Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 6
anelis4u spune:
Super sexy mamica si o papusika de fetita..Sa dea Dumnezeu sa fiti amandoua sanatoase si nunumai(sotul si bunicul Aurel,ilioara si cumnatul deasemenea).Asteptam vesti despre voi..
va imbratisam
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
cristina26 spune:
Multumim mult Ann.
Totul pare sa fie bine, fara complicatii sau probleme. Sa dea DD sa ramana asa.
Ce iti mai face printul? Va pup dulce.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
16+ poze cu fetita si cu mine
paula2003 spune:
Cristina te-am vazut si eu cat de frumos te-ai schimbat si ce frumusete de bb ai. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Anne, ce mai faci? La telefon nu raspunzi, de tine nu mai stiu nimic..... noroc ca ai raspun aici ca sa stiu ca mai traiesti. Ce face Mircea? Avem un baiat nou la SO, Ady. Tu cand vii la cursuri?
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
FELIS spune:
CRISTINA... ce frumoasa esti... si ce eco ... m-au emotionat... Sanatate multa, sarcina usoara si bebelina sanatoasa... In prima poza esti cu burtica sau e facuta mai demult?
PAULA pupam printisorii
Avem si noi poze facute ieri... si nu numai... dar toate din februarie, asa ca le gasiti in albumul "fev 07"
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
cristina26 spune:
Multumesc mult! Printisori si printesele cresc si sunt atat de frumosi .
Tot o sa va bat la cap sa ma urmati sa mai faceti si voi bebe, Ann, Krys, Corina, Felis si cine stie poate si Paula si Dali, Lili o zis ca nu mai vrea poate se razgandeste si ea si o sa fim cel putin 8 .
Va pupacesc si ii pupacesc si pe printi si pe printese.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
17+ poze cu fetita si cu mine
dali73 spune:
cristina esti frumoasa rau...!Cred ca bebelusa iti va semana dupa cum arata acum .Multa sanatate .
In ce priveste cealalta problema eu nu mai am cum sa fac copii pt. ca la aceasta cezariana mi-a legat ginecologul trompele. Vorbisem cu el fara sa stiu ce va fi cu David dar mi-a spus ca dupa ce mi-a vazut uterul cum era oricum ar fi facut-o din proprie initiativa. Eu am inceput la vreo 2 ore de la cezariana sa sangerez foarte rau si s-au luptat cateva ore cu mine medicul meu si colegele mele din reanimare sa nu ajung la Histerectomie totala .taoate acestea s-au intamplat din cauza uterului meu care este ca o foita .Si acum zilele acestea urmez un tratament ca sa nu mai creasca nodulii si sa isi mai revina uterul.
Deci raman la 2 copii.
Te pup.
ardeleanu spune:
DALI,multa sanate iti doresc si toate cele bune.sa ai grija de tine ,pt ca stii ca nu este de glumit.te pup si iti doresc multa sanatate.CRISTINA,esti o scumpa si tu si fetita ta!sa fiti sanatoase amandoua si DD si ingerasul PAUL,sa aiba grija de voi!va sarut
http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email
paula2003 spune:
Daca as avea intr-un fel siguranta zilei de maine si eu as mai face anul acesta un bb. Dar mai stii, poate ca mai fac un bb. Mi-as dori o fetita frumoasa si desteapta ca si Alexa dar sanatoasa. Tanjes asa de mult ca nu am 3 dar cu ce sa-i cresc, unde, .....sunt prea multe. Daca nu fac pana in 35 ani nu mai fac. Asa ca, ma mai gandesc. Imi doresc foarte mult. Cand ii vad cum se joaca, cum se harjonesc, cum fac toate prostiile numai impreuna si nu sta unul fara celalalt...ma topesc de dragul lor. Imi este putin frica.
Hai ca mai vorbim.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Stinu spune:
quote:Felis ,m-am uitat pe pozele lui Mihai si e zapacificant in cele in care l-ai tuns .Si dupa moaca lui cred ca in curand o sa te doara capul de cat o sa fie de smecher si de nazdravan !
Originally posted by FELIS
CRISTINA... ce frumoasa esti... si ce eco ... m-au emotionat... Sanatate multa, sarcina usoara si bebelina sanatoasa... In prima poza esti cu burtica sau e facuta mai demult?
PAULA pupam printisorii
Avem si noi poze facute ieri... si nu numai... dar toate din februarie, asa ca le gasiti in albumul "fev 07"
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Sa va traiasca tuturor puii ca toti sunt frumosi si scumpi si sa fie sanatosi .
Cristina iti urez sarcina usoara .
Iustina
cristina26 spune:
Felis, nu sunt cu burtica in poze e facuta inainte. M-am gandit sa pun si eu o poza facuta profesional si astea sunt singurele care le am mai recente. Am sa mai astept sa mai fac ceva poze tot la pro. cand o sa am 8 luni.
M-am uitat si eu la pozele cu cei mici din nou, tare scumpi sunt printisorii si printesele noastre.
Va pup dulce pe toate si pe mititei.
17+ poze cu fetita si cu mine