Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 23
paula2003 spune:
De Anne nu mai stiu nimic nici eu. Si-a schimbat tel. si ultima data am vorbit de sarbatori.
Alexa este binisor. Avem unele probleme cu vitaminele, calciu si glanda dar speram sa le dapasim. A invatat multe cuvinte in engleza si mereu ne spune ce a mai invatat. Are o evolutie buna dar lenta. In schimb si-a dezvoltat simtul feminitatii, cochetaritului .....si nu-i scapa nimic.
Tu ce mai faci? Ce-ti face fetita?
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
cristina26 spune:
Mi-a trimis mesaj Ann si am aflat cu tristete ca a murit tatal ei. Condoliante draga mea!
Ma bucur sa aud ca Alexa vorbeste un pic engleza si devine din ce in ce mai cocheta (se vede ca e fetita ta)
Va pup dulce pe toate si va doresc multa sanatate.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
amy11 spune:
Am trecut cu bine peste operatie.Saptaman trecuta marti (19 feb) a fost marea zi in care Patricia a reusit sa treaca cu bine peste operatie.A fost cumplit de dureros si timpul parca nu mai trecea din momentul cand a intrat in operatie si pana cand doamna doctor a iesit si ne-a zis ca totul a decurs bine.Si asa a si fost ca numai la patru zile dupa operatie ne-am intors acasa.Acum asteptam doar sa vedem ca va incepe sa ia in greutate.Toata lumea zice ca ii un record la numai 4 zile dupa operatie sa ne intoarcem acasa.Dar multumim la dumnezeu si celor care au fost alaturi de noi ca totul este bine acuma.
Nu mai stiu ce sa mai zic suntem super fericiti.
amy11 spune:
Avem si poze noi.inainte de opratie si dupa .
phttp://community.webshots.com/user/cdaian11?vhost=community
Doctorii impreuna cu dumnezeu fac minuni
paula2003 spune:
Felicitari. Sa va traiasca.
Intra la pagina 10 de aici in colo.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
cristina26 spune:
Felicitarile mele! Sa auzim numai de bine
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul