa apara sa faca receptia, acum au acceptat ca mai exista un locatar. Ce sa faci sunt si ei suflete, cateva zile dupa ce am venit acasa abia se atingeau de mancare, crezand ca pe ei nu-i mai iubeste nimeni!
CATALINA, si eu o mai tai incolo-incoace cu masina, si am aceeasi senzatie ca ar trebui sa fiu altundeva. Abia astept sa mai treaca un pic de vreme si sa-l pot cara pe David peste tot, nu prea imi place sa-l las cu nimeni.
cristiana si
David Cristian 21.12.06
http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940
cristiana70 spune:
CRISTINNA, ce coincidenta, suntem doua Cristine cu cate un puiut David Cristian. Sa ne traiasca!
cristiana si
David Cristian 21.12.06
monu spune:
Elli chiar daca bb adoarme il pui la ragait. Centura nu am purtat - si am 2 operatii de cezariana.
Am fost la pedi azi si pitica a luat intr-o sapt 290 g asa ca acum are 2.700. 
cu ochisorul ne-a zis ca e o reactie la nitratul de argint care i-a fost pus in ochi imediat dupa nastere.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
adela2006 spune:
elli1977 eu port centura ( burtiera de la sensi blu cu arici )din prima zi cum m-am ridicat din pat s-a tras foarte frumos burtoiu o tin tot timpul inclusiv cand dorm nu ma deranjeaza deloc
pe bebe il pun la raga chiar daca a adormit ; daca il pun in pat fara raga vomita imediat ( mai vomita ea si cu raga dar mai putin si dorm eu mai linistita
ca nu se ineaca fata )
cristiana eu folosesc la schimbat o musama peste care pun un scutecel de finet sa nu raceasca copilul
nu de alta dar exact cand vreau eu sa o schimb mai face un pisu si sta la mine pe pat
ma duc in pat ca acusi se trezeste buburuza si incepe distractia
va pupacesc
cristiana70 spune:
ADELA, al meu mi-a tras atatia pipi, ca nu le mai stiu numarul, cum da cu funduletul de aer rece, cum ii da drumul.
Noi am terminat deja masa de seara, mergem cu toata trupa la culcare. Sa vedem pana cand ne tin "bateriile", oricm trebuie sa apara si tati intr-o ora, doua.
Va pupam.
cristiana si
David Cristian 21.12.06
Monicutz spune:
Salut burtici si mamici,
Acum chiar ca am inceput sa simt apropierea momentului. am fost si am luat 'consumabilele' pe care am zis ca le iau ultimele inainte de nastere. Si am achizitionat pempersi si creme de fundulet, sapun de baie, servetele umede etc.
Am si eu o intrebare. Cu ce masati bebeii?? Cu lotiune de corp sau cu ulei, sau nu-i masati deloc? Eu m-am blocat cand am vazut cate optiuni: cu miros, fara miros, lotune sau ulei etc.
Tocmai citeam intr-un studiu ca se dezvolta mai repede si mai bine in contact cu atingerea umana si ca e bine sa fie masati 15 minute zilnic. Vai cum procedati, sau cum va propuneti sa faceti?
Va pup,
cu un inceput mare de morcov (vorba Liudei!), 37+
diana74 spune:
salutare fetelor,
vreau si eu sa felicit proaspetele mamici care inca mai au timp sa scrie pe forum si care ne ajuta mult cu sfaturile lor .Eu sunt o burtica de 36s+3z si sunt tare nerabdatoare sa-mi vad comoara .Am un baietel de 6 ani dar credeti-ma am uitat atatea ca parca acum sunt la primul copil
.
In ultimele 2 zile am experimentat, seara la culcare, niste dureri de burta in partea de jos si putin si dureri de spate asemanatoare cu cele de la ciclu ,si in plus m-am odihnit destul de rau noptile astea .De asemenea ieri si azi am observat pe tamponul zilnic (acela subtire)o scurgere asemanatoare cu pipi ,usor galbuie care nu seamana cu scurgerea alba si groasa pe care o am de cand am inceput sarcina .Sa fiu eu paranoica sau o fi vreun semn de ceva ???
Ati mai experimentat careva din voi asa ceva ?
Ajutati-ma si pe mine cu raspunsuri ca sa pot dormi linistita
.
Va pup si va doresc multa rabdare si nervi de otel iar viitoarelor mamici le doresc mult succes si nastere usoara .
Pupici
diana
36+