Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Slava Domnului ca ai dat un semn de viata si ca esti bine, Liuda! Lasa ca totul o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi.

aelita eu la bb1 am muls zdravan cu pompa si l-am conservat in congelator (tine 3 luni) in pungi de la Avent, ca aveam mult mai mult decat putea bb sa suga. In primele 2 sapt, oricat ma mulgeam cand il puneam pe el la san curgea valuri si nu putea manca -- iar biberonul (cu laptele meu) il impingea afara cu limba si urla... Pana la coada, tot cu biberonul a mancat in etapa de febra a laptelui, iar eu aveam lapte la congelator pt perioadele cand trebuia sa lipsesc si ramanea cu mama sau cu bona. Vreau sa zic ca nu s-a invatat cu bibe si sa refuze sanul, a preferat intotdeauna sanul.

Iar cand mi s-a terminat laptele (pe la 4 luni) am mai avut rezerve pt inca o luna inainte de a trece la formula. Tot asa intentionez sa fac si acum fiindca ceva imi spune ca nici acum n-o sa am lapte prea multa vreme si mai ales ca de data asta am mai putina treaba in afara casei decat aveam acum 2 ani.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Hello burtici, mamici si bebici,

Alinuk spune-mi te rog la ce farmacie ai gasit Rhogam-ul pe stoc. Eu voi naste la Municipal. In principiu am inteles ca au vaccinul, insa in caz ca raman in pana fix cand nasc eu sa stiu unde sa trimit sa mi-l ia.

Aelita eroina! La multi ani pentru ziua ta! Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa treci peste toate neajunsurile de moment! Dupa clipe mai grele vin si clipe mai bune, ai sa vezi!

Ce e cu vaccinul antitetanos. Mie nu mi-a zis nimeni nimic de el pana acum.

Va pup,
Elena

Elena , mami de 37s

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

liuda ma bucur sa aud ca esti mai bine!!!urata faza cu durerile de cap,ai avut cumva anestezie rahidiana?se poate si de la asta sa fi avut durerile alea.cu burictul am avut si noi problema aia,o tin si acum cu pansament sterile peste ca inca nu a trecut bine rana.o ingrijesc de doua ori pe zi cu comprese cu alcool si pun baneocin ca sa tin microbii departe.

fetelor,eu cand plange asta mica nu o iau nicicum in brate.o las sa tipe la ea in patut acolo.nu e deloc un abuz,asta mi-a zis si pediatra sa fac. deja stiu cand plange de foame ,ca vrea pampers curat sau cand plange de rasfat,si cand e de rasfat o las sa se agite cat vrea,ne jucam acolo la ea in patut,nu o iau in brate.mama mai face greseala asta si i-am zis ca daca mi-o invata asa si incepe sa planga noaptea aiurea ma duc si i-o pun protap in varfu patului sa faca ce stie cu ea.o iau in brate cand alaptez si stam si cate -o ora atunci daca e cazul,deci zic ca e suficient.o mai pun pe burta mea cand sughite prea rau si ii trece.si stati linistite ca nu-s satrap,o dragalesc si eu destul...dar nu o iau in brate cand nu e cazulaveti mare grija ca piticii astia se invata al naibii de repede cu diverse obiceiuri din asteaeu nu vreau sa o invat nici cu leganat,nici cu suzeta,nici cu gagalit excesiv,nu o vreau cocolosita.
despre temperatura,noi tinem cam la 20-22 de grade.marog,avem termostat la calorifer si putem regla,ziua las pe nivelul 3-4 si noaptea pe 5 (e max)dar camera e destul de mare si e si cam racoroasa(am spart peretele dintre balcon si camera ca sa ne extindem si cu toata izolatia ,tot a devenit mai rece camera).
ai vostri stranuta?a mea e f sensibila la mirosuri,nu stiu.o mai apuca din cand inc cand cate un hapciu.nasucul i-l curat de cate ori e cazul,de-obicei la toaleta de dimineata si seara dupa baita.asta e singurul moment cand face uraaaaaaaaaaaaaaat de totmuraste spray-ul ala cu apa de mare si pompita.si pe cuvant ca sunt cat se poate de blanda,o curat exact asa cum mi a aratat pedi,dar na...tre sa protesteze si ea la ceva,ca la baie e asa cuminte(il las pe ta-su sa se ocupe de baie,e placerea lui cand vine seara de la servici).

cine mai naste????????

eu abia astept sa se faca frumoasa vremea si sa facem o intalnire de "carucioare" in parc,sa vedem minunile care au stat in burticile noastre timp de 9 luni

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Mamicile,vroiam sa va intreb daca voi dati vitamina Da la bb-i???
Si daca da de care?Cu flor sau fara?
Astazi a fost moasa la mine si mi-a spus ca poate bb face colici de la flor,asa ca in loc de Zymaflor,ii dau acum Vigatöl adica doar vit D fara flor.
Ati auzit si voi de asa ceva?

Flavia sa-ti traiasca minunile...sunt superbe!

Lore,sa ne spui cind sa incepem galeria!Eu sunt pregatita!

Dana

si la primul, si la al 2-lea copil am primit din maternitate, la externare, o sticluta cu picaturi de vit D, se numeste Vigantol. mi s-a spus sa-i pun zilnic 2 picaturi in gurita, este profilactic, pt prevenirea rahitismului. la cel mare i-am dat pana la 2 ani.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Da aelita, si ce mai functionat!!Mi-e si rusine sa spun ca Taisia dormea la o luna cate 6-7ore pe noapte legate si in curand 8 ore. Practic ii faceam baie la 23-24 si dormea pana al 8. Boierie!!!

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele cred ca am inceput sa elimin din dop, e maroniu si gelatinos. Am facut pipi si am eliminat ceva maroniu si cumpact, dar n-am vazut bine ca era in vasul de wc...Mai asteptam, va tin la curent. Probabil ca in urma controlului s-a intamplat ceva

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Scumpele mele, de mult nu am intrat pe "acasa", nu am avut rezolvata conexiunea de net, dar acum s-a reparat si problema asta.

Ma intristeaza cate mamici disperate vad, mai ales dintre cele care au sustinut moral toata perioada de gravidute. LIUDA, AELITA, nu va dati batute! Aveti fiecare cate-o minune de fetita, trebuie sa razbiti mai departe fiindca copilasii vostri de voi au nevoie cel mai mult! AELITA, sunt intr-o ureche rau, si eu vreau al doilea copil! Dar nu anul asta...

LILISOR, mi-a placut la nebunie povestea ta, trebuie sa-mi inving lenea si sa va povestesc si eu cum a fost la nastere, pana nu uit!

GABRIELA S, si piticul meu stranuta, face de cate doua-trei ori hapciu si gata, cred ca si el e sensibil la mirosuri. Eu, in schimb, fata de tinbe, i-am mai dat si suzeta, ma bucur ca a primit-o, dar nu tine in mod deosebit sa o aiba in gurita. Cat despre plans, mai mult de foame plange, cred ca o singura data a protestat din cauza scutecului, nu prea-l intereseaza aspectul.

Noi ne-am hotarat sa facem botezul duminica, caci Davi face joi sase saptamani. Nu facem tam-tam mare, ca luna de spitalizare si acomodarea acasa ne-au cam stors financiar, dar ideea e ca vreau sa fie puiutul meu botezat. Fiindca n-ar avea nici un farmec daca lumea nu ar avea fel de fel de idei, asistenta sotului lui maica-mea s-a gandit ca de ce nu chemam popa acasa, ca e asa de frig afara? Unde e frig, domnule, ca nu mai inteleg nimic? Si ce fac lumea cu copiii nascuti la Miercurea Ciuc sau Intorsura Buzaului, ii tine pana la vara?

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am uitat sa felicit toate noile mamici, iar burticilor mult curaj, nu mai aveti mult pana la marea intalnire!

FLAVIA IOANA, ai niste minunatii de fetite, sa ai multa bucurie cu ele. Te inteleg din multe puncte de vedere, si eu am stat aproape o luna in spital cu David, iar acum, iata, suntem marisori, cred ca maine ajungem la 3 kile! E fericirea si sufletul meu!

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

fetele intru pe fuga sa va anunt ca a nascut A.Alina in 08.01.2007 un baietel vlad andrei ( cred ca andrei ) cezariana nu stiu cate kg
plec ca plange buburuza mea

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Buna tuturor.
Ma trec si eu pe lista de proaspete mamici.Pe 24 ianuarie a venit pe lume Ariana -Iulia, prin cezariana , avand 2950gr, 51cm, si nota 8.Astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam cu toti.A fost mai greu dar am trecut peste tot .O sa mai revin cu detalii.

Mergi la inceput