Fetelor, oferiti flori barbatilor?
Raspunsuri - Pagina 3
dana_e spune:
mi se pare un gest foarte frumos, daca e si apreciat ca atare.
i-am tot dat narcise unui prieten de ziua lui - pen'ca venise vorba cindva despre flori si ne spusese ca-i plac foarte mult. dupa citiva ani, deja a devenit traditie.
DAAAR, uite ca mi-ati dat o idee buna... DACA ma apuc sa-i fac cadou sotului meu flori, OARE o pricepe aluzia cum ca mi-ar placea sa returneze gestul din cind in cind? ca eu de mult m-am lamurit... decit sa imbatrinesc asteptind sa-mi ia el, mai bine-mi cumpar singura... (si DA, daca era vorba de nu'sh ce gadget electronic, altfel statea treaba )
aa, apropo. acu' vreo 4 zile reperez primii ghiocei la buchetel, intr-o dimineata in drum spre serviciu. insfac tot stocul disponibil si ma apuc sa ii impart si colegelor... cu textul standard "pentru ca nu are rost sa speram ca-i vom primi de la parteneri". una nu s-a gasit sa contrazica afirmatia
delphin spune:
Singura data cand am oferit flori unui barbat, a fost un buchet de trandafiri albastrii, superb! M-am plimbat cu el in mana de la Obor pana la Otopeni, metrou si expres inclus.
Erau (trandafirii) pt. iubitul meu, care venea sa ma vada pt. 6 ore.Am stat o ora intr-o florarie si i-am ales fir cu fir, plus hartie asortata si fundite! De atunci lucrurile s-au schimbat...iubitul e sotul meu, buchetul de trandafiri e de mult la gunoi, am pastrat unul singur si o poza a buchetului.
Eu gasesc ceva normal!
poze si iar poze,
mess0804 spune:
Intr-un cod al bunelor maniere cel aveau ai mei acasa si m-au obligat sa-l citesc stiu ca scria: "Nu se duc flori barbatilor decat daca sunt la spital." Stiu ca regulile s-au schimbat, insa parca mi-a ramas pe chelie... I-am luat barbatu-lui o data, mai mult ca observatie finuta ca el nu-mi ia
PS - La profesori nu se pune, tata e invatator si vine in fiecare an de 15 septembrie, 15 iunie ca de la starea civila
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
babyblue spune:
mie mi se pare ca barbatii sunt atat de efeminati in ziua de azi, ca e cel mai potrivit sa le oferiti flori, mai fetelor!
La mai mare!!!
ps. la cat de rar ne ofera ei flori, chiar, repet, cred ca e momentul sa va apucati sa le oferiti voi. LOL
cat despre mine, nu cred ca voi oferi flori barbartilor...altceva in mod sigur, dar Nu flori.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
tlaura spune:
Niciodata... pana acum!
Cine stie mai departe?
As vrea sa ne raspunda mai multi barbati cum ar privi ei acest gest din partea unei femei!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
misulescum spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Niciodata... pana acum!
Cine stie mai departe?
As vrea sa ne raspunda mai multi barbati cum ar privi ei acest gest din partea unei femei!
Laura, mama lui Andrei
Poze
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
La fel si eu.Chiar sunt curioasa sa aflu si parerea altor barbati de pe DC.
SAU
Roxali spune:
Niciodata si nici nu mi-a trecut prin cap...probabil am dat peste ne..simtitori...poate depinde si in ce cercuri te invarti.
Daca iti plac Rufus, cu draga inima si binenteles si celorlalti barbati de pe forum.
Ali
Cristina_C spune:
Da, dar numai virtuale .
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Alex2 spune:
" In fiecare zi trecem pe langa povesti de dragoste. Iubiri roiesc pretutindeni in jurul nostru, fericite sau triste, impartasite sau nu, strigate in gura mare pentru a le sti toata lumea ori dimpotriva, tainice, nestiute de nimeni, ascunse chiar si celor in cauza.
Una din acestea din urma e ceea ce vad eu in fiecare zi de aici, de la fereastra. Iubirea pe care numai eu si ea o stim, caci el n-o vede. Nu vede lumina din ochii ei cand ii vorbeste, nu vede blandetea gesturilor ei. Uneori as vrea sa-l zgudui sa se trezeasca la realitate, sa inteleaga ca trece nepasator pe langa ceea ce toti oamenii cauta iar unii nu gasesc niciodata.
"De ce ai venit fara nici un motiv ?" a repezit-o odata. Ea a tacut, pentru ca, neavand "nici un motiv" nu ar fi avut ce sa raspunda, si a plecat la fel de tacuta cum venise, ca sa nu se mai intoarca apoi niciodata. In clipa aceea as fi vrut sa-l palia o pauzasc.
Dar ce pot face eu ? Nu sunt decat planta din ghiveciul de pe pervaz. Cea pe care ea i-a daruit-o de ziua lui, scuzandu-se ca florile, desi foarte frumoase, nu miros. Si pe care el a trantit-o pe pervaz mormaind o multumire de complezenta, pentru a o trata apoi cu aceeasi indiferenta ca si pe cea care i-o daruise.
"Dar ce miroase aici... a parfum ? Ia te uita, a inflorit floarea azi noapte... dar cum se face.... chiar si ea spunea, cand mi-a daruit-o, ca florile nu sunt parfumate... iar data trecuta cand a avut flori, nu miroseau... dar ce frumos miros acum !" zise privindu-ma pentru intaia oara cu un zambet. Apoi se aseza la birou si incepu sa lucreze, revigorat de aerul proaspat al diminetii in care florile oftara adanc, cu o noua unda de parfum.
Nu ma asteptasem sa inteleaga ca iubirea ei daduse viata unor flori pe care natura le vitregise de parfum, pentru a ramane astfel alaturi de el, sa-i lumineze zilele chiar fara sa mai vina. Dar am crezut ca, uimit de minunea care se intamplase cu florile, va dori sa i-o impartaseasca si celei care i le daruise. Am sperat ca, macar, se va duce s-o caute. "
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
A_Iulia spune:
Alex!
Si totusi sa raspund la intrebare: nu, nu am oferit flori barbatilor (cel putin nu direct).
Ce-i drept, si ei au evitat sa-mi ofere bilete la meci.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004