Crema de epilat VEET - ati folosit? cum e?

Crema de epilat VEET - ati folosit? cum e? | Autor: Danza

Link direct la acest mesaj

Intrucat la noi ceara pt epilat nu se gasesti si nu intotdeauna gasesc pe cineva sa-mi aduca din Romania, mi-am luat crema VEET din farmacie, din cea de la publicitate. Ati folosit cineva din voi? Cum e?
Mie doamna de la farmacie mi-a zis ca e super si pielea ramane neteda si nu da iritatie.
Voi ce ziceti?

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Eu folosesc de mai bine de 1 an si sunt multumita de ea!
Am incercat acum vreo luna sa o schimb - si desi nu am probleme de obicei - de la crema noua - Pilca - mi s-a iritat pielea si m-a usturat vreo 3 zile!

O singura obs. la Veet - eu trebuie sa o las cam 7 min - nu 5 cum zic ei in prospect - ca sa se ia din prima!

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E OK, am cumparat-o si eu din Romania si inca mai am. Servetelele alea de dupa sint importante. Foloseste-le cu masura,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mie Veet mi-a facut bube:( super nasol aratam de parca aveam varsat...
asa ca tot epilatorul e de bazä.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pana la urma tot crema este.Creste parul repede dupa ea.Eu folosesc crema de care gases ,chiar si mai ieftina Farmec si nu am patit nimic.Totusi eu zic ca ceara este sfanta!

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Andrada

E OK, am cumparat-o si eu din Romania si inca mai am. Servetelele alea de dupa sint importante. Foloseste-le cu masura,
Andrada

Andrada, despre ce fel de servetele vorbesti? In cutia pe care am cumparat-o eu era numai tubul de crema + spatula pr aplicare si epilare.
se gasesc cumva aparte? sau trebuie sa faca parte din confectie?

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Servetelele sint in cutia pe care am cumparat-o sint albastre si au un elei pe ele care ajuta la vindecarea iritatiei de dupa epilat.
Intreg pachetul cu servetele cu tot le-am cumparat de la o alimentara obisnuita.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Draga Dana,

Cu toate ca sunt adepta epilatului cu ceara, din comoditate am recurs la un epilator electric bun (Braun Silk-epil), cu care-mi fac treaba ori de cate ori e necesar!
Eu nu sunt atat de sensibila la acest tip de "dureri" motiv pt. care reusesc sa epilez chiar si zona inghinala si axiala. Singurul dezavantaj este ca nu smulge chiar tot (nici crema nu arde radacina...), mai si reteaza, si pt. ca am pielea uscata si firele sunt firave, uneori cresc sub piele. Important este sa iti hidratezi bine picioarele si cand faci baie sa te freci bine cu buretele pt. a indeparta celulele moarte si dezlipi firele!
Incearca, e o investitie pe termen lung!

Ra

P.S. Cand zic ori de cate ori e necesar spun chiar si la 1,5-2 saptamani, umblu mult cu fuste scurte si-mi plac picioarele fara marar. Poate ca nici firul nu reuseste sa fie suficient de lung pt. a fi smuls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Buna, am folosit si eu si Pilca si Veet. Sunt bune dar e tot cam ca si cand te-ai rade cu lama. Apoi am trecut la ceara Veet. A fost buna doar ca-mi lua cam mult timp si era cam aiurea pana o incalzeai, aplicai etc. In final mi-am cumparat un epilator Braun silk epil, si zic eu, e cea mai buna alegere. E foarte comod, nu-ti ia atat de mult timp si ce e mai important e ca ai "pace" vreo 2-3 sapt. daca nu mai mult. Sper ca am ajutat. Va pup. Pa. Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Vorba fetelor, este buna - eu am folosit-o cu masura - dar tot mai buna este ceara (eu cu traditionala ma epilez si sunt multumita). Oricum la ce cantitate de par neglijabila am eu pe picioare , este OK oricum.

Pupici

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Am folosit - e fff usor la inceput, mai usor decat cu ceara> 10 minute si dispare mararul, dar....apare la fel de repede ca dupa lama de ras. Noroc ca am puuutin de tot. Asa ca, m-am hotarat! data viitoare cand vin in Romania, imi iau cateva cutii de ceara, oricum sunt ieftine. Veet-ul il voi pastra pt urgente.

Multam pt pareri

Cu drag,

Mergi la inceput