Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

albinutzza,facem galerie?
sau mai asteptam?

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Multumim, fetelor, de urari, ganduri frumoase si pentru ca v-ati gandit la noi!

Primele (ei, cele mai reusite dintre primele) poze cu bestiunea rozzzzzz (in traducere: bebe Alex-Arianna)se afla aici: http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/

Baaaaai, da' chiar asa, sa scrieti in disperare, si sa n-am si eu umpic de timp sa citesc nimica-nimicutza douashpatru de ore si mai bine? Pai se poate? D-abia acuma am reusit sa citesc tot!

Fetele care ati nascut, felicitari!!!!!! Mai sunteti putine nenascute, hai, nu mai e mult!

Eu in momentul de fatza am 5 probleme existentiale de cea mai mare importanta:
1. (biiiiig problem!!!!!) trebe abstinenta de la utza utza inca niste sasptamani de-acuma...
2. naspa cu somnul rau de tot, pai ce-s io, orologiu stricat sa dau tzatza odata la o ora jumate si sa nu dorm deloc? Pai cat s-o tin asa? Si fara utza-utza... pai nu-i cinstit!
3. naspa cu mancarea, ca n-am timp sa mananc destul, e terorista asta mica, pe cat de mica si rozzzzzzz, pe-atat de terorista, stiam io ca o sa samene cu muma-sa... ca-n rest samana nu ta-su de zici ca a facut-o singur, desi pot sa jur ca am for si eu prezenta (chiar foarte prezenta) pe acel 12 mai 2006 (pe vremea cand aveam voie utza-utza si dormeam cat vroia sufletelul meu)!
4. am lapte sa pun si de-o budinca, si de-o crema de zahar ars... numa' ca lu' puturoasaa asta nu-i place tzatza deloc (sau mi-au stricat-o in maternitate, ca eu ziceam la cateva minute dupa ceza, la terapie intensiva, ca am deja lapte, si ei ziceau care lapte, ca laptele apare la 2-3 zile la cezariene asa ca i-au dat bibe! Mmmm... si acuma ma chinui cu ea sa haleasca de la bidoanele din dotare care curg pana la brau - ma enerveaza, vreau sa ma spal, dau tricoul jos si pana spal o parte a corpului, sunt deja siroaie cu lipici pe ailalta, de ma apuca pandaliile sa stau cu darele alea de zeama pe mine!
5. E naspa cu alaptatul asta ca nu pot nici sa beau si sa mananc ce imi place, nici sa fumez. Foarrrrrte urat din partea lu' laptele de muma ca nu e in stare sa filtreze chestiile naspa! Mi-e dor de-o tigaraaaaa!!!!!

Povestea ex-plodirii o scriu de doo zile si n-am terminat, ca e o intreaga saga, asa ca mai asteptati ca nu va dezamagesc

Acuma ma duc sa ma mulg, ca se trezeste moatza si vreau s-o infund cu lapte de tzatza si s-o culc la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

fetele, ce bine e aici, printre voi, cand stiti atat de multe..si am atatea de invatat..
Gio, Aelita, multumesc mult de sfaturi, chiar nu stiam daca sa ma apuc sa-i dau din bibe laptele meu, ca ma gandeam ca trasul din bibe e mai usor si se invata lenes...dar daca ziceti voi ca nu-mi refuza sanul , m-am linistit, mai ales ca ma dor sfarcurile de ma seaca atunci cand trage si oricum nu are putere el sa ii goleasca pe amandoi.Azi dupa primul supt am tras cu pompa 110 ml de lapte, cu spuma asa, foarte gras, la noapte sa-l incalzesc sa i-l dea tati, ca sa nu ma mai trezesc si sa ma doara iar...si sanii tot plini sunt si i-am mai dat de 2 ori sa pape de atunci..dar nu pot de ex ce mulg acum sa-l pun peste cel muls dimineata, nu?
si cred ca iau pungi, sa-l tin in congelator..
ai vostri cat dorm intre mese?al meu doarme si 4 ore, iar azi noapte s-a trezit de 2 ori..
daca adoarme la san, cum il ai pun eu sa scoata aerul???
fetele cu ceza, cand v-ati pus voi centura de revenire a burticii?ca mi-e frica sa nu fac vreo boacana
AAA!am ramas cu trusa de peridurala intacta si sigilata.daca mai e cineva care nu are...
abia astept sa va pot scrie povestea nasterii dar frumos, nu fugitiv asa...
doar ca acum ma tine rau operatia, astept sa se trezeasca bebe sa-i dau papa si asteptam si musafiri..ma rog, nu sunt prea incantata, asta e...
va pup, intru dupa vizite..
Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Doamnelor, ce de nasteri si bebei!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici ca nici nu mai stiu care ce si cum..!

Nu am intrat deloc azi ca am avut o stare f. nashpa, de depresie..cred ca e ceva in aer bey ca prea multe am fost deprimate..

Azi avem 38 de saptamani si 2 zile! Aseara am fost la dr. la Tutu, bebe e bine, jos, angajat, estimarea este 3400 kg...va dati seama ce ochi am facut si eu si tati caci acum 2 saptamani era estimat la 2600 kg.....chiar asa mare diferenta..ori e al nostru Fat-Frumos de ala de creste cat altii in zece ani ori ecograful ala a dat rateu data trecuta, ca acum l-a masurat de cateva ori..

Mi-a facut si control manual, cica am bazin bun de nascut pe natur, dar m-am cam enervat ca nu stiu ce avea frate Tutu ca trebuia sa-i scot vorbele cu clestele din gura. Mie nu mi se pare normal sa il intreb eu: dar cum e colul, dar bazinul sau cand sa va sun, la care semne...etc...chiar m-a enervat..asta e, oricum acum pe ultima suta de metrii nu am ce sa mai fac..oi vedea eu la nastere, o sa fac scandal, urlu la ei daca nu se poarte bine..nu?

Ei si cica acum asteptam sa nastem..

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

si eu am niste probleme messa..off
Pe langa alea ale mele care sunt in continuare prezente, cu sanul.
Iarina nu face kaka singura deloc, de 10 z , decat ajuatata vu supozitor sau termometru, sunt disperata.
Am vorbit cu dr ei, si ne-a programt pentru pentru ecografie abdominala.

mama mia parca nu se mai termina odata.....

cu somnul sunt varza, asta mica plange non stop din cauza ca se screme si nu face nimik..e o nebunie..nu merge cu nimik pt constipatie, lass baby, baby drink, ceai musetel, debridat, sab simplex..nimik nimik..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza...tinem pumnii sa fie bine!!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Aventura si la mine a crescut bebitul destul... Nu e diferenta chiar asa de mare ca la voi, dar e ...la 36 avea 2800g iar vineri la 38+3, avea 3440g. Om vedea noi pana la urma, daca ecograful e bun sau nu... Bine ca ai apucat sa-l intrebi ceva, ca eu nici asta n-am reusit... Ti-am zis ca nu apucasem sa ma imbra si a poftit pe altii... A propos, ti-a zis la care semne sa-l suni? Poate-mi zici si mie... Eu stiu doar ca tre' sa-l sun cand nasc...

Loredana 39fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Albinutzza, tinem pumnii.
Anis, nu stiu ce sa-ti zic. Desi am lucrat 2ani cu copii (asistent social intr-un centru de plasament) n-am avut niciodata probleme de genul asta si erau multi copii... Iar la capitolul mamica sunt incepatoare...
Liuda, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea. Hai revinoti ca ne e dor de tine, asa cum erai cand erai burtoasa... Asteptam inca poze cu bebelusa ta.
Felicitari pt bebici, Ari_ela si A.Alina!

Loredana 39fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele care ati venit cu bbii acasa, bine ati venit... sa va traisca si sa fiti fericiti!!

Cele care urmeaza sa nasteti ... incepem cu galeria!!
Mult curaj si va doresc nasteri usoare!

Io, dupa cum am mai amintit sunt plina de examene precum un arici de tzepi asa incat ma veti ierta pentru prezenta mai putin activa din ultimele zile, dar sa stiti ca va urmaresc si daca aveti nevoie de ceva sunt aici!!!

Norok cu tzumpi al meu ca e sanatos, papa tzitzi de la mami (brelocu' mamii drag!!) e cumintzel si intelegator

Elena_mvl,
In ceea ce priveste vaccinul Rhogamm, parerea mea este ca ar fi bine sa-l cumparati numai in cazul in care se constata ca va e necesar (e mai bine de 100euro). E posibil ca bb sa aiba rh negativ ca si tine si atunci nu e cazul de vaccin.
De gasit veti gasi cu siguranta.. Noi l-am cumparat de la farmacia Dona de pe Calea Calarasilor.
In Bucuresti este un intreg lant de farmacii Dona, pp ca veti gasi in multe dintre ele.

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Nu stiu ce sa zic, am vb cu asisteanta si a zis ca e inceputul travaliului, si vb cu dr care zice ca a fortat putin colul sa vada ce se va intampla...deci eu zic ca va fi o noapte alba

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput