Mamici de septembrie-octombrie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 30
riana spune:
Imi pare nespus de rau pt toate fetele care au probleme ![]()
Nu stiu ce sa zic sa le incurajez. Va doresc , sincer, tot binele din lume 
Marti merg si eu la doctor, ma rog din tot sufletul sa fie bine.Voi merge la dr. Anca Moisa, am o prietena care a nascut 2 copii cu ea si inca o prietena care e in luna a 8 a si ambele sunt multumite.Daca stiti ceva si vreti sa ma atentionati, va rog sa o faceti 
Azi am fost la dr pt problemele de sanatate si sunt bucuroasa ca analizele au aratat ca n-am nici una din nenorocirile de care ma suspectau (boli autoimune).
In rest....stari de oboseala, moleseala, palpitatii, crampe in burtica, fffff vag greata.....dar astea asa, sa spun ca sunt, nimic exagerat. Si crampele parca sunt mai rare.
Insa, inca mi-e ffff frica. Nu scap de teama asta de a nu fi cumva ceva in neregula
.
Mi-a zis si dr astazi ca intru in sarcina cu in psihic slabit si surescitat de toate celelalte temeri si investigatii facute...asa ca trebuie sa gasesc o cale sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la toate nenorocirile.
la toate fetele si la toti
si sa ne bagam in cap ca va fi bine pt toate care suntem / am fost aici.
teodoran spune:
Roxana, nu m-a apucat frica, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt
. Ma uit la poza de la eco ca sa constientizez acest lucru.
Noi incercam sa avem bb de aproape 7 ani. Cand am facut acum Fiv-ul (al doilea) am intrat cu sanse de 15%, nu cu 33% cat sunt sansele in mod normal, pentru ca aveam niste probelme care ar fi trebuit operate inainte.
Dar uite ca totusi minunea s-a intamplat si acum daca ne ajuta DD o sa avem un bb.
9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Roxana_G spune:
Danielle, BB e bine la tine in burtica, nu iti face griji pentru el, ii mai dai si lui anticorpi. Tu sa te insanatosesti rapid!
Riana, bine ca esti ok, iar cu starea psihica proasta asa am avut si eu la inceput. Chiar daca sunt si probleme reale, cred ca hormonii oricum le amplifica. Cat despre boli autoimune, aceeasi spaima am tras-o si eu. Pana la urma se pare ca am anticorpi contra tiroidei (ATPO) si pe sarcina vor lua eutirox ca sa asigur tot necesarul lui BB si sa nu ii atac si tiroida lui cand se va forma.
Rox
9+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
teodoran spune:
Dar voi analizale astea de anticorpi, lea-ti facut pe toate, sau stiati ca sufeiti de ceva. Ca mie nu mi-a dat sa fac analize de anticorpi. O sa fac mai incolo anticorpii RH, pentru ca am RH negativ, si atat, de altceva nu mi-au spus.
9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
cristina85ss spune:
cristinaproblema mea este ca sunt inca fara documente iar pana le fac o sa treaca prea mult timp ( daca le astept ajung sa fac prima vizita la ginecolog la 3 luni!
)Avand in vedere ca saptamana care vine fac 2 luni de sarcina,iar pana acum nu am facut nici macar o ecografie,m-am gandit sa nu mai astept cu mainiile in buzunar ci sa merg la un cabinet privat unde te consulta si fara acte.M-ar interesa pretul unei consultatii sau a unei ecografii in italia la un cabinet privat,fara trimitere de la medicul de familie.Daca printre voi mai este vreo fata ce acum este in italia si stie sa-mi raspunda i-as fi foarte recunoscatoare
Cristina
7+