Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 22
sraluca spune:
AELITA, crezi ca eu nu am stat ca pe ace dar nu m-a lasat ta-su
. Oricum am invatat sa ii recunosc plansul si era plans de alintat ca daca era altceva ma duceam eu sa il cocolosesc.
ANIS nu stiu exact daca a avut vreun efect real sau mi s-a parut dar eu luat debridat pt mine cand am iesit din spital si facea asta micu kk dupa fiecare masa. Pe timpul ala ii dadeam lapte muls in combinatie cu humana. De cand ii dau numai humana face o singura data si aia scremuta. Incearca si asa sa iei tu ceva pt kk ca se duc in lapte. Cica alea naturale gen herbolax se duc sigur. Numai ca o sa petreci mult timp pe tron.

sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Catalina spune:
Buna fetelor, am revenit si eu de la doctor. Vreau sa va zic ca a fost minunat sa ies, sa conduc, chiar daca dupa vreo ora jumate bagam forja la masina sa ajung mai repede acasa.
Am 59 de kg (de la 73), trimitere la ortoped si analize si m-am vazut si cu ginecologul, asa ca doi dintr-o lovitura. Avem verde la utza utza peste o sapt jumate cu preze si apoi Logest dupa ce imi vine, cand o vrea el sa vina. A fost o adevarata placere sa il revad pe dr Radoi, parca facusem amandoi razboiul, asa ma simteam. :)
Bebita si-a revenit cu caca, vad ca a facut un pampers intreg saracul (asa l-am gasit cand am venit, poate ar trebui sa plec mai des ... ;-) ), sper sa o tina tot asa. Si ochisorul e mai bine (Aelita sa stii ca asistenta ne-a dat picaturile, nu am luat noi asa de capul nostru si nu ii dau doar cu ser).
Dr. Radoi mi-a zis una care m-a cam ingrijorat, cum ca Humana ar face bebeii grasi, ca are nu stiu ce vitamine si cer din ce in ce mai mult. Voi mai dati careva Humana? E adevarat ca bebele meu a luat peste 1 kil dar o fi rau asta? Nu stiu ce sa fac, o sa vb si cu pediatra (care nu mi-a zis nimic de altfel) sa vedem, stiu ca nu e bine nici sa schimbi asa ... . Dr. zicea ca Nan ar fi mai bun, ca din ala a dat el copiilor lui.
Aelita, te inteleg PERFECT cand zici ca te simti aiurea cand e dezordine. Si eu sunt idem. De fapt nu am inceput sa imi revin complet decat atunci cand am inceput sa pun lucrurile in ordine prin casa, pe net, la serviciu. Paranoia frate, ce vreti ...
Liuda, ma bucur sa vad ca ai revenit. O intrebare insa, CE CAUTI LA BIROU?????????????
Hai va pup ca am un soricel in stomac si peste o ora ne apucam de aranjat baia.
Pupici,
Monicutz spune:
Wanna nu e devreme pe 7 feb chair daca ai termen pe 17. Eu am pe 16 si m-au programat pe 2. Au zis ca e OK. Doar n-or fi nebuni, nu?
Albinuzza, bafta multa!!! Mai ai un pic.
Mcbell si mie imi fac tot rahi. Si eu am emotii, dar ma gandesc ca majoritatea au facut asa.
Pupici,
, 37+
wannajo spune:
Monicutz, cred ca n-or fi nebuni..asa sper si eu. Sa fie intr-un ceas bun programarea ta!
Multumesc fetelor de incurajari! Abea astept sa treaca saptamana asta!!!
pupici,
wanna & bebe din burtika_38w & 2 days
Pepsi spune:
felicitari la toate fetele ptr bebei, sanatosi sa fie, ca frumosi sint! nastere usoara la cine urmeaza,
fetelor am o intrebare va rog, stiti povestea lui michelle81, va rog daca cineva are un nr de tel al ei, sau al familiei, sa ma contacteze pe privat, este fff important!eu, am doar o adresa de messenger!
Flavia
21+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
lizzy spune:
intru si eu pe forum sa va citesc o data la 2 zile, si atunci imi petrec juma de zi sa recuperez ![]()
vad ca proaspetele mamici sunt destul de ocupate cu bb-ii si va inteleg. va doresc sanatate si cat mai putine probleme. 
eu am cam dat in depresie,
sunt zombi toata ziua cu 2 copii, chit ca mai am niscaiva ajutoare, dar noaptea sunt pe cont propriu,
eu cu marc, tati cu ianis (care se trezeste din cauza celui mic, ii aude plansul...) si vreau sa zic ca sunt fericita cand prind 2 ore de somn adanc... hmmmm, ce-i ala vis? 
astept cu nerabdare sa treaca naibii colicii astia afurisiti
si sa nu mai fie important ragaitul
si sa nu mai verse ca dupa cea mai crunta betie
. cam astea sunt supararile noastre.
anis, cum se poate, saracutza, sa nu faca kk nici cu ceai, nici cu lass baby, nici cu nimic? mai bine un eco, sper din suflet sa fie totul ok.
micutzei!
liuda mama, acu 2 saptamani una dintre fetele care aduceau sare si piper in
; hai, capul sus, starea asta a ta pare depresie postnatala, trece repede cu un pic de suport moral
, vezi toate fetele iti sar in ajutor 

catalina 1 kg nu e prea mult, nu-ti face probleme, vezi si tu in timp cum e cu Humana. Primele 3-4 luni poa' sa creasca tot in stilul asta, dup-aia se potoleste. Si eu sunt cu Nan, dar asta e din obisnuinta, la primul copil numai Nan a mers, asta i-a placut...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
belle_vue spune:
Messa, ce probleme misto ai! Asa e filmul cu nedormitul si nemancatul pt mamicile de nou-nascuti in epoca moderna cu familie nucleara (na, ca fac si teorie). Pana la urma te echilibrezi cumva -- totul e sa ai grija sa nu-ti depasesti propria limita. Cat despre utza-utza -- tot e bine ca ai chef. Depinde cum stai cu lohiile -- ca la drept vorbind formulele "alternative" sunt permise (zic unii doctori mai ... flexibili). Laptele bucura-te ca-l ai si insista sa-i bagi "bidoanele din dotare" la inaintare puiutei. Ce, e de capul ei?!
Anis, multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa se rezolve cat mai repede problema cu constipatia bblinei, ca e potential mai rea decat aia cu laptele tau... Curaj!
Albinutzza 

Bravo, alinuk, felicitari pt asa un bb bun cu mami!
Wannajo, macar pe tine te-au programat! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai nastere usoara si bb sanatos! Eu tot pe 7 ma duc la control, cica -- daca nu cumva fac vreo chestie (vreun copil, ceva
) mai devreme...
Catalina, stiu ca Nan era foarte in voga in Ro si acum 2 ani cand am nascut eu bb1 si eu asta i-am dat dupa ce am epuizat sursele proprii. Tendinta cu formula e sa se ingrase mai repede decat cu lapte de mama, asa ca oricum trebuie sa fi mai atenta. Tin minte si eu senzatia pe care am avut-o cand am iesit afara prima data, am condus si m-am preumblat (cu treaba si in mare viteza, desigur) in 2-3 locuri. Nu-ti vine sa crezi -- dar in acelasi timp te ia asa un "ce caut eu aici?...", desi sti foarte bine ce cauti, ai de rezolvat ceva, nu te plimbi, dar tot ti se pare ca te cheama bb si ca trebuie sa fi acolo mai repede... Foarte placut!
Ma duc sa termin de pregatit cina. Mai trec pe aici maine.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
adela2006 spune:
catalina si eu sunt tot pe NAN 1 ; in spital le dadea HUMANA dar pediatra a zis ca mai bine ii dau NAN ; ai vazut reteta de solutie ptr gurita ? mai aveti probleme cu gurita ?
messa , liuda bine ati revenit se simtea lipsa voastra 

ari-ela felicitari cum de ai facut cezariana ?
aelita
incearca sa te odihnesti mai mult fetele au dreptate cata mizerie poti face tu si fetita ?
albinuzza incepem galeria 

anis
tin pumnii ptr maine la eco sa fie totul bine
eu abia astept sa iasa al meu de la baie sa merg sa fac un dus in sfarsit ;
azi am lasat copilul sa urle nu mai puteam oricum imi rupe mainile deja si are 2 sapt prea am invatat-o in brate rasfatata asa ca la ora 6 dimineata urla a mea de numa dupa care cum ziceti si voi brusc a tacut si DORMEA nu-mi venea sa cred asa ca am repetat figura toata ziua si a dormit
a facut si caca singura sunt asa incantata am ajutat-o putin cu metoda lui catalina i-am tinut piciorusele apasate pe stomacel si a functionat multumim catalina ( e mai bine decat cu termometru sau supozitor sper sa tina )
acuma bineinteles ca am si eu din nou o intrebare : voi cum preparati laptele praf cu apa calda sau rece ?
m-am tot contrazis cu maica-mia ea zicea ca se face cu apa calda ( chiar fiarta si apoi racit putin )eu il prepar cu apa rece pun apa in sticluta pun masurile de lapte si amestec ( ea zicea ca se poate sa o doara burtica ca e laptele rece si nu are copilul nici o masa calda )
ma duc la dus
va pupacesc adela si buburuza alexia maria
adela2006 spune:
avem si noi poze la albumul comun dar trebuie sa va logati cine vrea sa o vada pe grasuna mea in prima ei zi alaturi de mamica lesinata ![]()
va pupacesc
belle_vue spune:
adela, de la temperatura camerei pana la temperatura... mamei (adica intre 20-37C) e ok laptele.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others