Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
mandyksch spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Noi am scapat ieri de vaccin...mai cu urlete un pic ca asa ne sade noua bine , mai mult a urlat cand i s-a uitat doctorita in gat. Bine ca a trecut si ca mai avem destul de mult pana la urmatorul vaccin.
Cristina, varicela? Saracuta Iris, dar poate totusi o scapa usor daca o fi sa fie chiar varicela. Leea, imi pare tare rau pentru Tudor, dar eu cred ca nu trebuie sa disperi, poate ar fi bine sa ceri si parerea altui medic, ce zici? Bic, ce simptome avea Smaranda? Se mai tragea si de urechi? Ca al meu se trage cateodta de urechiuse si ma tot gandesc ca n-o fi cumva otita.
Legat de anticorpi nu stiu ce sa va zic, dar Kriszti a fost alaptat pana la sase luni doar. Pana la sase luni a facut o data bronsita (da cred ca io am fost de vine ca il imbracasem prea gros si cred ca a transpirat), si a mai fost un pic racit in toamna (mai mult curs muci). Atat. In rest totul ok, si pot sa zic ca vine in contact si cu copii mai maricei. Nu stiu o fi de la fructele pe care le papa si de la catina?
Maria-Alexia, deci pana la urma nu ati avut de ales cu dormitul? Mai tii minte ce iti spuneam cu cateva luni in urma...
Alexandrina, super faza cu Mihai, mi l-am si imaginat cum isi trage fermoarul, se da jos din pat....
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
corap spune:
neata si de la noi!
ardeiu' e bine, i s-au estompat bubutele, aproape nu se mai vad deloc. asa ca nu ma mai duc la doctor.
eu nu pot sa mai scriu nimic ca-i ardeiu calare. si-mi trimite mesajele inainte de a le termina.
cristina, poate nu ia irisuca nimic... of, nasoala faza.
leea, hai mai ca nu poate sa fie asa nasol. nu crede si tu prima parere.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
felicia74 spune:
Neata!
Aseara am avut parte de o criza de nervi de-a ILincai, ca nu am vrut sa-i mai dau (inca) un biscuite. Nu s-a oprit din plans nici la baitza. Gata, dam militaria jos din pod.
Cristina cum mai e Irisuca?
Ioana ce bine ca ati vazut zapada. O asteptam si noi...
Maria_alexia bravo, pai asa mai merge. mama, dar cat timp te-ai chinuit. Nici nu vreauy sa ma gandesc ce as fi facut in locul tau, sa ma fi trezit Ilinca de atatea ori pe noapte.
Leeanu am inteles ce are Tudor - wheesing sau bronsita, e ceva pe fond alergic? Ia-i la intrebari pe doctori, sa-ti explice clar ce are, ca sa te putem ajuta. Lasa, ca de bronsita se scapa repede cu un tratament corect. De restul nu stiu mare lucru.
Canutza of, si tu esti intr-o situatie naspa Tatal lui Dimitrie (nu soacra-ta) nu poate sta cu el pana rezolvi situatia?
Bic ce antibiotic ia Sma? Diareea poate fi de la el.
Mandykisch noi nu am avut niciun efect in urma vaccinului de 1 an. Sper sa fie la fel si in cazul vostru
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Corap bravo, macar de beleaua asta ati scapat. Tinem pumnii sa nu mai fac febra!
Intrebare: copiii vostri suporta sa le bata vantul in fata? Ilinca DELOC, cum il simte intoarce capul, ba chiar se sperie, isi opreste respiratia vreo 5 sec.
mandyksch spune:
Feli, , noi vaccinul de la 1 an l-am facut anul trecut in noiembrie.Si a fost cu febra de rigoare in cazul nostru. Ieri am facut ROR (dupa ce in vara-la 7 luni- am facut antirujeolicul).
Nici lui Kriszti nu ii place sa ii bata vantul in fata, uraste chestia asta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
Mai, fetelor, il striga toata ziua chiti pe Doru. Poate ii da drumul acasa. Nici nu credeam ca ii va fi asa dor
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!
Of of ... Cristina, cum se simte Irisuca? Poate n-o fi luat varicela!
Bic, bine ca te-a linistit medicul ! Sanatate multa Sma!
Bulucel, ce mai face Simon?
Corap, sanatate multa! Tinem pumni sa fie bine !
Maria_alexia, felicitari pentru noptile linistite! Bafta in continuare!
Feli, te cred ca e greu ! Ilincutza dragalasa, careia ii e dor de tati al ei drag!!! Sanatate lui Doru!
Noki,Tania, Ina, Ilenutza, Fee, Alinush, ce mai faceti ?
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
anda77 spune:
neata,
feliciA, pe nic il deranjeaza vizibil vantul, adik se manifesta intr-un oarecare fel, dar nu se sperie.
fetele, m-a sunat bona nebuna. mey, asta ori se pricepe sa minta si ii place, ori chiar spune adevarul...ca era la etajul 8, a gresit ea, ca i-au facut operatie, ca acum l-au transferat la spitalul sri, ca astepata sa-i faca tomografie acum, ca e mai bine, ca accidentul a fost din cauza unui tir care a intrat in ei (4 barbati in nu stiu ce misiune...)ca nu era inregistrat din cauza ca era de la sri, urgenta din accident in misiune, crede ea, ca patronul italian al tirului a venit la spital si le-a dat la toti niste bani, ea n-a vrut sa-i ia dar comandantul baietilor le-a zis familiilor sa ia banii ca p-orma mai rezolva ei cu ala etc etc.
bine, dana, cand imi spui cand poti veni la serviciu ca nu pot sa stau asa for ever. cica imi spune diseara, dupa ce vb. cu dr. io oricum astept sa ma sune si aia de la agentie, nu stau descoperita. maine ma duc la serviciu ca bombane seful si isi ia ta-su maine concediu, sa mai stea si el cu nic.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Neata!!
Sint rupta de somn mai fetelor ,a inceput fi'miu sa se trezeasca la 7:30 de vreo 10 zile ,chiar nu-mi dau seama care motivul ,el pina acum trezindu-se la 9:30-10:00 ,parca ne-am intors in timp:))
Sanatate copilasilor bolnavi!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
anda77 spune:
hai mai madutza, nu te mai plange:)), ca 7:30 este o ora cadou de mos craciun pentru alte fete care se lupta cu trezirile nocturne sau supermatinale. zi si tu ca ai trecut la program normal de bebe, dupa brogram de boierie nemaipomenita. doar dordia mai huzureste cum huzureai tu, pana la 10:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"