chirie sau garsoniera confort II?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Te rog sa-mi spui si mie cat costa o garsoniera confort II ? Ai gasit de vanzare? Sper ca nu te-am suparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by sorinsonia

Te rog sa-mi spui si mie cat costa o garsoniera confort II ? Ai gasit de vanzare? Sper ca nu te-am suparat.

te rog, activeaza-ti PM-ul ca sa-ti pot da mai multe detalii.

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..

Mergi la inceput

Multumesc tuturor celor care mi-au oferit sfatul lor!
Si ideea noastra tot asta era (sa cumparam), dar m-am gandit ca poate suntem noi mai panicosi din fire, de nu ne place sa ne mutam "cu cortul" din chirie in chirie.
Intre timp, am mai cercetat piata creditelor imobiliare si se pare ca nu-i asa de negru... avem sanse sa ne luam o garsoniera confort I!

cu pui drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La pretul de o garsoniera Cf I poti sa iti iei doua camere cf II si desi bucataria si holul sunt mai mici, poate sa aiba si bebe camera lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt cam in aceeasi situatie. cautam sa ne mutam singuri. Momentan stam la socri "la inghesuiala" si nu e absolut deloc placut. Sunt disperata sa plec pana vine bb. Noi cautam chiar gars. conf 3, pt ca atat ne permitem dar inca nu am gasit nimik. Mi-e groaza de Ferentari si Rahova cu copil mik!

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

uff, si eu am stat in chirie de mi-a iesit pe ochi; decat sa platesti cuiva pentru o locuinta care nu se stie cat de sigura este (poti fi invitat sa cauti altceva oricand), mai bine credit pentru ceva propriu (si satisfactia este mai mare). cu timpul, cine stie, vei putea sa-ti cumperi un apartament... pentru bebe nu e nevoie de mult spatiu... succes!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Si eu tot pentru casa ta inclin.Si daca in timp vei avea o situatie materiala mai buna,vei putea face un credit punte,sau o vinzi pe asta si faci alt credit pentru o casa mai mare.
Ai sa vezi sa vei gasi solutii,dar atunci macar pleci de la ceva,ai ceva al tau,cel putin pentru avansul viitoarei case.Cu chirie nu reusesti decat sa cheltui niste bani .

Bafta,
sa iei cea mai buna decizie

mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Sa ne spui si noua ce ai hotarat.

Mergi la inceput

dupa o luna de gandit si razgandit, ne-am hotarat! rata de 200 de euro se va transforma intr-una de aproape 400 de euro si azi am semnat un precontract pentru 2 camere confort 2.E cu ceva banuti mai mult decat eram initial dispusi sa dam, dar m-am ingrozit in momentul in care am vizionat prima garsoniera( si ultima, de altfel-inainte, sotul mai vazuse vreo 3 si mi-a zis ca asta era chiar acceptabila ca spatiu)- pe care mi s-a cerut cu 4 mii de E mai mult decat dau acum pe apartament.in plus, in conditiile astea bebelusul va putea avea camera lui!
acum, nu ne ramane decat sa speram ca ne vom permite sa platim toate cheltuielile!

24+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

felicitari pt casuta voastra!
o sa reusiti si totul va fi bine!
sarcina usoara si un bebe sanatos!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput